עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (12/22) > >>

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 15:19:12 ---אותי מעניין כל חיי אדם, לא רק של יהודים. לא רק של האחים שלי.  כואב לי באותו רמה שאני שומע שבצפון קוריאה המנהיג שם הרג עוד מישהו בעמו ושאני שומע שמחבל הרג יהודי, אני לא מבדיל בין יהודי ללא יהודי.

--- סוף ציטוט ---

זו הבעיה. ולדעתי אתה משקר, באמת כואב לך באותה מידה רצח של יהודים ורצח של אדם מצפון קוריאה? בו נבחן את זה. אם כל המטרה שלך זה להציל חיי אדם, אם הייתה לך אפשרות בחירה שימות אדם אחד במשפחה שלך או 10 בצפון קוריאה לדוגמא, היית בוחר במשפחה שלך? הרי זה "יחסוך" חיי אדם.

ROI5:

--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 14, 2011, 15:51:11 ---אל תהיה תמים.
חיזבאללה של היום הוא ארגון הרבה יותר חזק מאשר ב-2006 (ויש להם טילים ארוכי טווח).

נכון שהם קיבלו מכה (לא חזקה כמו שאתה חושב, אבל בכל זאת מכה), אבל כמיטב המסורת המוסלמית - הודנה היא רק הפסקת אש כדי להתחמש ולהתעצם (וזה בדיוק מה שהם עשו), והשקט שאתה מדבר עליו הוא שקט של לפני הסערה.

גם אני לא חושב שיש לכוון במיוחד על אזרחים, אבל אם המחבלים מסתתרים בקירבם, אז יש פה למעשה בחירה ברורה מאד - או חיי אזרחי האוייב או חיי אזרחינו (ותסלח לי על היותי "גזען" שאני מעדיף את חיי האזרחים שלנו).

--- סוף ציטוט ---
הם קיבלו מכה חזקה, חזקה מאוד. גדודים שלמים נפלו שם.
ושוב, אפשר גם להגן על אזרחינו וגם לא לפגוע(כמעט) באזרחים שלהם, זה לא סותר.

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 14, 2011, 15:52:32 ---ושוב השמאלן לוקה בחסר, את הבדיחה על הסופים לך תגיד לאבו חמיד מוחמד אל-ע'זאלי והסופים בצ'צ'ניה שהראו שהג'יהאד הוא חלק אינטגרלי מאמנותם ( אתה עדיין מתעלם מהתקליד ומזרמי ההלכה). מעבר לזה, האחמדים קיבלו הגדרה של כופרים כפי שכבר אמרתי, נא לא לחזור על דברים שכבר הופרכו, ובנוגע לסקר, לא כל כך דתיים = מסורתים, אז נשארת עם 11%.

--- סוף ציטוט ---

אתה שאלת לגבי ג'יהאד נגד יהודים. ומה זה קיבלו את ההגדרה של כופרים, מי קובע? למה הסונים יותר טובים מהאחמדים?
ולא נשארתי עם 11%, מסורתי ודתי לא עושים את כל מצוות הדת. לכן בוודאות אני יכול להגיד רק לגבי ה11% של המאוד דתיים?
השאר זה בספק, כי מי שלא מאוד דתי יכול להאמין בעשרות דרכים.

ROI5:

--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 14, 2011, 15:54:55 ---נו באמת (ובטח תגיד לי גם שהמחבלים הם חרשים ועיוורים שלא יודעים את זה).
ואני גם מניח שאנשי חיזבאללה וחמאס לא יודעים לקרוא ערבית (אחרת למה שצה"ל יפזר אלפי כרוזים מהאוויר בערבית כדי להזהיר את האזרחים שיברחו?).

--- סוף ציטוט ---

מתקשרים לטלפונים של האזרחים המסוימים...
תחשוב קצת.

ROI5:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 15, 2011, 07:05:25 ---זו הבעיה. ולדעתי אתה משקר, באמת כואב לך באותה מידה רצח של יהודים ורצח של אדם מצפון קוריאה? בו נבחן את זה. אם כל המטרה שלך זה להציל חיי אדם, אם הייתה לך אפשרות בחירה שימות אדם אחד במשפחה שלך או 10 בצפון קוריאה לדוגמא, היית בוחר במשפחה שלך? הרי זה "יחסוך" חיי אדם.

--- סוף ציטוט ---
יש הבדל בין משפחה לבין אדם שהוא חלק מהעם שלי ואני לא מכיר.
ברור שיכאב לי יותר שקרובים שלי ימותו, אבל אם אני לא הכרתי אדם לא אכפת לי הדת ועם שלו הוא שווה מבחינתי עם אדם אחר שאני לא מכיר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה