עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
שר לשעבר בלבנון: אני אוהב את הגרמנים כי הם שרפו את היהודים
MATAN:
--- ציטוט של: Brain על אוגוסט 15, 2010, 12:40:26 ---סופרים מעולים כמו שילר, גתה, ברכט, מאס, מילר .
פילוסופים דגולים כמו קאנט , ניטשה, מרקס ואנגלס .
ויותר מכל משוררים ומוזיקאים שומן, ואגנר (למרות דעותיו האנטישמיות , כן כן , המוזיקה שלו נהדרת ומומלצת), ברתולדי !
אז למה לא? הם עם נהדר שתרם רבות לעולם, מה אתם לעומת זאת תרמתם ?
--- סוף ציטוט ---
העם "המתורבת" שעשה האת המעשה הכי נוראי..בצורה "תרבותית" מחק מליונים..הכל בשם התרבות!
Brain:
--- ציטוט של: Alex37 על אוגוסט 15, 2010, 13:44:34 ---יאללה תסתום ת'פה. הגרמנים יש"ו הם עם של רוצחים, כל תגלית שהגרמנים יש"ו הגיעו אליה, הם עשו זאת בזכות יהודים.
--- סוף ציטוט ---
אני לא אטרח לענות לזה
--- ציטוט של: יובל הכהניסט על אוגוסט 15, 2010, 19:53:33 ---לא כל התגליות שהגרמנים הגיעו אליהם זה היה בזכות היהודים.הגרמנים הם דווקא עם מאוד חכם ומוכשר,אבל זה לא יעזור להם.דינם מוות!!
--- סוף ציטוט ---
ואיך אתה שונה מהגרמנים הקיצוניים שאמרו שדינם של היהודים מוות ?
--- ציטוט של: MATAN על אוגוסט 15, 2010, 21:06:38 ---העם "המתורבת" שעשה האת המעשה הכי נוראי..בצורה "תרבותית" מחק מליונים..הכל בשם התרבות!
--- סוף ציטוט ---
זה היה מקרה חד פעמי ... זה היה בשם מטורפים כמו היטלר שלא היו קשורים לתרבות הגרמנית .. היו גרמנים שהתנגדו לנאצים !
רועי דרקון צהוב:
--- ציטוט של: Brain על אוגוסט 16, 2010, 11:40:27 ---אני לא אטרח לענות לזה
זה היה מקרה חד פעמי ... זה היה בשם מטורפים כמו היטלר שלא היו קשורים לתרבות הגרמנית .. היו גרמנים שהתנגדו לנאצים !
--- סוף ציטוט ---
הוא שונה מהגרמנים כי הוא אומר את הדברים לאחר שהגרמנים השמידו מיליונים של יהודים ואילו הם אמרו זאת ללא סיבה
מקרה חד פעמי ?! , עוד פעם "חד פעמית" כזאת ולא היית כאן .. טיפש
T-800:
--- ציטוט של: Brain על אוגוסט 16, 2010, 11:40:27 ---
--- סוף ציטוט ---
זה לא מדויק. קודם כל, אכן היו גרמנים שהתנגדו לנאצים אבל הם היו מיעוט זניח והם לא ייצגו את דעת הרוב בציבור הגרמני. דבר שני, השואה לא הייתה מקרה חד פעמי בהיסטוריה הגרמנית. אמת שבתוך גרמניה הגרמנים היו מאוד מאוד נאורים אבל כלפי עמים אחרים הם היו מאוד מאוד אכזריים. למשל, יש עוד ג'נוסייד, אם כי נשכח, שהגרמנים היו אחראים לו: טבח בני שבט ההררו באפריקה הדרום-מערבית הגרמנית (כיום נמיביה) בשנת 1904. כמו כן יש לציין את מלחמת העולם הראשונה, כשהגרמנים פלשו לבלגיה, איזה זוועות הם עשו שם.
יובל הכהניסט:
--- ציטוט של: Brain על אוגוסט 16, 2010, 11:40:27 ---
--- סוף ציטוט ---
אני יותר חתיך
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה