שונות > פורום משוב

אנא, החזירו לי את שם המשתמש הקודם שלי

<< < (3/6) > >>

El Blanco:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 04, 2010, 22:00:23 ---ב. רוב חבריי הפורום הסכימו איתי,

--- סוף ציטוט ---

חדל שקרים

חד כתער:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 04, 2010, 22:00:23 ---א. יכול להיות שהמוסלמי החף מפשע שהורגים בזדון לא מאמין בקוראן.

ב. רוב חבריי הפורום הסכימו איתי, אבל למה התנכלתם דווקא לי ?

--- סוף ציטוט ---
א. מוסלמי שאינו מאמין "בספר המושלם", אינו מוסלמי, כי אם כאפיר.
ב. הצגת שפע של עיוותים "משוברים שתיקה",  לפי ראות עינך, ואוות נפשך החסרה בשליטה עצמית. לא הקדשת מחשבה שנייה,  להשלכות מעשיך, וחרף זאת רוצה שנכנה אותך "ימני"? רחוק אתה מימני, שמאלן נוסח אילן פפה הולם אותך.

נץ וגאה בזה:
תראה השמאלני, מעצם העובדה שטכנית אני לא מסוגל לשנות את הכינוי שלך, רק מראה לך שלא אני בחרתי את הכינוי הזה מעיקרה, יכול להיות שהייתי בוחר שם יותר מוצלח כמו "ימני-עבודה בעיניים" או כמו "סיפורי "ימין""
וכדו'.
נכון אין לי מונופול על ההגדרה כשם שלרון אין וכשם שלהאלקשי או חיים אין ואני אף יפתיע אותך שיש גם בין כולנו כמנהלים חילוקי דעות בינינו, שהם לא רק במישור הטכני לגבי הפורום ספציפית אלא גם בתפיסות עולם, אבל אף אחד ממנו לא הלך לבטל כלאחר יד את עצם ימניותינו, לעומת זאת אתה מאידך, לא נעים לומר, פשוט לא נמצא שם, אינני יודע אם אכן ניתן להדביק עליך את התווית "שמאלני" כי כאמור אתה כן מחזיק בדעות בסיס שאינם מתאימים בהכרח לשמאל, אבל אל תוך הרובריקה של "ימין" אתה פשוט לא נכנס, ואם זה לא הולך כמו ברווז ולא מגעגע כמו ברווז, ואם הוא לא שוחה ועף כברווז אז זה פשוט לא ברווז, נקודה.

הימני:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 04, 2010, 23:57:55 ---תראה השמאלני, מעצם העובדה שטכנית אני לא מסוגל לשנות את הכינוי שלך, רק מראה לך שלא אני בחרתי את הכינוי הזה מעיקרה, יכול להיות שהייתי בוחר שם יותר מוצלח כמו "ימני-עבודה בעיניים" או כמו "סיפורי "ימין""
וכדו'.
נכון אין לי מונופול על ההגדרה כשם שלרון אין וכשם שלהאלקשי או חיים אין ואני אף יפתיע אותך שיש גם בין כולנו כמנהלים חילוקי דעות בינינו, שהם לא רק במישור הטכני לגבי הפורום ספציפית אלא גם בתפיסות עולם, אבל אף אחד ממנו לא הלך לבטל כלאחר יד את עצם ימניותינו, לעומת זאת אתה מאידך, לא נעים לומר, פשוט לא נמצא שם, אינני יודע אם אכן ניתן להדביק עליך את התווית "שמאלני" כי כאמור אתה כן מחזיק בדעות בסיס שאינם מתאימים בהכרח לשמאל, אבל אל תוך הרובריקה של "ימין" אתה פשוט לא נכנס, ואם זה לא הולך כמו ברווז ולא מגעגע כמו ברווז, ואם הוא לא שוחה ועף כברווז אז זה פשוט לא ברווז, נקודה.

--- סוף ציטוט ---

לדעתך כל מי שמתנגד לפגיעה בחפים מפשע איננו ימני ?
אם כך, אני נמצא בסביבה טוב שחברים בה אנשים כמו ברוך מרזל (ועוד המון כהניסטים), אריה אלדד, כצ'לה וכו'.
לפי דעתי אתם הם החריגים. בדיוק כמו שאתה חריג ברצון שלך לזרוק פצצת אטום על כל אירופה במידה וישראל תובס.

איזה כיף לרשום "שקרים ועיוותים"סתם כך.  לא הצגתי שום שקר, ואם אתה סובר שכן הצגתי אז תוכיח. גנבת כרטיסי האשראי היא ע-ו-ב-ד-ה,
יהודה שאול יש"ו שר"י ירה על חפים מפשע ללא כל הצדקה (אלא אם כן אתה סובר שהוא משקר ושהוא סתם מאשים את עצמו).

חד כתער:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 05, 2010, 00:24:18 ---איזה כיף לרשום "שקרים ועיוותים"סתם כך.  לא הצגתי שום שקר, ואם אתה סובר שכן הצגתי אז תוכיח. גנבת כרטיסי האשראי היא ע-ו-ב-ד-ה,
יהודה שאול יש"ו שר"י ירה על חפים מפשע ללא כל הצדקה (אלא אם כן אתה סובר שהוא משקר ושהוא סתם מאשים את עצמו).

--- סוף ציטוט ---
שוב, אינך יכול לקבוע שמדובר בחפים מפשע, כי אין אתה ערכת בדיקה ראויה לשמה, של העובדות כולן, הקשורות באסלאם.

באשר ליהודה שאול, איני מאמין למילה שיוצאת מפיו, כי מדובר בדמות נוטפת רעל.

בוא לצ'אט.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה