כתב נושא: "לפנק את אסירי החמאס" - סרטון חדש של אירגון ישראל שלי  (נקרא 4467 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
מצחיק כמה שזה עצוב

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"פלסטין שלי" - שופר של הימין המזוייף ומרכז פולחן לביבי ולליכוד. מומלץ להתרחק.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
"פלסטין שלי" - שופר של הימין המזוייף ומרכז פולחן לביבי ולליכוד. מומלץ להתרחק.
היום כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד מהם
יש כל כך הרבה ימנים מזוייפים שאני כבר לא יודע

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אפשר הסבר מה הבעיה איתם?

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
זה בדיוק כמו אם תרצו הפאשיסטים הטמבלים... אין להם ולדעות מרכז שום דבר...
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עדיין לא הבנתי מה הבעיה..
ראיתי פה שכתבו נגד לאטמה, ישראל שלי ואם תרצו, אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה איתם.
אפשר פעם אחת לקבל הסבר מפורט?

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עדיין לא הבנתי מה הבעיה..
ראיתי פה שכתבו נגד לאטמה, ישראל שלי ואם תרצו, אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה איתם.
אפשר פעם אחת לקבל הסבר מפורט?
אני אסביר לך למה הארגונים האלו "לא באים טוב" לכהניסטים. אם תרצו, ישראל שלי ולאטמה, אלו הם ארגונים פרו ממסדיים שתומכים בממשל הבולשביקי מרקסיסטי בישראל, כלומר פאשיסטים, ואילו תנועת חסידי כהנא מתנגדים לחלוטין למשטר הקיים בישראל וברמה הרעיונית מתכננים להקים פה מדינה חדשה שתהיה מדינת הלכה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הם מתנגדים לדברים לא טובים שהממשלה ובתי המשפט עושים(כמו ההקפאה, האשמת שוטר שהגן על חייו בהריגה רק בגלל שזה שניסה לרצוח אותו ערבי וכו'), ותומכים בהם על דברים טובים שהם עושים.
מה הבעיה בזה?

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
ותומכים בהם על דברים טובים שהם עושים.

בס"ד

???

אני לא רוצה לדבר בשם כל חברי-הפורום, אך אני לא תומך בממשלה גם כשהיא עושה "דברים טובים". אלו הם רק תכסיסים של הימין-המזויף לקנות את לבבותיהם של אנשים כמוך תוך כדי עשיית דבריהם של השמאל הנאצי. ח"כים מהימין-המזויף פועלים למען מטרה אחת בלבד - הכיס שלהם, ולכן אין להם בעיה להשמיד קהילות יהודיות שלמות ולהביא חורבנות על עמנו ח"ו דוגמת הגירוש-האכזרי-הנאצי של היהודים מגוש-קטיף, הימין-המזויף מזיק לנו פי מיליון יותר מהשמאל והערבים ביחד. אנשי "ימין" מהליכוד (מילכוד) מגרשים בנאציות אגרסיבית פוגרומיסטית יהודים מבתיהם ונותנים אדמות-קודש לאויב הערבי הנאצי יש"ו שר"י, ואנשים בוגדניים כמו ליברמן ואנשי-ש"ס משמידים בנאציות עמלקית יהודים באופן שרק נאצים יכולים, דם-תינוקות נמצא על ידיהם של אנשי "ימין" מושחתים שרוצחים יהודים ללא הבחנה (כדי לרצות את השמאלנים ששלחום) למען קבלת הזרקות של כספים $$ לתחת האנטישמי הקומוניסטי שונא-היהדות שונא-היהודים שלהם. הממשלה רוצה שתתמוך בה ללא-תנאים ותוותר על הנשמה-היהודית שלך. אני תומך בתורת ה' ולא בממשלה היודופובית האנטישמית האליטיסטית. כשאתה תומך במדינה הישמעאלית הזו אתה יורק על פניהם של נרצחי-השואה הי"ד ותומך בהריסה של הרוח-היהודית וקבלת אידאולוגיות קומוניסטיות-טוטאליטריות, אנשים כמוך שתומכים במדינה שמנסה בכל כוחה להיפטר מערים-קדושות מובילים למה שחז"ל זיהו כ"שנאת-חינם", בעוד שאתה טוען שיהודים "חצופים" כמונו גורמים לכך. תמיכה בממשלה הזו נובע מ-א) שמאלנאציות, כי המדינה היא שמאלנאצית, ו-ב) פאשיסטיות נוכרית שמבוססת על תמיכה בכל משטר כי אתה "חלק ממנו", גם אם המשטר שונא אותך ורוצח את יההודים על עצם-יהדותם. בקיצור, אני לא תומך במדינה של ימין-מזויף ושמאל-ערבינאצי, לא כך צריכה להיות מדינה-יהודית-אמיתית (יהודה).           
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"אם תרצו" כבר הפסיקו להזדהות כימין (ברוך ה') וכך לבלבל את הציבור.
הם גם השוו את הגיבורים מעמונה שהתנגדו לגירוש למחבלים - זה מה
שהשמאל והימין המזוייף תמיד אמרו. סגנון דיבור פאשיסטי ואנטישמי
למהדרין.

את "לאטמה" ייסגדה בוגדת בשם קרולין גליק (הייתה חלק מצוות הבגידה
עם אש"ף). הימין המזויף תמיד מנסה לקנות תמיכה, ולאטמה הייתה
רעיון יותר חכם מהרגיל.

ישראל שלי ארגון אינטרנט ממסדי וחסר עקרונות, בדיוק כמו אם תרצו (אולי
פחות גרועים).

זהו?
« עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2010, 22:49:30 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ישראל שלי ארגון אינטרנט ממסדי וחסר עקרונות, בדיוק כמו אם תרצו (אולי פחות גרועים).

http://www.myisrael.org.il/action/about
והנה ציטוט של העיקר
ציטוט
"ישראל שלי" היא תנועה חדשה של המחנה הלאומי בישראל אשר פועלת יחד עם מועצת יש"ע וגופים נוספים בשטח ובאינטרנט בשיתוף ברשתות החברתיות כגון פייסבוק ויו-טיוב,  ומאגדת לפעילות אלפי גולשים בארץ ובעולם להפצת תכנים בעלי אופי ציוני לאומי וחומרי הסברה-פרו ישראלית, לתגובות בזמן אמת להתבטאויות מכעיסות נגד מדינת ישראל ונגד חלקים בחברה הישראלית, להצטרפות לפעילויות מחאה שונות באמצעות האינטרנט, ולהעלאת תמונות וסרטוני הסברה למען מדינת ישראל וארץ ישראל.
פשוט- ציונים, תומכים בעשייה למען המדינה, ומתנגדים לדברים שנגד המדינה(גם אם הממשלמה עושה או מתכוונת לעשות אותם, הם מתכוונים לזה. דוגמא מצויינת היא הסירטון שעליו פתחתי את האשכול הזה, שמתנגד לתנאים שהמדינה נותנת למחבלי החמאס).
מארגנים הפגנות כשצריך, מאגדים אנשים שיביעו מחאה על דברים לא טובים, ודואגים לחזק חברי כנסת שעושים דברים טובים(שזה דבר חשוב, שידעו שיש להם תמיכה וככה הם ימשיכו..הם רוצים להישאר עם הכיסא לכמה שיותר זמן).

ואפשר קצת יותר מידע לגבי קרולין גליק, המייסדת של לאטמה?
ובבקשה, די עם הסיסמאות האלה "הימין המזוייף". תגיד גם מה הבעיה עם הימין במדינה, חוץ מזה שזה לא בהכרח חסידים של חיים בן פסח ותומכי כהנא אלא אנשים שגם חושבים בעצמם(ואגב הדעות לא בהכרח מאוד רחוקות ממכם). פה אני כמובן לא מכניס את ביבי, אלא את מה שמדבר עליו המצע בחירות של ביבי(שלא מומש).
« עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2010, 22:49:53 על ידי רון בן מיכאל »

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"אם תרצו" כבר הפסיקו להזדהות כימין (ברוך ה') וכך לבלבל את הציבור.
הם גם השוו את הגיבורים מעמונה שהתנגדו לגירוש למחבלים - זה מה
שהשמאל והימין המזוייף תמיד אמרו. סגנון דיבור פאשיסטי ואנטישמי
למהדרין.

את "לאטמה" ייסגדה בוגדת בשם קרולין גליק (הייתה חלק מצוות הבגידה
עם אש"ף). הימין המזויף תמיד מנסה לקנות תמיכה, ולאטמה הייתה
רעיון יותר חכם מהרגיל.

ישראל שלי ארגון אינטרנט ממסדי וחסר עקרונות, בדיוק כמו אם תרצו (אולי
פחות גרועים).

זהו?
על זה יש לי ויכוח איתך רון... בכל מקרה הם יותר גרועים מביבי שהוא מבלבל את הציבור בזה שהוא מתיימר להיות סוציאליסט בעוד הסוציאליסטים האמיתיים הם רק משמאל לעבודה והם בסך הכל אומרים מה הם וגאים בזה...
« עריכה אחרונה: דצמבר 15, 2010, 22:50:24 על ידי רון בן מיכאל »