שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

גמאני שונא את אוהד הפועל

<< < (9/22) > >>

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:38:23 ---כי זה ויכוח?
 :old_WTF_Aza:

--- סוף ציטוט ---
תוועח כמו בן אדםץבינתיים אתה רק מקלל את רון ונופר.

El Blanco:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:37:38 ---מה גם אמא שלך אוהבת אותי? חשבתי שהיא הבינה את הרמז, אם אני לא מתקשר זה אומר שדי נפרדנו אחרי הלילה הסוער לפני 17 שנה ו-9 חודשים.

--- סוף ציטוט ---

אל תדבר ככה על סבתא מספיק קיבלת מכות מאהבת חיי

--- ציטוט ---אני אוהב רק אותך
--- סוף ציטוט ---

מקווה שזה יישאר בגדר אהבה של בן לאביו ולא יותר מזה בני

--- ציטוט ---תגיד את האמת, אתה משפשף על זה עכשיו אה?
--- סוף ציטוט ---

אמא שלך משפשפת לי עכשיו על זה

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 12:39:23 ---תוועח כמו בן אדםץבינתיים אתה רק מקלל את רון ונופר.

--- סוף ציטוט ---

להתווכח על מה? על זה שרון לא שכב עם אמא שלי? על זה שנופר כן מאיימת עלי? על זה שמה שוורמוט ושכטר לא הומואים?

זה לא בדיוק דיון להתווכח, ואני ורון לא מתווכחים, אנחנו מעבירים את הזמן עד שלאחד מאתנו ימאס מדביליות, אני רק זורם.

בת ימי 1:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:42:51 ---להתווכח על מה? על זה שרון לא שכב עם אמא שלי? על זה שנופר כן מאיימת עלי? על זה שמה שוורמוט ושכטר לא הומואים?

זה לא בדיוק דיון להתווכח, ואני ורון לא מתווכחים, אנחנו מעבירים את הזמן עד שלאחד מאתנו ימאס מדביליות, אני רק זורם.

--- סוף ציטוט ---
אם רון מגיב ככה אז על ענה לו! משהו לא מובן לך בזה? ולא נופר לא איימה עליך מעולם.למעשה הייתה צריך להיחסם מהפורום ממזמן בגלל ההלשנהץכנראה שאני אדווח עליך לחיים ביום ראשון בבוקר.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על יוני 04, 2010, 12:41:11 ---אל תדבר ככה על סבתא מספיק קיבלת מכות מאהבת חיי

--- סוף ציטוט ---

נופר טרם הרביצה לי, אחרי שיפתח לה תיק במשטרה+צורך בהקצאת תזרים המזומנים שלה לשלם את התביעה האזרחית נדבר.

--- ציטוט ---מקווה שזה יישאר בגדר אהבה של בן לאביו ולא יותר מזה בני
--- סוף ציטוט ---

זה כבר מעבר לכך, מה לעשות? אתה רצית.

--- ציטוט ---אמא שלך משפשפת לי עכשיו על זה
--- סוף ציטוט ---

חלש

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה