שונות > פורום משוב

אתם מגעילים אותי

<< < (8/10) > >>

Alex37:
בס"ד

--- ציטוט של: תת-אדם בולשביקי על ינואר 03, 2011, 15:52:23 ---אין לי קיבה חלשה ואני אוכל זין... (יאמי!)

--- סוף ציטוט ---

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: אדם שפוי על ינואר 03, 2011, 15:52:23 ---אין לי קיבה חלשה ואני אוכל הכל: בייקון, קלאמרי, שרימפס, צדפות לובסטרים ועוד... (יאמי!)
התגובה שלך מפגרת ולא קשורה למציאות. מה אתה מעשן?

--- סוף ציטוט ---
המנעד הקולינארי שלך מעניין אותי כשלג דאשתקד (אישית אני שואל מה לעזאזל הקשר שלך לארץ הזו ולעם הזה בכלל).
התגובה היא הכלאה בין עוקצנות להלצה, מה בין זה לבין "תגובה מפגרת"? אבל כנראה שרק אימבצילים כמוך מסוגלים להבין את זה.
אינני מעשן כלל ומימיי לא עישנתי, לא הסנפתי ולא לקחתי פטריות או כל כדור של סם זה או אחר.
לעומת זאת, זה נשמע כאילו זה עתה לקחת מנה הגונה של LSD.

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 03, 2011, 17:32:57 ---המנעד הקולינארי שלך מעניין אותי כשלג דאשתקד (אישית אני שואל מה לעזאזל הקשר שלך לארץ הזו ולעם הזה בכלל).
התגובה היא הכלאה בין עוקצנות להלצה, מה בין זה לבין "תגובה מפגרת"? אבל כנראה שרק אימבצילים כמוך מסוגלים להבין את זה.
אינני מעשן כלל ומימיי לא עישנתי, לא הסנפתי ולא לקחתי פטריות או כל כדור של סם זה או אחר.
לעומת זאת, זה נשמע כאילו זה עתה לקחת מנה הגונה של LSD.

--- סוף ציטוט ---

חס וחלילה, סמים הם מפלטם של חלשי האופי בדיוק כמו שהדת היא אופיום להמונים!

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: רוסי שסטאלין היה מאוד גאה בו על ינואר 03, 2011, 17:04:13 ---בס"ד

--- סוף ציטוט ---

כתבתי לך בשעתו שאני מעריך את מנת המשכל שלך כנמוכה משבעים. יש לי חדשות בשבילך: הערכתי הנוכחית עומדת על חמישים לכל היותר. אלכסנדר, ניכר כי אתה סובל מפיגור.

El Blanco:

--- ציטוט של: אדם שפוי על ינואר 03, 2011, 20:41:00 ---כתבתי לך בשעתו שאני מעריך את מנת המשכל שלך כנמוכה משבעים. יש לי חדשות בשבילך: הערכתי הנוכחית עומדת על חמישים לכל היותר. אלכסנדר, ניכר כי אתה סובל מפיגור.

--- סוף ציטוט ---

נאור שמקלל בצורה שלא הייתה מביישת אף נאצי.

לא כדאי לך להמשיך עם הקללות האנטישמיות והגזעניות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה