עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
ROI5:
--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 17, 2011, 16:27:13 ---הדוגמא לא הייתה למדינות שקמו בעקבות טרור, אלא הדוגמא הייתה למעצמה היחידה שניצחה מה שנקרא "מלחמה בטרור". החלופה היא לתקוף ולהלחם בחמאס? חמאסניק יורה מגן ילדים והגן מלא בילדים, תפציץ את הגן? 100 חמאסניקים יורים ממפקדה של חמאס, ויש שם ילד קטן חף מפשע, תפציץ? השאלה היא לא של מספרים אלא עקרונית האם חיי הצד השני קודמים לחיים שלך של משפחתך ושל עמך.
--- סוף ציטוט ---
גן ילדים לא, ילד קטן אני ינסה להציל אבל אם אני יראה שזה לא הולך אני יפציץ.
החיים שלנו קודמים לחייהם אבל זה לא אומר לא לנסות להציל את חיי אנשיהם אם אפשר.
חד כתער:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 16:30:08 --- ??? ???
הם פלגים של האסלאם וזה לא משנה איך הפלגים השיעים והסונים רואים אותם, בדיוק כמו הרפורמיים אצלנו.
וגם הסופיים דוחים את הג'יהאד, אלה שלא דוחים הם רק הצ'צ'נים וזה בגלל שרוסיה מתייחסת אליהם כמו אל זבל וזה אחד הגורמים הראשוניים לטרור.
זה לפחות 10% מהאסלאם ואלה רק זרמים ולא אנשים. בכל אחד מהזרמים שמקבל את הג'יהאד, 50% לפחות מהאנשים שבו אינם מקבלים את הג'יהאד(מלבד זרמים מסוימים שכל העיקרון שלהם זה ג'יהאד). רוב המוסלמים בעולם, אינם תומכים בג'יהאד.
--- סוף ציטוט ---
ושוב השמאלן לוקה בחסר בפעם המי יודע כמה. הסופים מקבלים את הג'יהאד, אינני יודע מניין אתה מביא את הנתונים הללו. ואם יש לך נתונים שמצביעים אחרת, אשמח לראותם.
אלקאעדה מבצעת מנהגים סופים, כנ"ל האחים המסלמים. והבאתי לך גם את מחמד אלע'זאלי שאומר כי על כל מסלמי חלה החובה ליישם ג'יהאד נגד הכופרים מינימום פעם בשנה . נא לערוך את החיפוש הבא בגוגל : Shah Waliullah Muhaddith Dehlvi , Imām-i Rabbānī Shaykh Ahmad al-Farūqī al-Sirhindī.
מעבר לזה, לך תבדוק כמה מסלמים הם 1. חנפים. 2. חנבלים. 3. מאליכים. 4 שאפעים. 5 תריסריים ( נא לעיין ערך המד'הב הג'עפרי) וכן שאר הזרמים השיעים, נא לעבור אחד אחד ולראות אם הם מקבלים את הג'יהאד.
m4a1:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 16:31:52 ---
גן ילדים לא, ילד קטן אני ינסה להציל אבל אם אני יראה שזה לא הולך אני יפציץ.
החיים שלנו קודמים לחייהם אבל זה לא אומר לא לנסות להציל את חיי אנשיהם אם אפשר.
--- סוף ציטוט ---
אבל כשאתה לא מפציץ את הגן ילדים שנמצא בו מחבל ומשגר קסאמים או לא משנה מה, אתה מסתכן בכך שיפגעו ילדים מהצד שלך.
במלחמה אסור שערך החיים של האויב יהיה מעל ערך החיים של הצד שלך. זה אבסורד. אם זו הגישה שלך תתאבד ותחסוך לאויב את התחמושת.
ROI5:
--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 17, 2011, 17:07:52 --- ושוב השמאלן לוקה בחסר בפעם המי יודע כמה. הסופים מקבלים את הג'יהאד, אינני יודע מניין אתה מביא את הנתונים הללו. ואם יש לך נתונים שמצביעים אחרת, אשמח לראותם.
אלקאעדה מבצעת מנהגים סופים, כנ"ל האחים המסלמים. והבאתי לך גם את מחמד אלע'זאלי שאומר כי על כל מסלמי חלה החובה ליישם ג'יהאד נגד הכופרים מינימום פעם בשנה . נא לערוך את החיפוש הבא בגוגל : Shah Waliullah Muhaddith Dehlvi , Imām-i Rabbānī Shaykh Ahmad al-Farūqī al-Sirhindī.
מעבר לזה, לך תבדוק כמה מסלמים הם 1. חנפים. 2. חנבלים. 3. מאליכים. 4 שאפעים. 5 תריסריים ( נא לעיין ערך המד'הב הג'עפרי) וכן שאר הזרמים השיעים, נא לעבור אחד אחד ולראות אם הם מקבלים את הג'יהאד.
--- סוף ציטוט ---
הם לא. קרא את ספרה של שרה סבירי "הסופים, אנתולוגיה"
הסופיים מאמינים שהחוקים של מוחמד עוותו ע"י ממשיכי דרכו.
בעוד אמונת הג'יהאד היא לחיות ע"פ איך שחיו ממשיכי דרכו של מוחמד.
זה בדיוק ההפך. הם מאמינים גם שכל חלק בבריאה(דומם, צומח, חי ואדם) הוא חלק מאלוהים ולכן הם מאמינים שהריגה של כל אחד מהם הוא פשע בל יעבור.
ואני לא צריך, אתה יודע איך אני יודע שרובם לא מקבלים את הג'יהאד. כי הם רובם היו מקבלים את הג'יהאד, העולם כבר היה נהרס.
soldierofgod:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 22:41:03 ---
הם לא. קרא את ספרה של שרה סבירי "הסופים, אנתולוגיה"
הסופיים מאמינים שהחוקים של מוחמד עוותו ע"י ממשיכי דרכו.
בעוד אמונת הג'יהאד היא לחיות ע"פ איך שחיו ממשיכי דרכו של מוחמד.
זה בדיוק ההפך. הם מאמינים גם שכל חלק בבריאה(דומם, צומח, חי ואדם) הוא חלק מאלוהים ולכן הם מאמינים שהריגה של כל אחד מהם הוא פשע בל יעבור.
ואני לא צריך, אתה יודע איך אני יודע שרובם לא מקבלים את הג'יהאד. כי הם רובם היו מקבלים את הג'יהאד, העולם כבר היה נהרס.
צריך גם לציין שלא כל מי שרשום כמוסלמי הוא בהכרח מוסלמי,יש כאלו שלא מאמינם באיסלאם למרות שנולדו למשפחה מוסלמית.
--- סוף ציטוט ---
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה