שונות > פורום משוב
אתם מגעילים אותי
בת ימי 1:
--- ציטוט של: יונתן. על מאי 23, 2010, 19:43:40 ---אין לי מושג מי זה ולריק, אבל הסקת המסקנות שלכם היא מאוד מעודדת.
מצחיק לראות שכל מה שאמרתי זה שהדעות שלכם גזעניות בעיני, וישר זכיתי לכינוי נאצי. האם כל מי שלא מסכים איתכם נאצי? אז מה ההבדל בינכם לשמאל הקיצוני (שאני לא מזדהה איתו)?
ומה ההבדל בינכם למוסלמים הפאנטיים? לחמאס?
הבעיה היא שאתם אטומים. מקללים את כל העולם ואחותו כאילו טענו אתכם מראש, מהללים את חיים בן-פסח המטורף הזה. יש לי חברים ימניים, וכולם לא יכולים לסבול אתכם, כי גם ימנים מודים שאתם לא באמת ימנים, אתם סתם גזענים.
--- סוף ציטוט ---
כן,אתה נאצי גאה.בוא נראה אותך ואת תרבות הדיון שלך שלא קיימת בכלל תורמים משהו לאתר הזה.
valeric:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 23, 2010, 20:07:03 ---כן,אתה נאצי גאה.בוא נראה אותך ואת תרבות הדיון שלך שלא קיימת בכלל תורמים משהו לאתר הזה.
--- סוף ציטוט ---
אתה רואה שאתה מכנה אנשים "נאצי"... זה פשוט איום ונורא לעשות דברים כאלה.
איזה תרבות דיון יש לך? הרגע קיללת אותה מתלונן על התרבות דיון שלו?
בת ימי אתה כל היום מקלל ויורד ומשקר לכולם התגובות שלך לא גורמות לאתר להתחזק אלא להיחלש כי בזכותך אפשר לראות את הפרימיטיביות של האתר הזה וההתנהגות של הרבה מאוד מהאנשים כאן אולי אתה תתחיל להנהיג תרבות דיון ותדבר מנומס ולא תקלל ותענה לעניין לכל שאלה במקום להקפיץ דברים לא קשורים.
אגב יונתן באמת שמאלני, ואנחנו מתווכחים הרבה על נושאים שונים אבל קודם כל אנחנו יודעים איך לעשות את זה שלא כמוכם אנחנו לא מקללים אחד את השני ובטח שלא מזלזלים בשואה ושנית אני לא מכיר ימני אחד אמיתי גזען כמוכם אתם לא ימין אמיתי אתם כהניסטים אתם ממזמן עברתם את הימין.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: valeric על מאי 24, 2010, 19:24:37 ---אתה רואה שאתה מכנה אנשים "נאצי"... זה פשוט איום ונורא לעשות דברים כאלה.
איזה תרבות דיון יש לך? הרגע קיללת אותה מתלונן על התרבות דיון שלו?
בת ימי אתה כל היום מקלל ויורד ומשקר לכולם התגובות שלך לא גורמות לאתר להתחזק אלא להיחלש כי בזכותך אפשר לראות את הפרימיטיביות של האתר הזה וההתנהגות של הרבה מאוד מהאנשים כאן אולי אתה תתחיל להנהיג תרבות דיון ותדבר מנומס ולא תקלל ותענה לעניין לכל שאלה במקום להקפיץ דברים לא קשורים.
אגב יונתן באמת שמאלני, ואנחנו מתווכחים הרבה על נושאים שונים אבל קודם כל אנחנו יודעים איך לעשות את זה שלא כמוכם אנחנו לא מקללים אחד את השני ובטח שלא מזלזלים בשואה ושנית אני לא מכיר ימני אחד אמיתי גזען כמוכם אתם לא ימין אמיתי אתם כהניסטים אתם ממזמן עברתם את הימין.
--- סוף ציטוט ---
קודם כל הליכוד זה לא ימין זה שמאל מרכז.שנית כל הוא בא וקילל אותנו אז איך אתה מצפה שיגיבו לו? ולריק אתה צריך להביא לפה אנשים רציניים.
valeric:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 24, 2010, 19:51:24 ---קודם כל הליכוד זה לא ימין זה שמאל מרכז.שנית כל הוא בא וקילל אותנו אז איך אתה מצפה שיגיבו לו? ולריק אתה צריך להביא לפה אנשים רציניים.
--- סוף ציטוט ---
בסדר הליכוד זה שמאל מרכז - אתה עושה צחוק מעצמך.
זה כמו שאני יגיד שכ"ך זה שלום עכשיו.
הוא קילל אתכם ואתם קיללתם אותו ממש כמו ילד אתה מתנהג הוא התחיל קודם.
להזכירך ישר שבאתי לפה אתה קיללת אותי ואז רצת לפתוח נושאים שאני קיללתי אותך וכתבת שאני הודתי שאני עושה עליכם סרטונים ביוטיוב הכל כתבת שהודתי זה רק מראה לי את אישיות השקרים שלך.
בת ימי 1:
--- ציטוט של: valeric על מאי 25, 2010, 13:05:33 ---בסדר הליכוד זה שמאל מרכז - אתה עושה צחוק מעצמך.
זה כמו שאני יגיד שכ"ך זה שלום עכשיו.
הוא קילל אתכם ואתם קיללתם אותו ממש כמו ילד אתה מתנהג הוא התחיל קודם.
להזכירך ישר שבאתי לפה אתה קיללת אותי ואז רצת לפתוח נושאים שאני קיללתי אותך וכתבת שאני הודתי שאני עושה עליכם סרטונים ביוטיוב הכל כתבת שהודתי זה רק מראה לי את אישיות השקרים שלך.
--- סוף ציטוט ---
תגיד אין לך חיים? למה אתה כל הזמן בפורום אם אתה כל כך שונא אותו? משעמם לך? אז תילך בחזרה לשלום עכשיו האהובים עליך כל כך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה