שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

למה לא רוצים ערבים בבית"ר התשובה

<< < (2/2)

F-C-B-J:
בית"ר בדם כל הכבוד על ה"כתבה" אבל שכחת לציין כמה דברים...
רוב ארגון "לה פמיליה" וגם "גוב האריות" לפניו היו כהניסטים עוד זה אחד ושתיים שכחת לציין את הדבר הכי חשוב...
ביתר ירושלים היא לא סתם עוד קבוצה הסיבה לכך היא פשוט הסמל של ביתר היא מנורה המנורה מייצגת את היהודים ואני לא יתן לשום אויב ערבי ללבוש את המנורה עליו בדיוק כמו שעם שחקן מאצלנו ילך לשחק בקבוצה מוסלמית עם דגל פלסטין לא יתנו לו לשחק רק בגלל היותו יהודי...!

ולגבי גזענות כבר אמרנו ושמענו "לאומנות זו לא גזענות...!"

לגבי הסרטון של מג'דלה ימח שמו בבקשה...!

Rafoe:

--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על אוגוסט 31, 2010, 16:19:03 ---
אבל אנחנו העם הנבחר ,לא ?!
אז שיקראו לזה גזענות ,אני גאה להיות גזען !
הייתי מעדיף שבני ,לעתיד,יתחתן עם גזענית ולא עם ערבייה !!
אם אשמע שמטוס נפל ,אי שם בעולם, יש מאות הרוגים .. אקווה שבין ההרוגים אין יהודים ! ואם זו גזענות ,אז,גאה אני להיות גזען ולא יפה נפש חסר ערכים .!.

חייבים לומר לכל מי שיש אוזנים ,זו מדינת ישראל ,מדינת היהודים ! יש הלכה יהודית וגם אם תקראו לה גזענית ,לא מעניין , זו האמת שלנו היהודים שחיים בארצנו !

--- סוף ציטוט ---
מה שתיארת זו לא גזענות.
העם היהודי כיום מורכב מעדות שונות, וממה שתיארת פה (שכשאתה שומע שמטוס התרסק אתה מקווה שלא היו יהודים בין ההרוגים) אתה בעצם פטריוט. ממש לא גזען.
יש יהודים מזרחים שבחיים לא היו נותנים לילדיהם להתחתן עם ערבים (למרות שמבחינת מנהגים הם הרבה יותר קרובים אליהם מאשר האשכנזים) רק מסיבה אחת - לאומית דתית.
השמאל עיוות לגמרי את המושג גזענות.
אני שונא את הערבים המוסלמים רק מסיבה אחת - הדת שלהם (שרואה בי ובבני עמי "כופרים" שיש להשמידם).

IRON_MAN:
ישר כח

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה