שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

קליפ שהכנתי לבית"ר.. D:

<< < (14/21) > >>

nofar16:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 02, 2010, 20:27:12 ---אבל אני רוצה להיפגש אך ורק עם רון, בכל זאת הוא הזמין אותי ראשון.
בכלל אני מרגיש פפולרי כאן, כל אחד רוצה להפגש דווקא איתי.

רון מהוד השרון קו 921 מגיע לתחנה מרכזית ת''א בזמן משוער של 50 דקות.
זה משהוא כמו שעה וחצי בשבילי להגיע לת''א.
אני מוכן להתפשר.
אז מה אתה אומר?

--- סוף ציטוט ---

יאוווווווווו יא חופרררררר! לך תיפגש איתו כבר בירושלים!!! מה קרה?! אתה מפחד מכמה "ערסים" אוהדי בית"ר?!

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: nofar16 על יוני 02, 2010, 20:58:50 ---

יאוווווווווו יא חופרררררר! לך תיפגש איתו כבר בירושלים!!! מה קרה?! אתה מפחד מכמה "ערסים" אוהדי בית"ר?!

--- סוף ציטוט ---

אני מפחד רק ממך, ומה רע בת''א? לא רק שיותר קרוב גם איזור שאני מכיר.
אולי הוא מפחד להיפגש לא בת''א לדיון פוליטי?
ואת רומזת שהוא לא הולך להיות שם לבד(הפתעה).

nofar16:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 02, 2010, 21:08:48 ---אני מפחד רק ממך, ומה רע בת''א? לא רק שיותר קרוב גם איזור שאני מכיר.
אולי הוא מפחד להיפגש לא בת''א לדיון פוליטי?
ואת רומזת שהוא לא הולך להיות שם לבד(הפתעה).

--- סוף ציטוט ---

אתה לא אמור לפחד ממני, ותאמין לי שאם אני אתחיל להגיד לך מה רע בת"א אני לא אסיים!
לא ניראה לי שהוא מפחד ממך, כי אתה לא ניראה לי משהו מעבר לסתם ילד כאפות שמתוסכל על החיים.
ולא רמזתי שום דבר, אבל אתה יודע, זאת ירושלים ומי שלא משם, אלא ממדינת ת"א ישר מזהים אותו.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: nofar16 על יוני 02, 2010, 21:25:20 ---
אתה לא אמור לפחד ממני, ותאמין לי שאם אני אתחיל להגיד לך מה רע בת"א אני לא אסיים!
לא ניראה לי שהוא מפחד ממך, כי אתה לא ניראה לי משהו מעבר לסתם ילד כאפות שמתוסכל על החיים.
ולא רמזתי שום דבר, אבל אתה יודע, זאת ירושלים ומי שלא משם, אלא ממדינת ת"א ישר מזהים אותו.

--- סוף ציטוט ---

ממך כולנו צריכים לפחד, מת''א וילד כאפות כמוני? מה יש לפחד?

nofar16:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 02, 2010, 21:39:57 ---ממך כולנו צריכים לפחד, מת''א וילד כאפות כמוני? מה יש לפחד?

--- סוף ציטוט ---

אמרת, אמרת..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה