יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
"האגרוף במגן דוד"
eran:
כן באמת חבל על דאבדין ולא משתכחין. אבל אנחנו חייבים להפסיק להיתבכיין ולומר "מה היה קורה אילו"... זה המציאות שבה אנחנו חיים ואיתה אני צריכים להתמודד. אסור לנו בתכלית האיסור לעשות מה שמרזל עשה ולערוק, אנחנו חייבים להמשיך את "הרעיון" כמו שהוא
ופשוט להחזיר עטרה ליושנה!
אני יספר לך משהו- להבדיל אלף אלפי הבדלות גם המפלגה הנאצית על כל פלגיה וגווניה הצואה מחוץ לחוק בשנת 1925 ומנהיגה הבילתי מעורער היטלר (ימ"ש,שר"י) הושלך לכלא, ונאסר עליו לנאום בפומבי עד 1927 , נו ולמרות כל האיסורים הם נלחמו בצורה חכמה , וכולנו יודעים את ההמשך....
אנחנו כן יכולים "להחזיר עטרה ליושנה" אבל צריכים לעשות את זה בדרך חכמה, ולהילחם איתם במגרש שלהם, והכי חשוב הכי חשוב לא לשנות כלום מהרעיון היהודי האמיתי. כמו שהרב כהנא היה נוהג לומר: " כך היא לא מפלגה היא רעיון".
ליעד:
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 19, 2006, 23:12:58 ---אני חושב שהגיע הזמן לסמל (לוגו) חדש,
הסמל של כ"ך היה נכון לשנות ה 80, אך היום 20 שנה אחרי
אפשר לכונן סמל חדש של כהניטסטים מתחדשים,
שזה הימין האמיתי חזית יהודית לאומית וכו'...
חבל כמה חבל,
שאין התארגנות טובה יותר בין הזרמים,
לזרם אחד חזק עם מנדטים בכנסת - מאז כהנא,
לא קם עדיין סמכות כריזמטית בסדר גודל שלו
שיודע לאחד את הקצוות המפוצלים...
--- סוף ציטוט ---
אני נגד לשנות את הסמל זה כמו להגיד שהוציאו את זה מהחוק אז אסור להישתמש בזה. מה?!?! אנחנו כל כך מסכנים שאנחנו ציכים להקשיב לחוק.
וחוץ מזה זה סמל יפה
כהנא צדק!:
את מי מעניין החוק השמלאני והעלוב הזה, אני לא יודע מאיפה לרכוש חולצה עם הסמל הזה אבל הבנתי שאפשר מכנסים וכו..
אז בעזרת ה' בכנס הבא אני ירכוש ואני ילך עם זה בגאון ליד שוטרים וליד כולם מצידי שיעצרו אותי גם זה לא מזיז לי אם ערבים בסכנין מניפים בהפגנות את דגלי פלסטין וחיזבאללה זכותי ללכות עם הסמל הזה!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה