שונות > מה שבראש

מה הייתם עושים אילו הייתם מקבלים 100 מיליון שקל היום?

<< < (11/15) > >>

יהודי_לוחם:
40 מיליון צדקה
20 מיליון צדקה..
1-2 בית
1-2 רכב שטח חזק כזה לא של ערסים ענק כמה שאפשר.. אולי אפילו כמו הזה החדש של מג"ב..
בכול השאר בונה סניפים של תנועת כהנא(הימין האמיתי) בארץ ובירושלים אחד גדול גם בישביל המודעות וגם בישביל מקומות עבודה ליהודים..
ומשקיע באיזה ישיבה בירושלים של תלמידי כהנא אחת חדשה...

MAORO:
כמובן שהכל בגדר בלי נדר ובעזרת ה' !
20 מיליון מפזר בצדקות ,כל מיני ארגונים של חסד,ישיבות ,ולא תוקע הכל במקום אחד שהכסף סתם יבלע ..
הייתי קונה איזה בית יפה בירושלים, אוטו נורמלי ולא מנקר עיינים , אולי איזה סקודה סופרב ..
בנוסף הייתי משתדל להחזיק ישיבה עם תרומות קבועות , ומנסה להקים איזה ליגה להגנה יהודית בישראל(אני לא יודע אם היה בליגה שיעורי תורה ושיעורי ערכים,אבל זה בהחלט משהו שהייתי רוצה שיהיה בארגון) בזכות זה שיש לי כסף וזמן פנוי (מאחר שאין לי דאגה לפרנסה )עוזר לאזרחים יהודים להשיג רישיון לנשק , מלמד צעירים יהודים הגנה עצמית , ובאופן מחתרתי מארגן סיורים שיטפלו באויבים שיושבים לנו בתוך הערים ומרכזי הבילוי , משיג לארגון ייעוץ משפטי , משתדל לגייס פעילים בשטח,מקים סניפים ופעילויות בכל הערים המעורבות בארץ ובחלק מהערים היהודית הגדולות,זה ממש החלום שלי הדבר הזה , אבל נקווה שבעזרת ה' יום אחד 
בנוסף הייתי משתדל ללמוד יותר ולהתחזק יותר מאחר ויש לי המון זמן פנוי ואין דאגות לפרנסה ..
הכסף ?שישכב בבנק , ויגדל  ;D

Dudi:
הייתי לוקח למשפחתי ועוזר כמובן למי שצריך. כי מה לעשות- צריך, המדינה עושה את החיים קשים וחייב לעזור למשפחה קודם כל

והייתי מקים ארגון שעוזר לנזקקים. חילוק אוכל, עזרה בלימודים לילדים, נתינת מתנות לילדים בחגים שההורים שלהם לא יכולים להרשות להם
כמובן מחלק את הכסף לאט לאט ולא את הכל במכה.

כשיש לך סכום כזה אתה יכול גם להשקיע בדברים ואז להשיג יותר ויותר כסף, וכך ילך יותר כסף לתרומות

Blackraptor:
מקים צבא פרטי, משתלט על המדינה בהפיכה צבאית, ומשם אני חופשי לפתור את כל הבעיות במדינה - דאגה לעניים, חפיכת הכלכלה לעצמאית וחזקה וטיפול באויבינו הקופים.

מוות_ליהודים הטובים והנאמנים:

--- ציטוט של: Blackraptor על אוקטובר 17, 2012, 23:27:35 ---מקים צבא פרטי, משתלט על המדינה בהפיכה צבאית, ומשם אני חופשי לפתור את כל הבעיות במדינה - דאגה לעניים, חפיכת הכלכלה לעצמאית וחזקה וטיפול באויבינו הקופים.

--- סוף ציטוט ---

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והקופים הם אויבים? מה הם עשו לך רע? מטומטם

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה