שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
בושה מה שקרה במוצ"ש
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 19, 2010, 10:57:57 ---אתה חולה נפש זה מה שיש לי להגיד לך.אני מקווה שיום יבוא ואתה פשוט תמות מסרטן לעיני אימך.
--- סוף ציטוט ---
סביר להניח שזה יקרא(בכל זאת אני מעשן כבד).
אבל למי אכפת? לקחנו דאבל בירושלים!!!!!!!!!!
F-C-B-J:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 19, 2010, 13:00:21 ---סביר להניח שזה יקרא(בכל זאת אני מעשן כבד).
--- סוף ציטוט ---
אל תדאג אתה תיפול יום אחד לאיזה אוהד בית"ר בידיים בדיוק כמו שהחברים שלך נפלו לנו באותו מוצ"ש בסונול במודיעין ...
בת ימי 1:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 19, 2010, 13:00:21 ---סביר להניח שזה יקרא(בכל זאת אני מעשן כבד).
--- סוף ציטוט ---
יש יש יש רק תמות כבר.בנוסף אתה אנאלפבית אומרים יקרה ולא יקרא.מה זה פה מועדון קריאת ספרים? ואתה עוד מעוות את השפה הקדושה שלנו.
רק ליברמן! חילופי שטחים!:
--- ציטוט של: בת ימי על מאי 19, 2010, 14:06:16 ---יש יש יש רק תמות כבר.בנוסף אתה אנאלפבית אומרים יקרה ולא יקרא.מה זה פה מועדון קריאת ספרים? ואתה עוד מעוות את השפה הקדושה שלנו.
--- סוף ציטוט ---
שפה קדושה? טוב... זה לפחות יותר טוב מפרה קדושה אם כי גם זה לא ממש הגיוני... בכל אופן: الله هبوعيل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بيتار يروشلايم زبالة!!
בת ימי 1:
--- ציטוט של: tHe_Proud_Arab_Jew על מאי 19, 2010, 15:50:25 ---שפה קדושה? טוב... זה לפחות יותר טוב מפרה קדושה אם כי גם זה לא ממש הגיוני... בכל אופן: الله هبوعيل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بيتار يروشلايم زبالة!!
--- סוף ציטוט ---
בעברית בבקשה! אני לא מבין ערבית.אם אתה רוצה אתה יכול גם באנגלית אבל בבקשה לא בשום שפה מעבר לזה אחרת אני לא יבין.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה