שונות > מה שבראש
מי תיקח את המונדיאל ?
m4a1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יולי 11, 2010, 22:27:03 ---אל מי אתה מדבר?
--- סוף ציטוט ---
כל אלה שיצאו במצעד קללות
El Blanco:
--- ציטוט של: יובל הכהניסט על יולי 11, 2010, 22:37:35 ---בס"ד
א.כל מי שלא יהודי אתה שונא אותו?הם הצילו יהודים בשואה והם ידידים של ישראל
--- סוף ציטוט ---
כל מי שבן הדת שקברה מיליוני יהודים פיזית ורוחנית שמתקראת "נצרות" אני שונא אותו, קרא את "הברית החדשה" וספרים תיאולוגיים נוצריים בשביל להתעמק
הם "ידידים" מהבחינה של...
ב.לא
--- ציטוט --- הבנתי ממש,מז"א "מאוהבים ברוסיה"? יש להם שפה דומה..
--- סוף ציטוט ---
היסטורית, הסרבים בתור סלאבים ומאמינים אדוקים בפאן-סלאביות (גם בזמנים שבהם הם לא האמינו בכך ואף לא הקשיבו לרוסיה כמו בימי טיטו, הם היו חברים קרובים של אויבי ישראל) ובנצרות האורתודוקסית, חברו לרוסיה מבחינה תרבותית-רעיונית, ואף רוסיה עזרה להקמתה של סרביה במאה ה-19, עד היום רוב הסרבים תומכים ברוסיה ורואים בה ידידה ומייחלים להקמתה מחדש של האימפריה הרוסית, אז תגיד לי אתה.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יולי 11, 2010, 22:39:01 ---עם יד על הלב, חוץ מרובן וסניידר, מי אצל הולנד ראוי לתואר "שחקן"?
--- סוף ציטוט ---
כולם, הם בסך הכל הגיעו לאן שהגיעו בזכות, רק שספרד הייתה גדולה עליהם, כפי שהייתה גדולה על גרמניה, אבל הבה נאמר את האמת- ספרד לקחה גביע עולמי אחרי שהפסידה את הראשון בטורניר (הראשון בהסטוריה) וגם הגיעה לגביע עם יחס של 7 כיבושים ל-7 משחקים, וזה שיא שלילי ביותר, החוד של ספרד היה על הפנים, לא נעים לומר, דוויד וייה חכם על נבחרות בינוניות ומטה, לא עשה כמעט כלום במאני טיים, טורס יצא לחופשת מולדת אחרי היורו וטרם חזר.
תראה מי כבש להם בחצי הגמר ובגמר- (קשר ובלם), זה אומר הכל.
IRON_MAN:
למה לא הזמינו את רוד ואן ניסטלרוי למונדיאל ???
יובל הכהניסט:
בס"ד
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יולי 11, 2010, 22:42:55 ---כל מי שבן הדת שקברה מיליוני יהודים פיזית ורוחנית שמתקראת "נצרות" אני שונא אותו, קרא את "הברית החדשה" וספרים תיאולוגיים נוצריים בשביל להתעמק
הם "ידידים" מהבחינה של...
ב.לא
היסטורית, הסרבים בתור סלאבים ומאמינים אדוקים בפאן-סלאביות (גם בזמנים שבהם הם לא האמינו בכך ואף לא הקשיבו לרוסיה כמו בימי טיטו, הם היו חברים קרובים של אויבי ישראל) ובנצרות האורתודוקסית, חברו לרוסיה מבחינה תרבותית-רעיונית, ואף רוסיה עזרה להקמתה של סרביה במאה ה-19, עד היום רוב הסרבים תומכים ברוסיה ורואים בה ידידה ומייחלים להקמתה מחדש של האימפריה הרוסית, אז תגיד לי אתה.
--- סוף ציטוט ---
א.למרות שהסרבים הם נוצרים הם לא הרגו אפילו יהודי אחד.הם לא אשמים שהם נולדו נוצרים.הם לא הלכו בדרכו של הטילר,גרמניה,ספרד ושאר אירופה.הם הצילו מלא יהודים בשואה והציעו ליהודים ללכת להילחם איתם.
ב.יש לכך הוכחה שרוב הסרבים תומכים בהקמת האימפריה מחדש?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה