שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
אוהד חיפה באמצע משחק
nofar16:
--- ציטוט של: Rafoe על יוני 06, 2010, 20:50:57 ---סוף סוף הבנתם מה אני מנסה להגיד פה כבר חודשיים.
חיפה לא יותר טובה מהפועל.
זה כמו שישאלו מי עדיף לישראל - חיזבאללה או חמאס.
--- סוף ציטוט ---
אני לא יודעת אם אתה אוהד בית"ר או לא, אבל סביר להניח שלא.
אתה צודק במה שאתה אומר, אין הבדל ביניהן. אבל השנאה להגועל כ"כ גדולה, הרבה יותר מלחיפה. חיפה לא ניסתה לפרק את בית"ר עוד בימים של קום המדינה, והגועל כן. מלבד שיקול ערבים, שמאלנים, יש פה שיקול אחר של שנאה. (והאמת? אני חושבת ששמאלנים יותר גרועים מערבים. לכן גם השנאה הכ"כ גדולה אליהם.)
El Blanco:
--- ציטוט של: Rafoe על יוני 06, 2010, 20:50:57 ---סוף סוף הבנתם מה אני מנסה להגיד פה כבר חודשיים.
חיפה לא יותר טובה מהפועל.
זה כמו שישאלו מי עדיף לישראל - חיזבאללה או חמאס.
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 07, 2010, 09:42:39 ---
אתה צודק במה שאתה אומר, אין הבדל ביניהן. אבל השנאה להגועל כ"כ גדולה, הרבה יותר מלחיפה. חיפה לא ניסתה לפרק את בית"ר עוד בימים של קום המדינה, והגועל כן. מלבד שיקול ערבים, שמאלנים, יש פה שיקול אחר של שנאה. (והאמת? אני חושבת ששמאלנים יותר גרועים מערבים. לכן גם השנאה הכ"כ גדולה אליהם.)
--- סוף ציטוט ---
צודקים.
Rafoe:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 07, 2010, 09:42:39 ---
--- סוף ציטוט ---
אני אוהד נתניה (ולצערי יש לנו 2 שחקנים ערבים בקבוצה).
את צודקת במה שאמרת על הנסיון של הפועל לפרק את בית"ר, אבל את שוכחת שרוב השחיתות היום באה מהצד הירוק. הקיזוז "ששחר את לוזון" הנהיגו השנה היה במטרה אחתת בלבד: לדפוק את בית"ר (רק שבסוף שחר נפל לבור שהוא בעצמו חפר).
דבר שני, אני גם חושב ששמאלנים יותר גרועים מערבים, ובדיוק מהסיבה הזו אני לא פחות שונא את חיפה (רוב הקהל היהודי שלהם הוא שמאלני).
בת ימי 1:
--- ציטוט של: Rafoe על יוני 07, 2010, 20:18:36 ---אני אוהד נתניה (ולצערי יש לנו 2 שחקנים ערבים בקבוצה).
את צודקת במה שאמרת על הנסיון של הפועל לפרק את בית"ר, אבל את שוכחת שרוב השחיתות היום באה מהצד הירוק. הקיזוז "ששחר את לוזון" הנהיגו השנה היה במטרה אחתת בלבד: לדפוק את בית"ר (רק שבסוף שחר נפל לבור שהוא בעצמו חפר).
דבר שני, אני גם חושב ששמאלנים יותר גרועים מערבים, ובדיוק מהסיבה הזו אני לא פחות שונא את חיפה (רוב הקהל היהודי שלהם הוא שמאלני).
--- סוף ציטוט ---
אה באמת? חבל חשבתי המגיפה הזאת מצאת תחת שליטה וכול אוהדי הפועל נמצאים בהסגר בבלומפילד.כנראה כמה מהם ברחו לחיפה.וכמה מהם אפילו עשו טרנספורמציה בדרך והפכו לערבים! אבל אז הם ברחו לסכנין.
Rafoe:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 07, 2010, 20:23:37 ---אה באמת? חבל חשבתי המגיפה הזאת מצאת תחת שליטה וכול אוהדי הפועל נמצאים בהסגר בבלומפילד.כנראה כמה מהם ברחו לחיפה.וכמה מהם אפילו עשו טרנספורמציה בדרך והפכו לערבים! אבל אז הם ברחו לסכנין.
--- סוף ציטוט ---
למקרה שלא נכנסת לקישור הזה:
http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=8697
מדובר בנתונים מלפני עשור (שנת 2000). ישנם נתונים שאומרים שכיום 45 אחוז מהקהל של מכבי חיפה הוא ערבים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה