עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מהם קווי הדימיון המטושטשים בין האידיאולוגיה הנאצית לערבית והאם קיימים?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אלמ על דצמבר 17, 2010, 12:58:41 ---לא שכחתי את העבודה שלך הבעיה היא שהקריטריון אותו אתה מציג בה לא נותן לי את התשובה.
אם אתה יכול לתת לי מידע ישיר על מה שבקשתי זה יהיה מעולה.
--- סוף ציטוט ---
קודם כל אני אומר כך,
עד השואה ולמעט השואה, החיים בארצות אסלאם היו קשים יותר בהשוואה לנצרות וכן האסלאם היה אחראי ליותר מוות יהודי מאשר הנצרות! אני אומר זאת על סמך קריאת מחקרים דרך אגב.
יש חומר נרחב מאוד דווקא (אבל לצערי לא מפורסם) של חוקרים יהודים (מישראל ומחו"ל) וגויים שכתבו רבות על הנושאים הללו מפרופ' ברנארד לואיס עד פרופ' אברהם גרוסמן ומה שביניהם.
כל דבר שקרה ליהודים שוב, למעט השואה, בעולם הנוצרי התרחש גם בארצות האסלאם ולעיתים אפילו ברמה הרבה יותר רצחנית.
אני מדבר על פוגרומים, לינצ'ים, גירושים, מיסי עתק ושדידת יהודים, עלילות שקר על יהודים (לא עלילות דם), מעשי רצח של בדד ספורדיים בשם האסלאם, אסלום בכח הזרוע תחת איום במוות, אסלום בעינויים תחת ה"אל מחנה" של הרון אלראשיד כלפי פקידים יהודים בח'ליפות העבאסית, הכרחת יהודים ללבוש בגד צהוב שמזהה אותם כיהודים, חיים של השפלה מתמשכת תחת האסלאם, מעשי אונס קבוצתי בנשים יהודיות, חטיפת בנות יהודיות לצורכי שפחות מין בהרמונות השייח'ים, הכחדת יהדות חצי האי ערב וחלקים נרחבים מאיראן, ראיית היהודים כטמאים באסלאם השיעי והטלת עוצר כולל על יהודים בימי גשמים בשל כך וכו' וכו' וכו'.
צריך להזכיר שגם ב"מיני שואה" שבוצע ביהדות אוקראינה וחלק מפולין במאה ה-17 (מוכר גם כפרעות בוגדן חמלניצקי או גזרות ת"ח ות"ט) רוב מעשי הרצח, השוד, מכירה לעבדות, אונס ומעשים ברוטאליים של זוועות ופלצות, בוצעו דווקא על ידי הטטארים המסלמים! שהיו בעלי בריתם של הקוזאקים של חמלניצקי ובסיס יציאתם היה מהח'אנות של חצי האי קרים (היום חלק מאוקראינה).
אני יכול גם להזכיר את מדיניות אדמה חרוכה שהשאיר אחריו צלאח אלדין מול הצלבנים, שהוא השמיד המון יהודים בארץ ישראל.
אני כאן מביא לך כמה מחקרים בנדון, את השאר אתה יכול לחפש לבד-
ישראל בן זאב- "היהודים בערב", חיים זאב הירשברג- "ישראל בערב", אהרון חייבי- "יהדות חצי האי ערב והאסלאם", אני מחזיר אותך שוב גם לספר של ג'ואן פיטרס וגם לספר של בת יאור (בהודעתי הקודמת).
יש גם ספר של ברנארד לואיס באנגלית "the jews of islam".
ספר של אנדרו בוסטום- The legacy of islamic antisemitism
צלהר גם צודק, בסופו של יום עד השואה, ואפילו עד לפני 400 שנה לפני כל האמנספציה וההשכלה וכדו', רוב העם היהודי התגורר תחת כנפי הנצרות, וזאת עובדה הסטורית! תתמודד.
לכן, כשבאים לדון על שמד פיזי וגם רוחני, קשה מאוד מאוד מאוד לתת מספר מדויק, הרבה מאוד יהודים התאסלמו ו/או הושמדו תחת האסלאם לאורך ההסטוריה ורב עדיין הנסתר על הגלוי בנדון.
החיים תחת האסלאם היו קשים מנשוא! נכון, הסטורית היה זה המערב הנוצרי שגרם לכמויות מסחריות של התבוללות והתנצרות גדולים ושמד רוחני לאורך ההסטוריה, והמלחמה הרוחנית עודנה רוחשת חזק בין יעקב לעשו אבל, גם רבים וטובים מבני עמנו תחת לחץ איום התאסלמו בכמויות מסחריות אפילו עמוק אל תוך המאה ה-19 גם בא"י.
השואה כמובן היא יוצא מהכלל וזה הן בגלל המספרים! והן בגלל האופן שבו הדברים בוצעו, השיטתיות, קור הרוח, החישוב והתכנון, ההתנהלות כמו מכונה, כל זה שם בכל קנה מידה את השואה על רף אחר לחלוטין מעל כל דבר אחר בהסטוריה של העם היהודי, אי פעם! (אולי למעט גלות מצרים) וגם ביחס לשואה שיצא מתוך העולם הנוצרי, בדגש דווקא הנצרות הגרמנו-אוסטרית, השואה שמה הכל בפרופורציות.
וגם אז אסור לחלוטין לשכוח גם את תפקיד האסלאם במהלך השואה, את חלקו בהשמדת יהדות הבלקנים! אסור לשכוח את חלקו של חג' אמין אל חסייני בעידוד והדחיפה שנתן להיינריך הימלר להמשיך במעשיו ותכנוניו.
אסור לשכוח שהוא גם תכנן מחנה השמדה עם גז וקרימטוריום בעמק דותן לקראת כיבוש אפשרי של א"י על ידי כוחותיו של ארווין רומל, וכן שוב ב-48'.
אסור לשכוח שגם תורכיה שלחה יהודים במהלך מלחמת העולם ה-2 לעבודות פרך ושמאות מהם לא חזרו, אסור לשכוח שהם גם הכינו מחנות השמדה עם קרימטוריומים למקרה שהגרמנים ינצחו בסוף, וזה ב-1942, כשהנאצים היו בשיאם!
אלמ:
תודה על התשובה!
אך כוונתי הייתה מי רצח יותר יהודים האיסלאם או הנאציזם?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אלמ על דצמבר 19, 2010, 09:31:41 ---תודה על התשובה!
אך כוונתי הייתה מי רצח יותר יהודים האיסלאם או הנאציזם?
--- סוף ציטוט ---
אינני יודע כי אין תיעוד לגבי מה שעשה האסלאם ביחס ליהודים בשטחו מבחינת כמויות לאורך כל זמן קיומו.
אני מוכן להמר (רצח בלבד, לא אסלום בצורה או אחרת או התבוללות) שמדובר ביותר ממליון יהודים בסה"כ תחת האסלאם אבל זה הימור בלבד.
אלמ:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 19, 2010, 14:24:28 ---אינני יודע כי אין תיעוד לגבי מה שעשה האסלאם ביחס ליהודים בשטחו מבחינת כמויות לאורך כל זמן קיומו.
אני מוכן להמר (רצח בלבד, לא אסלום בצורה או אחרת או התבוללות) שמדובר ביותר ממליון יהודים בסה"כ תחת האסלאם אבל זה הימור בלבד.
--- סוף ציטוט ---
אם כך בהתייחס לרצח יהודים אזי הנאצים רצחו יותר יהודים מהמוסלמים הייתי מסיק מכך שבמבחן התוצאה הנאצים 'ניצחו' והם יותר גרועים מהמסלמים.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אלמ על דצמבר 21, 2010, 15:49:22 ---אם כך בהתייחס לרצח יהודים אזי הנאצים רצחו יותר יהודים מהמוסלמים הייתי מסיק מכך שבמבחן התוצאה הנאצים 'ניצחו' והם יותר גרועים מהמסלמים.
--- סוף ציטוט ---
זה לא פונקציה של מי רצח יותר, א. כי אפשר באמת לדעת, בגלל המחסור בתיעוד.
ב. טכנולוגיה, טכנולוגיה ושוב פעם טכנולוגיה, לא ניתן להשוות את מה שהיה בידי הנאצים באותם שנים קצרות מול דברים שהיו למסלמים בשיאם בימי הביניים.
ג. אל תשכח שהאסלאם כבר לא היה בעל בכורה בעולם מאז סוף המאה ה-17 ועד היום, אם היה להם עליונות צבאית וטכנולוגית היום, מספר המתים היהודים מידם כבר מזמן היה עובר את של הנאצים.
כך שאין באמת בסיס אחיד להשוואה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה