שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
קליפ שהכנתי לבית"ר.. D:
ביתר בדם:
אוהד הגועל "היקר " אחרי המשחק שלכם נגד מכבי חיפה שניצחתם אותם 1-0 ראיתי 4 אוהדי הגועל יושבים ואוכלים פיצה התחלתי לקלל אותם אני הייתי לבד והם היו 4 אם אתה אומר שאנחנו אלה שבורחים למה הם אלה שלא עשו כלום ורק דיברו ועוד משהו אחרי הניצחון שלנו בגמר גביע נגדכם נכנסתי אם עוד אוהד ביתר לאוטובוס מלא אוהדי הגועל בוכים וכואבים והתחלתי לשיר שירים נגד הגועל ותראה איזה הפתעה הם לא עשו לי כלום כמו שנופר אומרת אתם גברים רק אחרי גדרות בחוץ אתם אלה שבורחים אז תפסיק להיות גבר אחרי המסך מחשב שלך וסתום תפה יא ילד כאפות שכמוך
El Blanco:
נופר,
1.) http://siz.co.il
2.) תבחרי את הקובץ ב"עיון"
3.) תעתיקי את הלינק שמופיע ב"קישור לדף הצגת תמונה", ותיכנסי אליו
4.) לכי ללינק שמופיע ב"קישור ישיר" ותעתיקי אותו
5.) שימי ת'לינק בתגובה שאת רוצה לפרסם בפורום, תסמני אותו ותלחצי על האייקון של התמונה שמופיע מתחת להדגשה (מעל לסמיילים) בפורום
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 02, 2010, 09:19:18 ---
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהדי הגועל לא פעם התעמתו עם אוהדי בית"ר ומי שברח היה אוהדי בית"ר. וווווואייייי הרגת אותי על הבוקר מצחוק. אני לא צריכה להזכיר לך מה היה בחצי גמר גביע.
:::D :::D :::D :::D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
--- סוף ציטוט ---
אני במו עיני ראיתי זאת. לא מאמינה? זה כבר בעיה שלך.
--- ציטוט ---אני אוהד בית"ר ואני מנסה להבריח את אוהד הפועל לבית שלי (נתתי לו כתובת אחרי שבסוף טיפשותו ניסה להוציא אותי פחדן) הוא לא מוכן לבוא כנראה שהם בורחים רק אחורה
--- סוף ציטוט ---
שאני יבין, אתה רוצה שאני יסע עד הוד השרון רק כדי ללכת איתך מכות?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ביתר בדם על יוני 02, 2010, 09:54:34 ---אוהד הגועל "היקר " אחרי המשחק שלכם נגד מכבי חיפה שניצחתם אותם 1-0 ראיתי 4 אוהדי הגועל יושבים ואוכלים פיצה התחלתי לקלל אותם אני הייתי לבד והם היו 4 אם אתה אומר שאנחנו אלה שבורחים למה הם אלה שלא עשו כלום ורק דיברו ועוד משהו אחרי הניצחון שלנו בגמר גביע נגדכם נכנסתי אם עוד אוהד ביתר לאוטובוס מלא אוהדי הגועל בוכים וכואבים והתחלתי לשיר שירים נגד הגועל ותראה איזה הפתעה הם לא עשו לי כלום כמו שנופר אומרת אתם גברים רק אחרי גדרות בחוץ אתם אלה שבורחים אז תפסיק להיות גבר אחרי המסך מחשב שלך וסתום תפה יא ילד כאפות שכמוך
--- סוף ציטוט ---
1. אחר כך תגיד שאנחנו מתגרים בכם, תודה לך, הוכחת שאתם ערסים(שוב).
2. אוקי, בו עם צעיף של בית''ר, לשער 5 ותקלל את הפועל ת''א כאות נפשך. מבטיח לך שיקרה אותו דבר אם אני יבוא למזרחי באותה סיטואציה.
El Blanco:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 02, 2010, 12:38:24 ---שאני יבין, אתה רוצה שאני יסע עד הוד השרון רק כדי ללכת איתך מכות?
--- סוף ציטוט ---
אחרת גבולות האידיאולוגיה שלך במחשב ולא מעבר לו ומהווה הוכחה מוחלטת שגבר יכול להפוך לאישה
לא רוצה להגיע מכל סיבה שהיא? תנמיך ווליום ואל תדבר
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה