א. צודק, אבל מוסלמית יתומה אין בעיה.
ב. זה נכון רק אחרי שידם על העליונה, כדי להתעלל באויב, זה מה שעשה מוחמד. כטקטיקה בזמן המלחמה עצמה, מוחמד, הח'ליפים או הלוחמים המוסלמים מעולם לא עשו זאת.
ג. נכון, זה למה מוחמד ביצע זאת בעצמו. אבל אני רק אומר שזה לא עניין מוסלמי או ערבי, זה אפילו לא עניין שמקורו מחצי האי ערב, זה דבר שכבר בעת העתיקה ביצעו, הרבה לפני שסבא של מוחמד היה בתכנון בכלל.
א. השאלה איך אתה מגדיר את זה - במקרה הזה הנאנסת (שאין לה בעל, אח, או אבא) תצטרך 4 עדים כדי להוכיח שנאנסה (מה שכמעט בלתי אפשרי), ולכן זה סוג של "פירצה" (מה שלא מפתיע משום שכל הדת הזאת מלאה בחורים), אבל אני לא מכיר שום אסמכתא דתית (משום ספר מוסלמי כלשהו) שמתיר לאנוס מוסלמית (אם יש לך אסמכתא דתית, אשמח שתביא לי לינק).
בנוגע לנשות הכופרים אין כל ספק (והבאתי כאן את כל הציטוטים הנדרשים).
ב. טעות בידך - במדינות שנחשבות לדאר אל אסלאם (מדינות שהינם בהווה או היו בעבר תחת שלטון מוסלמי) ישנו האלמנט של ג'יהאד הגנתי נגד ה"כובשים".
ישראל נחשבת לדאר אל אסלאם (עקב שלטון החליפ'ים ששלט כאן), ולכן אונס נשות הכובשים הוא חלק מהג'יהאד ההגנתי והוא בגדר 'פרד אלעין' (דהיינו - חובת הפרט).
ג. אתה מדבר על התרבות השיבטית הערבית (שאכן הייתה קיימת דורות לפני מוחמד), ואני כבר הסברתי שאין סתירה ממשית בין האסלאם לבין התרבות הערבית (מוחמד ביסס את הדת על התרבות הערבית כדי למשוך כמה שיותר ערבים אל הדת החדשה).