עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (9/22) > >>

ROI5:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 14, 2011, 01:31:36 ---אל תסלף את דברי. לא אמרתי שכל מי שלא איתנו הוא אויב. אמרתי שברגע שאתה נלחם בישות מסוימת, נקרא לה אסלאם, אז כל המרכיבים אותה הם אויב חוץ מאלו שמשתפים איתך פעולה. אם הוא מתנגד לטרור שיהיה לו בהצלחה. זה לא רלוונטי הדעות שלו, רלוונטי המעשים שלו.
אנחנו במלחמה עם מדינה X כל תושבי מדינה X הם אויב, חוץ ממי ביניהם שמשתפים איתנו פעולה כלומר בוגדים בעמם. מוסלמים שמתנגדים לטרור? לא איכפת לי אם הוא בן לאדן או מוסלמי שלא אמר איטבח אל יהוד בחיים שלו. אנחנו במלחמה עם האסלאם כל המוסלמים אויבים. מאוד פשוט.

--- סוף ציטוט ---

אז כל מוסלמי שלא איתנו הוא האויב? זה עדיין בעייתי. גם במלחמות במדינה X , נגיד לבנון צה"ל דאג להזהיר אזרחים לפני שהוא פעל, אם אזרחים היו מזהירים את חיזבאללה או מעדיפים להישאר זה כבר בעיה שלהם.  אבל עדיין צה"ל הזהיר, נתן הזדמנות אתה אומר אפילו את זה לא לעשות וזה בעייתי כי אתה הורג בכוונת תחילה המונים חפים מפשע בגלל שבתוכם מסתתרים רוצחים.

ROI5:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 14, 2011, 01:42:28 ---מבחינתי הוא יכול לתת לעצמו איזה הגדרה שיחפוץ, בכל זאת דעתו איננה רלוונטית כלל בהתחשב בזה שישנם פסיקות שלפיהם יש ללכת. ולגבי שאלתך השנייה, אתה לא תמצא מסלמי ביתר דגש על מסלמי, ולא כופר "שמרגיש" מסלמי, שמתפלל חמש פעמים ביום, מקלל את היהודים בסורה 1 פסוק 7 ורואה בנו חיות טמאות שיש להצמיד לקיר כפי שמצמידים גבס לקיר בהתאם לדבריו של עבדאללה אבן עמר אלבידאוי בתפסיר אסראר אלתנזיל ו'אסראר אלטא'ויל. אני גם יכול להוסיף את דבריו של אבן ק'תיר, אלטברי, התפסיר אלג'לאלין, אל קורטבי, אבן עבאס וכו' וכו' שאינו רוצה ליישם או מאמין בדברים הללו, אז תגיד לי אתה אם יש פה בעיתיות?

--- סוף ציטוט ---

א. אבל עדיין, איך תבדיל מי זה מי?
ב. זה האמנם בעייתי(לא לרמה של גירוש אבל) אבל כמה כבר כאלה אתה חושב יש בא"י?

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 01:57:02 ---
אז כל מוסלמי שלא איתנו הוא האויב? זה עדיין בעייתי. גם במלחמות במדינה X , נגיד לבנון צה"ל דאג להזהיר אזרחים לפני שהוא פעל, אם אזרחים היו מזהירים את חיזבאללה או מעדיפים להישאר זה כבר בעיה שלהם.  אבל עדיין צה"ל הזהיר, נתן הזדמנות אתה אומר אפילו את זה לא לעשות וזה בעייתי כי אתה הורג בכוונת תחילה המונים חפים מפשע בגלל שבתוכם מסתתרים רוצחים.

--- סוף ציטוט ---

אולי, אבל חיי הצד השני לא מעניינים אותי. המטרה שלי היא אחת. להכריע את המלחמה לטובתי ביעילות הרבה ביותר ובזמן הקצר ביותר. החיים היחידים שאני חושב עליהם הם חיי הצד שלי. חיי הצד השני הם הפקר.

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 01:57:02 ---

--- סוף ציטוט ---
אמרת הכל: "המונים חפים מפשע שבתוכם מסתתרים רוצחים".

אם למחבלים לא אכפת מחיי העם שלהם, אז למה שלי יהיה אכפת?
הם מנצלים את זה שצה"ל לא יורה עליהם בסביבה אזרחית, ויורים את הטילים שלהם מתוך בתי ספר ובתי חולים (אז אתה מצפה שנמשיך לתת להם לירות בחופשיות?).

במלחמה כל מה שצריך לעניין אותנו הוא חיי האזרחים שלנו, ואם למחבלים לא אכפת מחיי העם שלהם, אז לי בטוח שלא אכפת.

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 02:06:28 ---
א. אבל עדיין, איך תבדיל מי זה מי?
ב. זה האמנם בעייתי(לא לרמה של גירוש אבל) אבל כמה כבר כאלה אתה חושב יש בא"י?

--- סוף ציטוט ---
אני מביא לך סקר של מכון מותגים שנותן אינדיקציה מספרית לרמת אדיקותם של המסלמים, זה לכשעצמו מדד, ואני, בניגוד לאחרים לא מבדיל בין מסלמי לבין כופר שנמצא על אדמתי, לא מבדיל או רוצה להבדיל.
ודרך אגב, אם אחרי שהראתי לך שזה בעייתי, אתה עדיין חושב שאין עילה לגרש מסלמי שרוצה להחיל עלייך את חוקי נירנברג ושלבסוף רוצה להביא לכדי מותך, אז כל שנותר לי הוא לאחל לך בריאות. אהה, ואני עדיין מחכה שתמצא לי זרם מסלמי בעל גרסא אחרת לאסלאם.
http://www.peopleil.org/details.aspx?itemID=7386

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה