עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
לכל הגזענים!
חד כתער:
--- ציטוט ---אבל אתה מראש לא יכול להפסיד בדיון הזה, נכון? כי אם אני אביא ציטוטים של אנשי דת מוסלמים שמתנגדים לאלימות אתה תגיד שזה ת'קיה. אז לא חבל על הזמן שלי?
--- סוף ציטוט ---
אינני יכול להפסיד בדיון הזה בשל העובדה שעם כל הצער שבדבר, מסלמים מתונים פשוט אינם קיימים ואין ולו זרם אחד שמסתייג מהג'יהאד, הזרם השאפעי לדוגמא (את המדריך שלהם רכשתי לכן אני מדבר עליו, את השאר יש לי במחשב ורק חלקים מהם אך רלוונטים, הם לא חולקים) מצהיר בפרק תחת השם "צדק" עמ' 599 שיש למסלמים חובה להילחם בכל הכופרים באשר הם על מנת להגיע להגמוניה אסלאמית כלל עולמית, כנ"ל בשאר הזרמים. כך שאם איזה איש דת טוען שהוא מתון, אין לי אלא להגיע למסקנה שהוא אכן משקר, תביא לי זרם מסלמי שמסתייג מכל מה שזה עתה רשמתי ואז נדבר.
הבוס הגדול:
--- ציטוט של: השמאלני על פברואר 07, 2011, 02:20:25 ---כפי שכתבתי בתגובה שלי, היהודים כנראה יותר חכמים :
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A1_%D7%94%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99
אם זו לא הוכחה, אז אני לא יודע מה כן.
אבל שוב, אני לא חושב שזה מראה על עליונות גזעית, כי לכל גזע יש את הייחודיות שלו.
--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב שיש קשר בין הגנטיקה של היהודים לחוכמה שלהם,אתם יכולים לראות את זה בכך שיש יהודים יותר חכמים ויש פחות
חכמים יש גם לא מעט ערבים שחכמים הרבה יותר מלא מעט יהודים.
היהדות לא נמדדת בכלל בחוכמת האדם אלה בליבו,ומה שכן אנחנו כיהודים רוחניים יותר מאשר שאר אומות העולם.
תוכלו לראות את זה כך:
הרוחניים ביותר:(כולל החילונים שמתעקשים שהם לא מאמינים בבריאה)זה אנחנו היהודים.
מתחתנו הם הערבים שגם הם בני אברהם אז יש להם קירבה מסויימת לרוחניות.
ובתחתית הם שאר אומות העולם שלהם יותר קשה להיות רוחניים ואתם יכולים לראות את זה במיוחד באירופים שהם יותר קרים ומחושבים מאשר ריגשיים.
לוחמי חירות ישראל:
--- ציטוט של: נדב על מרץ 01, 2011, 23:14:38 ---דבר ראשון, לא כל ילד מוסלמי מקבל חינוך ג'יהאדיסטי. ישנם מוסלמים חילונים וישנם מוסלמים שלא מאמינים בג'יהאד, ישנם מוסלמים שמגנים כל סוג של אלימות. ממש כמו ביהדות: "בתנ"ך ובתושב"ע ניתן להוכיח כל דבר וגם את היפוכו" - אמר ליבוביץ' והוא לא אמר סתם. הרי מה זה דת? אוסף של אגדות פולקלור וחוקי מוסר, כל אחד קורא שם בדיוק את מה שהוא רוצה לקרוא ומתעלם מן הפסוקים שמפריעים לו. כך ביהדות, הפערים עצומים באופן מגוחך, קח למשל את חיים בן פסח לעומת נטורי קרתא, שניהם מגדירים את עצמם כיהודים דתיים, שניהם מסתמכים על אותם כתבים בדיוק, שניהם יביאו לך אינספור פסוקים שיוכיחו את הטענה שלהם בדיוק, ואיזה הבדל בהשקפת העולם... רק מוכיח כמה כל העסק הזה מגוחך. כך גם באסלאם, אפשר למצוא צידוק לכל דבר.
יחד עם זאת יש לציין שאכן רוב המוסלמים מקבלים חינוך שהוא אלים ואנטי מערבי.
מה שאתה לא מבין הוא שזה בכלל לא משנה אם הילד ישתנה או לא. זה אפילו לא עניין לויכוח. יש עקרון מערבי בסיסי שלא פוגעים בילד על סמך ההנחה שהוא יגדל ויבצע פשעים - לפי ההיגיון שלך למה שלא נכניס לכלא ילדים של עבריינים? הרי ידוע שב 90% מהמקרים הם יהו עבריינים בעצמם אז למה לא לחסוך את הקורבנות העתידיים ולהכניס אותם ישר לכלא? אתה מוכן להמר על חיי אזרחים חפים מפשע רק כדי לא לפגוע בילד שכמעט בוודאות יהיה עבריין?
--- סוף ציטוט ---
טוב שמע, אם אתה רוצה לראות חינוך במיטבו, סע עכשיו ברכב שלך עם כיפה לכיכר במרכז רמאללה ותראה מה יקרה. וכשהחילוניים שמה יקרעו לגזרים בידיוק כמו הג'יהאדיסטים תזכיר להם שחינכו אותם אחרת....
לוחם בגאולה ובנשמה:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 08, 2011, 04:33:01 ---בס''ד
בתור יהודי ממוצא מצרי, אני חושב שזה אחד מהאשכולות הקורעים ביותר שראיתי אי פעם.
זה באמת מראה את הגאונות המצרית.
--- סוף ציטוט ---
בדיוק :::D :::D :::D :::D :::D :::D
לוחם יהודה:
--- ציטוט של: חרותניק על פברואר 04, 2011, 10:26:03 ---זאת הייתה בדיחה. ואני לא רוצה לדבר בשם כולם, אבל קשה לי להאמין שאתה תמצא כאן מישהו שבאמת חושב ככה.
--- סוף ציטוט ---
אני חושב שמי שרוצח ילדים, חי כמו בהמה ולא מתקלח שבוע הוא גזע נחות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה