עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (13/22) > >>

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 15, 2011, 20:10:16 ---יש הבדל בין משפחה לבין אדם שהוא חלק מהעם שלי ואני לא מכיר.
ברור שיכאב לי יותר שקרובים שלי ימותו, אבל אם אני לא הכרתי אדם לא אכפת לי הדת ועם שלו הוא שווה מבחינתי עם אדם אחר שאני לא מכיר.

--- סוף ציטוט ---

אבל זו בחירה בין 2 זרים אחד מהדת שלך ואחד לא. אותך אולי זה לא מעניין. אבל המצב שאנו נמצאים בו אינו בחירה בין 2 זרים, אלא בחירה בין אויב לבין אחד מהעם שלך. לי אישית אין בעיה מצפונית עם זה שימותו 10 אלף ילדים של אויב ולא אדם אחד מהצד שלי.

ROI5:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 16, 2011, 11:28:58 ---אבל זו בחירה בין 2 זרים אחד מהדת שלך ואחד לא. אותך אולי זה לא מעניין. אבל המצב שאנו נמצאים בו אינו בחירה בין 2 זרים, אלא בחירה בין אויב לבין אחד מהעם שלך. לי אישית אין בעיה מצפונית עם זה שימותו 10 אלף ילדים של אויב ולא אדם אחד מהצד שלי.

--- סוף ציטוט ---
לי יש. כי אני לא רואה את הערבים בתור אויב שלי, אני רואה את חמאס, חיזבאללה, אל קעיידה, הג'יהאד האיסלמי, איראן וסוריה כאויבים שלי.

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 15, 2011, 20:07:32 ---
אתה שאלת לגבי ג'יהאד נגד יהודים. ומה זה קיבלו את ההגדרה של כופרים, מי קובע? למה הסונים יותר טובים מהאחמדים?
ולא נשארתי עם 11%, מסורתי ודתי לא עושים את כל מצוות הדת. לכן בוודאות אני יכול להגיד רק לגבי ה11% של המאוד דתיים?
השאר זה בספק, כי מי שלא מאוד דתי יכול להאמין בעשרות דרכים.

--- סוף ציטוט ---
כן הם מסלמים, רק הפלג הגדול ביותר באחמדיה מאמין כי מירזא ע'ולאם אחמד אלקאדיאני הוא נביא ( שני הפלגים טוענים שהוא המהדי ודוחים את עקרון האלנאסח' ואלמנסוח) בעוד שלדידם של המסלמים מחמד הוא אחרון הנביאים, ובהתאם לכך 140 חכמי דת מסלמים מרחבי הציוויליזציה המסלמית הכריזו עליהם כופרים, להלן לינק: http://www.alhafeez.org/rashid/rabita.html
דרך אגב, כניסתם לאלמסג'ד אלחראם אסורה. ובעניין הסקר, האסלאם לכשעצמו קיצוני, עצם העובדה שיש להם זיקה לדת הזאת, אומר הכל, נשארת בסה"כ עם 11%.
נ.ב לא שאלתי על ג'יהאד נגד יהודים, אינני יודע על מה כבודו מדבר, ואם הייתי רוצה לדעת משהו על ג'יהאד לבטח לא הייתי פונה אליך.

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 16, 2011, 17:04:21 ---לי יש. כי אני לא רואה את הערבים בתור אויב שלי, אני רואה את חמאס, חיזבאללה, אל קעיידה, הג'יהאד האיסלמי, איראן וסוריה כאויבים שלי.

--- סוף ציטוט ---

סוריה ואיראן? זה מדינות. כל הסורים אויבים שלך? כל הסורים רוצים לחסל אותך? אותו דבר עם האיראנים. והתשובה פשוטה, ברור שלא. כך גם לא כל הערבים או המוסלמים. יש ויש. הנקודה היא כזו, ברגע שאתה במלחמה איתם אסור לך להתמקד בזה. האם הוא שונא אותי קצת שונא אותי הרבה, היה הורג אותי או רק פוצע אותי. אתה מחסל. אל תשכח שזה מצב שנכפה עלינו זו מלחמה של הגנה עצמית לא מלחמה על מותרות ואיכות חיים. זה עניין של חיים ומוות. ועדיף המוות שלהם.

לוחם יהודה:
בוא נסכם את הדיון הזה בכמה מילים,

צריך להתחיל להתארגן על נשק כבר מעכשיו!

מי שצריך מדריך מפורט להכנת קסאמים או חנ"מ מאולתר יכול לבקש בפרטי ויקבל בכיףף:P

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה