עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
ROI5:
--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 14, 2011, 15:23:51 ---זאת כנראה הבעיה הבסיסית.
חיזבאללה ירה את הטילים שלו לעבר חיפה מתוך בתים בכפרים, והטילים האלה הרגו אזרחים ישראלים, ובגלל שצה"ל לא הפציץ את אותם בתים חיזבאללה המשיך לירות מהם (ואף לנצל את העובדה שצה"ל לא יורה על מטרות אזרחיות).
בסופו של דבר - זאת מלחמה, ואם תרצה או לא: במלחמה יש לעשות כל מה שניתן כדי קודם כל להגן על חיי האזרחים שלנו (אם אפשר להימנע מפגיעה בחיי אזרחים בצד השני אז מצוין, ואם לא - אז חיינו קודמים).
זה האינסטינקט האנושי הראשוני - להישאר בחיים (והשמאל לא יכול להמציא את הגלגל מחדש).
--- סוף ציטוט ---
חיינו קודמים ויש מצבים שאי אפשר להימנע ממות אזרחים זה נכון, אבל הרעיון הוא להימנע כמה שאפשר. וצה"ל בהחלט ירה במטרות אזרחיות הרבה פעמים והכניס מאוד חזק לחיזבאללה, לא סתם כבר 4 שנים הם בקושי מתאוששים.
צה"ל האמנם איבד יותר מדי חיילים בלבנון ונכשל בהרבה דברים, אבל בדבר אחד הוא הצליח, לתת שקט לצפון.
ROI5:
--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 14, 2011, 15:25:21 ---אז הזהרנו.
ואז מה? (גם המחבלים הוזהרו בעצם ועברו למיקום אחר, וימשיכו לירות את הטילים שלהם מבית ספר אחר).
--- סוף ציטוט ---
אני מניח שאף פעם לא ראית מבצע בו צה"ל מזהיר אזרחים, זה משהו כזה:
יש בית שיש בו אנשי חיזבאללה וקטיושות, הוא שם מעל הבית מטוס קרב, ומזהיר את כל האזרחים החפים מפשע ואומר להם להתפנות תוך X זמן אם אחרי X זמן מישהו לא מתפנה או שמישהו הזהיר את אנשי חיזבאללה והם מנסים לברוח אז מפציצים אותם.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 15:44:23 ---
חיינו קודמים ויש מצבים שאי אפשר להימנע ממות אזרחים זה נכון, אבל הרעיון הוא להימנע כמה שאפשר. וצה"ל בהחלט ירה במטרות אזרחיות הרבה פעמים והכניס מאוד חזק לחיזבאללה, לא סתם כבר 4 שנים הם בקושי מתאוששים.
צה"ל האמנם איבד יותר מדי חיילים בלבנון ונכשל בהרבה דברים, אבל בדבר אחד הוא הצליח, לתת שקט לצפון.
--- סוף ציטוט ---
אל תהיה תמים.
חיזבאללה של היום הוא ארגון הרבה יותר חזק מאשר ב-2006 (ויש להם טילים ארוכי טווח).
נכון שהם קיבלו מכה (לא חזקה כמו שאתה חושב, אבל בכל זאת מכה), אבל כמיטב המסורת המוסלמית - הודנה היא רק הפסקת אש כדי להתחמש ולהתעצם (וזה בדיוק מה שהם עשו), והשקט שאתה מדבר עליו הוא שקט של לפני הסערה.
גם אני לא חושב שיש לכוון במיוחד על אזרחים, אבל אם המחבלים מסתתרים בקירבם, אז יש פה למעשה בחירה ברורה מאד - או חיי אזרחי האוייב או חיי אזרחינו (ותסלח לי על היותי "גזען" שאני מעדיף את חיי האזרחים שלנו).
חד כתער:
ושוב השמאלן לוקה בחסר, את הבדיחה על הסופים לך תגיד לאבו חמיד מוחמד אל-ע'זאלי והסופים בצ'צ'ניה שהראו שהג'יהאד הוא חלק אינטגרלי מאמנותם ( אתה עדיין מתעלם מהתקליד ומזרמי ההלכה). מעבר לזה, האחמדים קיבלו הגדרה של כופרים כפי שכבר אמרתי, נא לא לחזור על דברים שכבר הופרכו, ובנוגע לסקר, לא כל כך דתיים = מסורתים, אז נשארת עם 11%.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 15:47:21 ---אני מניח שאף פעם לא ראית מבצע בו צה"ל מזהיר אזרחים, זה משהו כזה:
יש בית שיש בו אנשי חיזבאללה וקטיושות, הוא שם מעל הבית מטוס קרב, ומזהיר את כל האזרחים החפים מפשע ואומר להם להתפנות תוך X זמן אם אחרי X זמן מישהו לא מתפנה או שמישהו הזהיר את אנשי חיזבאללה והם מנסים לברוח אז מפציצים אותם.
--- סוף ציטוט ---
נו באמת (ובטח תגיד לי גם שהמחבלים הם חרשים ועיוורים שלא יודעים את זה).
ואני גם מניח שאנשי חיזבאללה וחמאס לא יודעים לקרוא ערבית (אחרת למה שצה"ל יפזר אלפי כרוזים מהאוויר בערבית כדי להזהיר את האזרחים שיברחו?).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה