שונות > פורום משוב
אני מעוניין לשנות את הכינוי שלי
ImProud2BeIsraeli:
לא אחי מצטער אם נפגעת
באמת שלא ידעתי.
אתה יהודי וכל עוד אתה יהודי אין לי מה לארוב לך.
סורי אם נפגעת
אולי "מתנקש יהודי"
yossso:
אה, אוקיי בסדר גמור. ברוך השם.
רק בוא נבין את הטעות. כשכתבת "וואלה לא ידעתי.." זה נשמע כמו ציניות, בגלל ה- 'שתי נקודות'. זה בעיה באינטרנט. לא יודעים את הטון דיבור.
זה יכול להיות "מה באמת?" בקטע של "ידעתי את זה יא מטומטם". וזה יכול להיות "מה באמת?" בקטע של "אוקיי. תודה שסיפרת. לא ידעתי.". זאת בעיה רצינית ברשת. אני מניח שחשוב בגלל זה להשתמש בסמיילים כדי שרוח המילים תהיה ברורה יותר.
:old_cheesy2: בלי רגשות טינה. כמו שאני אוהב.
yossso:
--- ציטוט של: ImProud2BeIsraeli על ספטמבר 27, 2010, 21:11:43 ---לא אחי מצטער אם נפגעת
באמת שלא ידעתי.
אתה יהודי וכל עוד אתה יהודי אין לי מה לארוב לך.
סורי אם נפגעת
אולי "מתנקש יהודי"
--- סוף ציטוט ---
מדהים כזה זמן השקר הזה של האיסלם נמשך הא? מעניין כמה מורכבים השקרים. נכון שזה לא שקרים בלבד, אלא גם איומים. נפגשתי עם ערבים לפעמים, הקטע איתם באמת הוא, שכל ערבי שאתה נפגש איתו הוא נחמד אליך. זה לא נורמלי, אין ביניהם איזה בחור עצבני? מה, הם חברה מושלמת? לא... אבל השמאלני רואה את זה, והוא תמים כזה, אז הוא לא חושד. זאת בעיה. צריך ללמד אותם שהם עושים טעות. לפרסם מה זה אל תאקיה, כמה שזה יתפרסם, ככה כמות השמאלנים תלך ותקטן. למרות שאני לא יודע אם הכוח של השמאל הוא בהכרח קשור בכלל לאזרחים השמאלנים בישראל. כמה מאותם אזרחים הם באמת פעילי שמאל?
sorry על הפסקה הלא קשורה לנושא :old_cheesy2: אלמ כבר העיר על זה. אבל זה אופייני ליוסו. טעויות מתקנים לאט לפעמים.
ImProud2BeIsraeli:
חחח D:
יאללה אני רוצה מתנקש יהודי!!!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה