כתב נושא: הדוגמנית מורן אטיאס תהפוך להיות שגרירת ישראל באיטליה  (נקרא 4069 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=8375

אני חייב להיות מופתע שהמתבולל הנשוי למיסיונרית דני איילון ממנה זונה מתבוללת לייצג אותנו ???
« עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2010, 13:49:10 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אז אני מבין שלא צריך השכלה כלשהי בתפקיד שגריר..

מנותק הציוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • העלאת תמונות
בטח התכוונת לפרוצה מורן אטיאס.   ???

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
אחרי זה אנחנו מתפלאים שההסברה נכשלת.  
« עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2010, 15:27:02 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • גם אם אלך בגיי צלמוות לא אירע רע כי אתה עימדי
גמככה האיטלקים בני זונות
רומאים מסריחים כל הזמן מלקלקים את אבו מאזן
שתישאר שמה
[i

זצ"ל
------------------------------------------------------------------------------
הזבל שיש לנו בעולם-הישמעלים,העמלקים,יונתן שפירא,יוסי שריד,ציפי ליבני,שמעון פרס
וכל שאר השמאלנים

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא נשמע לי רציני. היא מקסימום תקבל תפקיד סמלי ייצוגי. אבל אפילו אם היא כן הייתה שגרירה, לדעתי היא פי אלף יותר טובה מרוב השגרירים והדיפלומטים המקצועיים של משרד החוץ.

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
תפקיד השגריר הוא גם ליצד אותנו ולמה שהפרוצה הזאת תיצג אותנו עוד יגידו שכל היהודיות פרוצות כמוהה
[i

זצ"ל
וכל שאר השמאלנים

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אם זה רציני אז זו תהיה ממש בושה וחרפה ושפל חדש למדינה הזאת.
איזה מסר זה אמור להעביר לציבור? (שאפשר לזכות בכל משרה שהיא ללא כל קשר להשכלה אלא רק הודות למראה חיצוני).
אם זה ייצא לפועל, זה ימתג אותנו סופית כ"שכונה".
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
דוקא יש לנו יחסים טובים אם אטליה ואין לי מוסג איך היא תהיה בתור שגרירה/עובדת שגרירות אבל הבעיה שאנחנו מנהלים מדניות כ''כ פחדנית שגם השגריר הטוב ביותר לא יעזור בהרבה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
אני דווקא חושב שהיא בסדר. ראיתי אותה פעם מדברת על ישראל באיזו תוכנית מטופשת בטלויזיה, וראיתי שהיא דווקא יודעת להציג את הישראלים באור חיובי, עד מאד. (נדמה לי שהתוכנית הייתה "שישי בגאון" או "התוכנית עם ארז טל שהם יושבים סביב שולחן ומספרים בדיחות, ובשלב מסוים מתחילים לרקוד").

חוץ מזה, גם הימין האמריקאי השתמש ב. זה שאשה היא יפה, לא אומר שהיא טיפשה. להיפך, בעידן הפמיניסטי של היום, הנשים שנשארות שפויות הן דווקא היפות יותר, כי הן אלו שפחות מרגישות שהן זקוקות לפמיניזם, ולכן, הן גם נהיות פחות מושפעות ממנו, ומכאן - גם לא נהיות טיפשות. ולכן דווקא הנשים היפות היום, הם היותר חכמות. בעיניי זאת המציאות, גם אני בהתחלה חשבתי ש- "אם אשה מכוערת/ לא-יפה, אז בטח יש בה יתרונות אחרים כמו נחמדות וחוכמה", ואז ראיתי שזה ממש לא מחייב.

אני לא יודע למה אתם קוראים לה פרוצה, מה היא עשתה שנחשב בעיניכם לפריצות?
נא צרפו לינק.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני דווקא חושב שהיא בסדר. ראיתי אותה פעם מדברת על ישראל באיזו תוכנית מטופשת בטלויזיה, וראיתי שהיא דווקא יודעת להציג את הישראלים באור חיובי, עד מאד. (נדמה לי שהתוכנית הייתה "שישי בגאון" או "התוכנית עם ארז טל שהם יושבים סביב שולחן ומספרים בדיחות, ובשלב מסוים מתחילים לרקוד").

חוץ מזה, גם הימין האמריקאי השתמש ב. זה שאשה היא יפה, לא אומר שהיא טיפשה. להיפך, בעידן הפמיניסטי של היום, הנשים שנשארות שפויות הן דווקא היפות יותר, כי הן אלו שפחות מרגישות שהן זקוקות לפמיניזם, ולכן, הן גם נהיות פחות מושפעות ממנו, ומכאן - גם לא נהיות טיפשות. ולכן דווקא הנשים היפות היום, הם היותר חכמות. בעיניי זאת המציאות, גם אני בהתחלה חשבתי ש- "אם אשה מכוערת/ לא-יפה, אז בטח יש בה יתרונות אחרים כמו נחמדות וחוכמה", ואז ראיתי שזה ממש לא מחייב.

אני לא יודע למה אתם קוראים לה פרוצה, מה היא עשתה שנחשב בעיניכם לפריצות?
נא צרפו לינק.
אני אישית לא קראתי לה פרוצה (למרות שאני יכול להבין את אלה שכן קוראים לה כך) אבל תחשוב איך אתה היית מרגיש אם היית אחד המועמדים לקבל משרה מהסוג הזה ופתאום במשרד החוץ יחליטו שהם ממנים אשה רק בגלל שהיא נראית טוב ודיברה לטובת ישראל כמה פעמים (זה נראה לך רציני?).
אני בטוח שכמעט כל ישראלי שגר בחו"ל מדבר לטובת ישראל (כולל מפורסמים) אז למה לא למנות אותם? (ואם אתה גבר אז בכלל אין לך סיכוי).
והכי מצחיק זה שהפמיניסטיות כנראה יברכו על המינוי (אף אחת מהן לא תצעק שהמינוי הוא בגלל עצם היותה אשה שנראית טוב ללא קשר לכישוריה אלא הם יצהלו בגלל שאשה מונתה לתפקיד).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
תחשוב איך אתה היית מרגיש אם היית אחד המועמדים לקבל משרה מהסוג הזה ופתאום במשרד החוץ יחליטו שהם ממנים אשה רק בגלל שהיא נראית טוב ודיברה לטובת ישראל כמה פעמים (זה נראה לך רציני?).
אני בטוח שכמעט כל ישראלי שגר בחו"ל מדבר לטובת ישראל (כולל מפורסמים) אז למה לא למנות אותם? (ואם אתה גבר אז בכלל אין לך סיכוי).

אתה רואה? אפילו אותי אפשר לתקן.  :old_grin: מסכים איתך אחי.

יחד עם זאת, אני אופטימי:

יש לי 2 דברים לומר, אני הולך להישמע מעט "גזעני":

1. העדה שממנה היא [מורן] יצאה, הם ימניים בדם (לא בהכרח בניגוד לעדות אחרות). ולכן אני לא מאמין שהיא תתקפל ותתחיל ללכת נגד ישראל ברגע שזה יהיה קצת קשה.
2.
א. קשה לומר לא לאשה יפה. כך שאני אני בספק אם ימהרו לסתור אותה בגלל דעותיה.
ב. אנחנו עדיין חיים בעידן פמיניסטי, ולכן קשה לומר לא לכל אשה שהיא. (למרות שזה מתחיל להתפורר, תודה לאל. ראינו מה קרה עם זועבי. אבל בכל זאת, אני חושב שזאת אשה שתקפה אותה (פיזית), ולכן זה נחשב ללגיטימי. אבל כן, אחד הח"כים או השרים אמר לה את האמת והעליב אותה טוב טוב. יהודיות כן, ערביות לא.)

לגבי הפמיניסטיות, הן בכלל לא בעד קידום לנשים, זאת הצגה, הן בעד קידום האידאולוגיה שלהן, ובשמחה מקדמות גברים שתומכים באידאולוגיה זו. ראית מה קרה כשאסתרינה טרטמן נכנסה לכנסת, וראית איך הן יודעות לשתוק כאשר יהודיות נאנסות, אף מלה מאף מנהיגה פמיניסטית. וזאת לא הפעם הראשונה שיהודיות נאנסות, זאת הפעם המאה. אז זאת חייבת להיות שיטה אצלן, ולא סתם מקריות. היחידים שבעד נשים יהודיות, הם גברים יהודים.

חלק ניכר מהאידאולוגיה היא פירוק מוסד המשפחה מחד, ופירוק החברה מאידך. אנטי-אהבה בין גברים ונשים. ואנטי-נחמדות בין אנשים.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2010, 04:13:48 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
תפקיד השגריר הוא גם ליצד אותנו ולמה שהפרוצה הזאת תיצג אותנו עוד יגידו שכל היהודיות פרוצות כמוהה

למי איכפת? זאת רק איטליה. מה איטליה עשתה לאחרונה? הביאה לנו איטריות במיץ עגבניות, ואת זה כבר לקחנו מהם, אז לא צריך אותם יותר. מתי שגריר איטליה הופיע לאחרונה בחדשות מרכזיות? חוץ מזה, לא איכפת לי מה יגידו, הם אומרים ואומרים ואומרים, אני בז להם.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2010, 04:46:47 על ידי yossso »

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
האיטלקים ברובם דווקא אוהדיי ישראל לעומת מדינות אחרות באירופה!!!!!!!

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מה אתם חולמים ? לא ראיתם שכל יומיים אבו מאזן מצתלם עם ראש הממשלה של איטליה ? צריך מישהו עם שכל שלא יתן לאבו מאזן לשגע אותם
[i

זצ"ל
וכל שאר השמאלנים

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
מה אתם חולמים ? לא ראיתם שכל יומיים אבו מאזן מצטלם עם ראש הממשלה של איטליה ? צריך מישהו עם שכל שלא יתן לאבו מאזן לשגע אותם

אני לא חושף את עצמי לתקשורת כבר שנים, אז אני לא רואה. אם אתה אומר, אני מאמין לך. אתה יהודי טוב.  :old_wink2:

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
האיטלקים ברובם דווקא אוהדיי ישראל לעומת מדינות אחרות באירופה!!!!!!!

לאיטלקים יש אף גדול, ואי אפשר לסמוך עליהם. הומואים זו המודה האחרונה באיטליה. גוצ'י, ו- ורסאצ'י. אני לא אדרוך על אדמת איטליה ולו רק מעצם היותי סטרייט. ברוך שעשני סטרייט.