שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
קליפ שהכנתי לבית"ר.. D:
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: F-C-B-J על מאי 31, 2010, 15:52:49 ---יש דבר אחד שיותר גרוע מערבים... שמאלנים ... או במילה אחרת אוהד הבועל
--- סוף ציטוט ---
ועוד כאלה שחוגגים בטדי, ועוד כאלה שמזכירים לכם שחגגו בטדי.
nofar16:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 01, 2010, 20:03:10 ---ועוד כאלה שחוגגים בטדי, ועוד כאלה שמזכירים לכם שחגגו בטדי.
--- סוף ציטוט ---
נו אז מה חגגתם גם בת"א, במצעד הגאווה. ואם זה לא מספיק, חניתם באוסישקין!
הביזיון שנתנו לכם לחגוג בטדי זה התנהלות כושלת של קורנפיין. השמאלנים, ערבים, הומואים ולסביות- זה כשל של כל ההורים של אוהדי הגועל.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 01, 2010, 20:36:46 ---
נו אז מה חגגתם גם בת"א, במצעד הגאווה. ואם זה לא מספיק, חניתם באוסישקין!
הביזיון שנתנו לכם לחגוג בטדי זה התנהלות כושלת של קורנפיין. השמאלנים, ערבים, הומואים ולסביות- זה כשל של כל ההורים של אוהדי הגועל.
--- סוף ציטוט ---
לרוב ההורים של אוהדי הפועל הם אוהדי הפועל בעצמם, אז כנראה זה הסבא וסבתא...
אל קודס בידנו!!!
nofar16:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על יוני 01, 2010, 20:38:13 ---לרוב ההורים של אוהדי הפועל הם אוהדי הפועל בעצמם, אז כנראה זה הסבא וסבתא...
אל קודס בידנו!!!
--- סוף ציטוט ---
כל מערכת המשפחה של אוהדי הגועל דפוקה. כי אם זאת הייתה משפחה נורמלית לא הייתם אוהדי הגועל.
בקיצור, עכשיו אתם חוגגים, סבבה אין בעיה. אבל תזכור טוב טוב, שפעם אתה למעלה ופעם אתה למטה. ולא מזמן אתם חטפתם חמישייה מבית"ר, אז אל תהיה יהיר כ"כ.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: nofar16 על יוני 01, 2010, 20:40:25 ---כל מערכת המשפחה של אוהדי הגועל דפוקה. כי אם זאת הייתה משפחה נורמלית לא הייתם אוהדי הגועל.
--- סוף ציטוט ---
בזה אני מסכים ללא ספק.
מצד שני יכול להיות במשפחה בת אוהדת בית''ר, אז המצב של אוהדי הפועל זה לא כזה נורא.
--- ציטוט ---בקיצור, עכשיו אתם חוגגים, סבבה אין בעיה. אבל תזכור טוב טוב, שפעם אתה למעלה ופעם אתה למטה. ולא מזמן אתם חטפתם חמישייה מבית"ר, אז אל תהיה יהיר כ"כ.
--- סוף ציטוט ---
אני לא יהיר, אני רק אוהב לציין עובדות קיימות, ועובדה קיימת היא שחגגנו אליפות בטדי(מתי חגגתם אליפות בבלומפילד מולנו?).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה