עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 13, 2011, 21:36:47 ---
מצרים הורידה בהרבה את כמות הטילים שהוברחו בציר פילדלפי.
היו שם המון מעצרים.
הגורם העיקרי לעליית כמות ההברחות היה ההתנתקות מהציר.
--- סוף ציטוט ---
אתה שוכח דבר אחד עיקרי, והוא הפולשים מאפריקה.
ישנם במצרים כרגע מליוני מהגרי עבודה אפריקאים (מיעוטם פליטים שברחו מארצותיהם עקב סכנת חיים).
השלטון המצרי לא עוצר את האפריקאים מלהגיע לגבול עם ישראל, משום שיש להם תכנית להציף את ישראל במהגרים מוסלמים כדי לפגוע בה בטווח הארוך.
יש הסכמה שבשתיקה בין השלטון המצרי (הקודם והנוכחי) למבריחים הבדואים בסיני (אם המצרים באמת היו רוצים לעצור את התופעה, היא הייתה מחוסלת מלפני שנים).
zelhar:
אני חושב שכולנו צריכים להיות תושבי יו"ש לצורך המאבק הזה. אם חס וחלילה הממשלה תנסה לפנות ישובים אני מתכוון לחסום את הקלגסים בגופי ואני מקווה שהימין האמיתי יאפשר לאנשים להתארגן ולהתנגד באופן אפקטיבי. אני זוכר את התקופה של ההתנתקות אז מלבד כמות קטנה של נער הגבעות האנשים לא לא היו מאורגנים ולא העמידו מחסום אנושי אפקטיבי.
אני בסוף ניסיתי להגיע לחומש, כי לא יכולתי יותר לשבת בבית ולראות איך הקלגסים סוכני הערב רב מחריבים ישובים יהודיים ומוסרים אדמת ארץ ישראל למחבלים של החמאס ואש"פ, אבל זה היה כמובן צעד מאוחר מדי ולגמרי לא אפקטיבי.
m4a1:
כל אלה שמחלקים את האסלאם לזרמים, לקיצוניים ומתונים, לטובים ורעים, מחבלים ואזרחים. זה לא רלוונטי, חוץ מברמה של דע את האויב. ואני מדגיש,האויב.
ברגע שאתה במלחמה בעם אחר או בדת אחרת, או בכל ישות אחרת לא משנה כרגע איך אתה מסתכל על זה, אתה נלחם בכולה. מה הכוונה? זה לא מלחמה בין הטובים לרעים. גם בצד השני וגם בצד שלנו יש טובים ויש רעים. אבל אתה נלחם כדי לנצח והם כולם האויבים שלך, כי הם כולם חלק מאותה ישות.
יש קיצוניים שהם אלה שישחטו אותך ואת המשפחה שלך בלי למצמץ, יש את הפחות, הם ישחטו אותך ואת הנשים יקחו לעצמם, יש כאלה שיסתערו וירו לבנאדם בראש מטווח אפס, יש כאלה שירו באוויר, יש כאלה שלא ירו בכלל, רק יעודדו את ה"קיצוניים". בקיצור, יש הרבה מאוד אנשים בעלי יכולות שונות ורמות מוטיבציה שונות. העניין הוא שזה לא משנה. אתה נלחם בכולם.
אני למשל ימני אני לא בשירות קרבי. סביר להניח שאני בחיים לא ירה באף אחד. יש הרבה חיילים שמאלנים בקרבי. החמאס יחסל אותי אותם ואת כל השאר בלי למצמץ וזו המנטיליות הנכונה לצאת איתה לקרב. אסור להתחיל להזדהות עם הצד השני. הוא האויב שלך.
Rafoe:
--- ציטוט של: zelhar על אפריל 13, 2011, 21:45:21 ---אני חושב שכולנו צריכים להיות תושבי יו"ש לצורך המאבק הזה. אם חס וחלילה הממשלה תנסה לפנות ישובים אני מתכוון לחסום את הקלגסים בגופי ואני מקווה שהימין האמיתי יאפשר לאנשים להתארגן ולהתנגד באופן אפקטיבי. אני זוכר את התקופה של ההתנתקות אז מלבד כמות קטנה של נער הגבעות האנשים לא לא היו מאורגנים ולא העמידו מחסום אנושי אפקטיבי.
אני בסוף ניסיתי להגיע לחומש, כי לא יכולתי יותר לשבת בבית ולראות איך הקלגסים סוכני הערב רב מחריבים ישובים יהודיים ומוסרים אדמת ארץ ישראל למחבלים של החמאס ואש"פ, אבל זה היה כמובן צעד מאוחר מדי ולגמרי לא אפקטיבי.
--- סוף ציטוט ---
הרב כהנא זצ"ל הי"ד אמר פעם שהוא מקווה שלא יהיה צורך בעוד מדינה יהודית בארץ ישראל, אך מאז עברו ותר מ-20 שנה, ואני חושב שאם באמת ממשלת המתבוללים תחליט לעקור יהודים מאדמתם כדי למסור אותה לאוייב המוסלמי, אז המתנחלים צריכים להעתיק את הערבים ולפנות לאו"ם כדי לקבל הכרה במדינת יהודה שתקום ביהודה ושומרון (מדינה יהודית ריבונית שתשלוט על שטח ביהודה ושומרון שעליו יושבים יהודים).
אם לערבים (שאין להם אחיזה בארץ) יש זכות למדינה בארץ, אז בוודאי שליהודים מגיע (זה גם יחשוף את הצביעות והאנטישמיות של האו"ם).
אולי מהלך שכזה בכלל יוביל יהודים מערים נוספות ב"קו הירוק" להתנתק ממדינת תל אביב ולהצטרף למדינת יהודה (שהשמאלנים המתבוללים יישארו בשיח מוניס עם כל הפולשים הזרים שהם כ"כ אוהבים).
m4a1:
--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 13, 2011, 21:52:41 ---הרב כהנא זצ"ל הי"ד אמר פעם שהוא מקווה שלא יהיה צורך בעוד מדינה יהודית בארץ ישראל, אך מאז עברו ותר מ-20 שנה, ואני חושב שאם באמת ממשלת המתבוללים תחליט לעקור יהודים מאדמתם כדי למסור אותה לאוייב המוסלמי, אז המתנחלים צריכים להעתיק את הערבים ולפנות לאו"ם כדי לקבל הכרה במדינת יהודה שתקום ביהודה ושומרון (מדינה יהודית ריבונית שתשלוט על שטח ביהודה ושומרון שעליו יושבים יהודים).
אם לערבים (שאין להם אחיזה בארץ) יש זכות למדינה בארץ, אז בוודאי שליהודים מגיע (זה גם יחשוף את הצביעות והאנטישמיות של האו"ם).
אולי מהלך שכזה בכלל יוביל יהודים מערים נוספות ב"קו הירוק" להתנתק ממדינת תל אביב ולהצטרף למדינת יהודה (שהשמאלנים המתבוללים יישארו בשיח מוניס עם כל הפולשים הזרים שהם כ"כ אוהבים).
--- סוף ציטוט ---
בחיים לא יעבוד. העולם לא יקבל את זה, וזה מדרון מאוד חלקלק למלחמת אזרחים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה