שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
גמאני שונא את אוהד הפועל
בת ימי 1:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:13:50 ---מה זאת אומרת? אני פונה למשטרת ישראל ושוקל תביעה אזרחית על עוגמת הנפש שאת גורמת לי.
אני חושש לחיי, נתראה בבית דין טל''ח
--- סוף ציטוט ---
אז אתה מלשין?טוב אני לא מאיים עליך אני רק אומר שחל עליך דין רודף.כנראה שרון ואלמ יוכלו לפרט לך יותר על העניין.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: בת ימי על יוני 04, 2010, 12:15:10 ---אז אתה מלשין?טוב אני לא מאיים עליך אני רק אומר שחל עליך דין רודף.כנראה שרון ואלמ יוכלו לפרט לך יותר על העניין.
--- סוף ציטוט ---
אני מניח שהדין רודף חל עליי עוד לפני שנולדתי.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:16:22 ---אני מניח שהדין רודף חל עליי עוד לפני שנולדתי.
--- סוף ציטוט ---
שנייה אני בטוח שחיים יאהב לשמוע את מה שאמרתה.
nofar16:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 04, 2010, 12:13:50 ---מה זאת אומרת? אני פונה למשטרת ישראל ושוקל תביעה אזרחית על עוגמת הנפש שאת גורמת לי.
אני חושש לחיי, נתראה בבית דין טל''ח
--- סוף ציטוט ---
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כוסית, אמאאאא.. תפנה למשטרע מה תגיד להם?? שבת איימה עליך? חחחחחחחחחחחחחחחח :::D :::D :::D :::D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: אלוהיםםםםםםםםםםם איזה אוהד הגועל טיפוסי.
אני כבר אמרתי שאוהדי הגועל גברים רק כשיש שוטרים מסביב?
בת ימי 1:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 04, 2010, 12:18:08 ---
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כוסית, אמאאאא.. תפנה למשטרע מה תגיד להם?? שבת איימה עליך? חחחחחחחחחחחחחחחח :::D :::D :::D :::D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: אלוהיםםםםםםםםםםם איזה אוהד הגועל טיפוסי.
אני כבר אמרתי שאוהדי הגועל גברים רק כשיש שוטרים מסביב?
--- סוף ציטוט ---
צריך להזעיק את חייםץזו עילה לחסימה נסיתי לדבר איתו אבל הוא לא ענה לי בסקייפ.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה