בס''ד
אם האתיופים בארץ מתנגדים כל כך להבאתם של בני הפלשמורה ארצה, אז מדוע אינם מרימים את קולם במחאה?! מדוע עד היום לא שמעתי אתיופי אחד שמתנגד לעליית הפלשמורה? בינתיים אני דווקא רואה מאמצים שלהם בכיוון ההפוך, לדוגמה, חבר הכנסת שלמה מולה מכנופיית קדימה, שהוא אתיופי שמאלני, תומך בהעלאת הפלשמורה, והוא אפילו מתייחס אליהם כאל אחים שלו, ואני די מסכים איתו, הם אחים שלו! לא שלי, אני לא שחור, אני יהודי! 6 מליון היהודים שנרצחו בשואה היו לבנים, יהודים ממוצא אשכנזי וספרדי הם לבנים - יהודי המקרא גם הם היו לבנים, דויד המלך היה ג'ינג'י, עד היום לא ראיתי כושי אדמוני... אבשלום, בנו של שאול המלך, היה בלונדיני עם תלתלי זהב - זה מעיד שבני ישראל המקוריים היו אירופואידים או קווקזואידים מבחינה גנטית, הגזע השמי משתייך לקבוצת הגזעים הלבנה. אם תלך לדוגמה לרוסיה או לפולין ותסתכל על הגויים תראה שהם שונים במראה החיצוני מיהודים רוסים ופולנים - כי היהודים הם קבוצה אתנית! זה שמישהו כביכול מתגייר זה לא הופך אותו ליהודי בעיניי. בסוף נהפוך לתערובת של עמים בלי שום קשר לאבות אבותינו הקדושים. כשאני מתפלל לפני הקדוש ברוך הוא, אני אומר , ברוך אתה ה', אלוקי אברהם יצחק ויעקב - אלה הם אבותיי. אך הם לא אבותיהם של האתיופים - אבותיהם היו שחורים מבני חם.
אין כאן שמץ של גזענות, כי אני לא שונא שחורים, אתיופים, סודאנים וכו' אני פשוט לא חושב שהם שייכים לקבוצה האתנית שלנו ולכן אין להם מקום באדמת ישראל. אני חושב שאפילו לערבים המוסלמים הנאצים יש יותר זכויות כאן מאשר האתיופים, כי הערבים הם בני אברהם... כמובן שאני לא רוצה גם את הערבים כאן, אך אני אומר זאת לצורך השוואה יחסית. בקיצור, אני מאמין שארץ ישראל שייכת אך ורק לעם ישראל. נקודה.