שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

גמאני שונא את אוהד הפועל

<< < (10/22) > >>

אשקלוני!:
הפועל תל אביב
הפועל תל אביב
ברוך הבא לאשקלון
ברוך הבא לאשקלון
צאתכם בחלום

אחח איזה תענוג עונה הבאה אנחנו נפגש איתם גם באשקלון וגם בלמופליד 4 שנים האוהדים שלנו מחכים לקבל אותם באשקלון והנה עונה הבאה זה מגיע
צפו לנקמה על גמר גביע המדינה, גם בבמלומפילד נבוא בכל הכוח

nofar16:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:45:34 ---נופר טרם הרביצה לי, אחרי שיפתח לה תיק במשטרה+צורך בהקצאת תזרים המזומנים שלה לשלם את התביעה האזרחית נדבר.

--- סוף ציטוט ---

חחחחחחחחחחחחח אני מחכה! תגיד להם שבת איימה עליך, אמרה לך שתרביץ לך. תוכיח שאמרתי לך שמישהו אחר ירביץ לך.  :P

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 12:44:06 ---אם רון מגיב ככה אז על ענה לו! משהו לא מובן לך בזה? ולא נופר לא איימה עליך מעולם.למעשה הייתה צריך להיחסם מהפורום ממזמן בגלל ההלשנהץכנראה שאני אדווח עליך לחיים ביום ראשון בבוקר.

--- סוף ציטוט ---

1.למה? זה הכל בטעם הטוב. ולמה אתה לא פונה עם דרישה זו לרון? מה קרה? אתה פוחד שחיים יחסום אותך עם תיצא באותה דרישה לרון?
2. נופר איימה ולכן בית הדין יחליט מה משמעות של דבריה.
3. אז אתה מלשין עלי לחיים, אז גם אותך צריך לחסום...
?
 :laugh: :laugh:

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: nofar16 על יוני 04, 2010, 12:47:50 ---
חחחחחחחחחחחחח אני מחכה! תגיד להם שבת איימה עליך, אמרה לך שתרביץ לך. תוכיח שאמרתי לך שמישהו אחר ירביץ לך.  :P

--- סוף ציטוט ---

זה לא חשוב, את איימת עלי, נראה מה יהיה.

El Blanco:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:45:34 ---נופר טרם הרביצה לי, אחרי שיפתח לה תיק במשטרה+צורך בהקצאת תזרים המזומנים שלה לשלם את התביעה האזרחית נדבר.

--- סוף ציטוט ---

מה הקשר דיברנו על זאת שמחליפה לך טיטולים

--- ציטוט ---זה כבר מעבר לכך, מה לעשות? אתה רצית.
--- סוף ציטוט ---

אתה מאשים אותי בזה שאתה מושפע מסרטים כל כך?

--- ציטוט ---חלש
--- סוף ציטוט ---
כמו התת מקלע שלי אחרי לילה ארוך עם אמא שלך

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה