בס''ד
אכן גם אני סבור שעצם הקמת המדינה בידי הסוציאליסטים ה''ציוניים'' היא הטעות הראשית מכיוון שממנה נובעות כל יתר הטעויות של המדינה הזו. המדיניות הכללית שדוגלת בוויתורים לאוייב, תבוסתנות, גלותיות, פחדנות, רפיון, חולשה שלטונית, חוסר החלטיות והעדר מוחלט של שאיפה לניצחון... כל הפרמטרים הללו גורמים למדינה לבצע עוד ועוד טעויות. כל משגה שהממשלה עושה, חוזר על עצמו... זה כאילו הם לא לומדים אף פעם מהטעויות. לדעתי, מה שהתרחש במבצע ''עופרת יצוקה'' הוא דוגמה מצויינת לרפיון ולאוזלת ידם של המנהיגים. אהוד אולמרט המושחת שטען ''כל המטרות במבצע הושגו'', שקרן! דובר דברי כזב באוזני העם, הרי ידוע לו למוקיון ששום מטרה לא הושגה! התקפלנו בפני חבורת טרוריסטים עלובים! והכל בגלל לחץ בינלאומי! איזה גלותיות בזיונית!! ואהוד ברק הפושע.. גם הערבים בעזה ובכנסת קוראים לו פושע, ומדוע? מכיוון שלפי דעתם ''הוא רוצח ילדים פלסטינים תמימים, ומאזין באותו זמן למוזיקה קלאסית.'', לפי דעתי הערבים צריכים דווקא להקים אנדרטה לכבוד אהוד ברק, כי הוא חס עליהם. אילו אני הייתי שר הביטחון בזמן המבצע, לא הייתי משאיר נפש חיה בעזה - עזה הייתה הופכת לעיי חורבות. אך גם בעיניי ברק הוא פושע. ומדוע אני קורה לו פושע? תשובה פשוטה - לבנון, חיזבללה, נסראללה. נקודה.