עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
ROI5:
--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 16, 2011, 21:03:46 ---סוריה ואיראן? זה מדינות. כל הסורים אויבים שלך? כל הסורים רוצים לחסל אותך? אותו דבר עם האיראנים. והתשובה פשוטה, ברור שלא. כך גם לא כל הערבים או המוסלמים. יש ויש. הנקודה היא כזו, ברגע שאתה במלחמה איתם אסור לך להתמקד בזה. האם הוא שונא אותי קצת שונא אותי הרבה, היה הורג אותי או רק פוצע אותי. אתה מחסל. אל תשכח שזה מצב שנכפה עלינו זו מלחמה של הגנה עצמית לא מלחמה על מותרות ואיכות חיים. זה עניין של חיים ומוות. ועדיף המוות שלהם.
--- סוף ציטוט ---
לא כולם, ואני חושב שכן צריך להתמקד, זה לא פוגע במבצעים, אז מה זה משנה אם נודיע לאזרחים לפני שאנחנו מורידים להם את הבניין?
וגם עם מדינות זה שונה, לרוב לא תתקוף אוכלוסיה אזרחית שאתה במלחמה נגד מדינה(זה למה איראן וסוריה לא תוקפים אותנו אלא רק משתמשים בחיזבאללה).
ROI5:
--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 16, 2011, 20:41:39 ---כן הם מסלמים, רק הפלג הגדול ביותר באחמדיה מאמין כי מירזא ע'ולאם אחמד אלקאדיאני הוא נביא ( שני הפלגים טוענים שהוא המהדי ודוחים את עקרון האלנאסח' ואלמנסוח) בעוד שלדידם של המסלמים מחמד הוא אחרון הנביאים, ובהתאם לכך 140 חכמי דת מסלמים מרחבי הציוויליזציה המסלמית הכריזו עליהם כופרים, להלן לינק: http://www.alhafeez.org/rashid/rabita.html
דרך אגב, כניסתם לאלמסג'ד אלחראם אסורה. ובעניין הסקר, האסלאם לכשעצמו קיצוני, עצם העובדה שיש להם זיקה לדת הזאת, אומר הכל, נשארת בסה"כ עם 11%.
נ.ב לא שאלתי על ג'יהאד נגד יהודים, אינני יודע על מה כבודו מדבר, ואם הייתי רוצה לדעת משהו על ג'יהאד לבטח לא הייתי פונה אליך.
--- סוף ציטוט ---
לא ואני שוב חוזר, לא. יש מצווה ביהדות לרצוח את כל האתאיסטים והחילונים והקראים היהודים, האם אתה בוודאות הולך לבצע דבר כזה? לא. למרות היותך אני מניח דתי/מסורתי. ככה גם אצל המוסלמים.
חד כתער:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 02:53:39 ---
לא ואני שוב חוזר, לא. יש מצווה ביהדות לרצוח את כל האתאיסטים והחילונים והקראים היהודים, האם אתה בוודאות הולך לבצע דבר כזה? לא. למרות היותך אני מניח דתי/מסורתי. ככה גם אצל המוסלמים.
--- סוף ציטוט ---
לא רלוונטי, אין לך היום סנהדרין, תפסיק לגבב שטויות ולדבר על דברים שהם לא ממין הדיון ותראה לי איה ישנו זרם מסלמי שלא מקבל את הג'יהאד, אמרת שקיים זרם כזה, אז הנה אני מחכה, ועוד דבר קטן, יהודי הינו יהודי אם אימו יהודייה, מסלמי מאידך אינו מסלמי כל עוד הוא לא מיישם את מה שכבר אמרתי לך.
נ.ב אם אתה רוצה לדבר על היהדות, פתח דיון חדש ונפריך את כל הטענות שלך אחת לאחת.
ROI5:
--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 17, 2011, 02:58:44 ---לא רלוונטי, אין לך היום סנהדרין, תפסיק לגבב שטויות ולדבר על דברים שהם לא ממין הדיון ותראה לי איה ישנו זרם מסלמי שלא מקבל את הג'יהאד, אמרת שקיים זרם כזה, אז הנה אני מחכה, ועוד דבר קטן, יהודי הינו יהודי אם אימו יהודייה, מסלמי מאידך אינו מסלמי כל עוד הוא לא מיישם את מה שכבר אמרתי לך.
נ.ב אם אתה רוצה לדבר על היהדות, פתח דיון חדש ונפריך את כל הטענות שלך אחת לאחת.
--- סוף ציטוט ---
לא נכון, זה בקשר לעם היהודי. יהודי ע"פ הדת נקבע ע"פ אמונתו, כך גם מוסלמי. אדם שרואה עצמו בתור מוסלמי, הוא מוסלמי לא משנה מה חכמי דת אומרים עליו.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 17, 2011, 02:53:39 ---
--- סוף ציטוט ---
אתה טועה ומטעה.
ביהדות לא מוציאים להורג כך סתם (ובטח לא יהודים),
ביהדות מוציאים להורג רק יהודים שעובדים עבודה זרה ומסיתים אחרים לכך (אני לא חושב שהקראים ורוב האתאיסטים עונים על הקריטריון הזה).
ובכלל - בלי הוכחה של למעלה מכל ספק אין הוצאה להורג (ובוודאי שחייב שיהיו גם עדים), כי הקב"ה מצווה אותנו: "וְדָרַשְׁתָּ הֵיטֵב--וְהִנֵּה אֱמֶת נָכוֹן הַדָּבָר, נֶעֶשְׂתָה הַתּוֹעֵבָה הַזֹּאת בְּיִשְׂרָאֵל. וְהוֹצֵאתָ אֶת-הָאִישׁ הַהוּא אוֹ אֶת-הָאִשָּׁה הַהִוא אֲשֶׁר עָשׂוּ אֶת-הַדָּבָר הָרָע הַזֶּה, אֶל-שְׁעָרֶיךָ--אֶת-הָאִישׁ, אוֹ אֶת-הָאִשָּׁה; וּסְקַלְתָּם בָּאֲבָנִים, וָמֵתוּ. עַל-פִּי שְׁנַיִם עֵדִים, אוֹ שְׁלֹשָׁה עֵדִים--יוּמַת הַמֵּת: לֹא יוּמַת, עַל-פִּי עֵד אֶחָד. יַד הָעֵדִים תִּהְיֶה-בּוֹ בָרִאשֹׁנָה, לַהֲמִיתוֹ, וְיַד כָּל-הָעָם, בָּאַחֲרֹנָה; וּבִעַרְתָּ הָרָע, מִקִּרְבֶּךָ" (דברים יז, ד-ז).
באסלאם לעומת זאת, יש הבדל בין גבר לאשה (אם אשה נאנסת, אז היא חייבת 4 עדים שיעידו לטובתה, ואם אין לה עדים אז היא מוצאת להורג בגין ניאוף), מה שאין ביהדות (מבחינת דיני מיתה כמובן, כמו שתקרא בפסוק שהבאתי), וכמובן שאין חובה לחקור (אלא מסתמכים על העדים), בעוד שאצל גבר יש חובה לחקור, וגבר יכול להביא עד אחד (לעומת 4 אצל אשה - אפלייה כמו שהזכרתי).
פעם הבאה שאתה משווה בין היהדות לאסלאם, תלמד קצת לפני.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה