עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

לכל הגזענים!

<< < (2/9) > >>

הימני:
אני מתנגד לאמירה של רון בן מיכאל.

אני לא חושב שיש לי עליונות גזעית על הערבים. מבחינת הגזע, כל בני האדם שווים.

אני בעד פינוי פיצוי לערבים בגלל שאני והם לא מסתדרים.

Rafoe:

--- ציטוט של: השמאלני על פברואר 06, 2011, 02:12:52 ---אני לא חושב שיש לי עליונות גזעית על הערבים. מבחינת הגזע, כל בני האדם שווים.

--- סוף ציטוט ---
אני מסכים איתך בנושא הזה.
השמאל טוען כל הזמן שהיהדות היא גזענית, אבל בפועל ההיפך הוא הנכון: כבר קרו מקרים בעבר שערבים התגיירו ולפי התורה הם חלק מעם ישראל.

--- ציטוט של: השמאלני על פברואר 06, 2011, 02:12:52 ---אני בעד פינוי פיצוי לערבים בגלל שאני והם לא מסתדרים.

--- סוף ציטוט ---
נכון.
אנחנו לא מסתדרים עם הערבים מפאת ההבדלים התהומיים בינינו (אם זה בדת, בתרבות, ובשאיפות הלאומיות).
דרך אגב - הדבר נכון גם לגבי הנוצרים: אומנם ב-60 שנה האחרונות אנחנו לא בעימות פיזי איתם, אבל מבחינה דתית יש פה קונפליקט לא פחות חמור משיש לנו עם האסלאם.
הנוצרים מאמינים שהם ה"עם ישראל" החדש (משום שהם ממשיכי דרכו של יש"ו) ולכן יש לנו איתם קונפליקט דתי-תרבותי (שכרגע ברובו מתנהל בצורה שקטה, אבל בסופו של דבר הדברים יתפוצצו).

האלקשי:

--- ציטוט של: השמאלני על פברואר 06, 2011, 02:12:52 ---
אני לא חושב שיש לי עליונות גזעית על הערבים. מבחינת הגזע, כל בני האדם שווים.

--- סוף ציטוט ---

אם כל בני האדם היו שווים, כולם היו מקבלים את אותו ציון פסיכומטרי, לכולם היה אותו מדד IQ וכולם היו קובעים שיאים אולימפיים בריצה ל-50 מטרים.

ברור שישנם הבדלים גנטיים בין אנשים, בין עמים ובין גזעים. ההבדלים התרבותיים גדולים יותר מהבדלים גנטיים, אבל זה לא אומר שהבדלים גנטיים אינם קיימים.

הימני:

--- ציטוט של: האלקשי על פברואר 06, 2011, 23:01:51 ---אם כל בני האדם היו שווים, כולם היו מקבלים את אותו ציון פסיכומטרי, לכולם היה אותו מדד IQ וכולם היו קובעים שיאים אולימפיים בריצה ל-50 מטרים.

ברור שישנם הבדלים גנטיים בין אנשים, בין עמים ובין גזעים. ההבדלים התרבותיים גדולים יותר מהבדלים גנטיים, אבל זה לא אומר שהבדלים גנטיים אינם קיימים.

--- סוף ציטוט ---

ליהודים יש את היתרונות שלהם ולערבים יש את היתרונות שלהם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A1_%D7%94%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99

פה ניתן לראות שהיהודים (יהודים גנטית ולא הלכתית) יותר חכמים. היהודים גם יותר רוחניים.

אבל מצד שני הערבים יותר קשוחים, פחות פריירים ויודעים לבנות ולרצף יותר טוב, לכל אחד יש את היתרונות שלו.

אני לא חושב שאם יהודים חכמים יותר, אז זה אומר שהם עליונים יותר מבחינת הגזע.

נדב:

--- ציטוט של: האלקשי על פברואר 06, 2011, 23:01:51 ---אם כל בני האדם היו שווים, כולם היו מקבלים את אותו ציון פסיכומטרי, לכולם היה אותו מדד IQ וכולם היו קובעים שיאים אולימפיים בריצה ל-50 מטרים.

--- סוף ציטוט ---

אין ספק שאנשים שונים זה מזה מבחינה גנטית, אבל אין בידך שום הוכחה שיש שונות גנטית-שכלית בין עמים או גזעים. כלומר אתה לא מסוגל להוכיח שגזע X חכם יותר מגזע Z מבחינה גנטית, כפי שטענו הנאצים. אם יש לך הוכחה כזו אנא הצג אותה כעת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה