שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

אוהד הפועל נחסם

(1/2) > >>

בת ימי 1:
חבר'ה יש היום חגיגה לכל אוהדי בית''ר בפורום.נץ וגאה בזה הגיבור חסם היום את המשתמש הידוע בשם אוהד הפועל שנוהג להסית כנגד בית''ר והימין בכללץאוהד הפועל נהג להפיץ שקרים על בית''ר ועל ישראל ואף איים להלשין על חברי הפורום למשטרה.

El Blanco:
תכף חיים יוריד ת'חסימה
אבל בכל מקרה הוא גם איים להגיש משהו נגדי במשטרה הוא סתם פחדן ואין לו על מה להתלונן במשטרה לא אני ולא נופר לא עשינו שום דבר לא חוקי

בת ימי 1:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 14:06:22 ---תכף חיים יוריד ת'חסימה

--- סוף ציטוט ---
איזה באסה.

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 14:06:22 ---אבל בכל מקרה הוא גם איים להגיש משהו נגדי במשטרה הוא סתם פחדן ואין לו על מה להתלונן במשטרה לא אני ולא נופר לא עשינו שום דבר לא חוקי

--- סוף ציטוט ---
נו וזו לא עילה מספיק טובה לחסום אותו?

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 14:06:22 ---תכף חיים יוריד ת'חסימה
אבל בכל מקרה הוא גם איים להגיש משהו נגדי במשטרה הוא סתם פחדן ואין לו על מה להתלונן במשטרה לא אני ולא נופר לא עשינו שום דבר לא חוקי

--- סוף ציטוט ---
אני אוודה עם חיים שהוא לא יחזור, אף אחד לא יפתח את הפה שלו על אשתי, אף אחד, יש גבול למה שהפורום הזה יכול לסבול.

בת ימי 1:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 04, 2010, 14:07:57 ---אני אוודה עם חיים שהוא לא יחזור, אף אחד לא יפתח את הפה שלו על אשתי, אף אחד, יש גבול למה שהפורום הזה יכול לסבול.

--- סוף ציטוט ---
מסכים.אני כבר היום בבוקר אמרתי לחיים שצריך להעיף אותו והוא לא הקשיב לי.אולי לך יהיה יותר מזל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה