שונות > מה שבראש
מה הייתם עושים אילו הייתם מקבלים 100 מיליון שקל היום?
לוחם בגאולה ובנשמה:
הייתי נשאר עם מה שיש לי עכשיו-ב100 מיליון הייתי מקים מפלגה שתחלק מלא פליירים ובפלים והציבור יאהב אותה,יעלה את חיים לארץ וישים אותו כראש ממשלה.
לאחר מכן אני יבנה יחידת קומנדו של כ2000 חיילים מכל יחיודת הקומנדו הטובות בעולם,והולך להרוס את רמאלללה :::D
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: לוחם בגאולה ובנשמה על אוקטובר 17, 2011, 11:39:14 ---הייתי נשאר עם מה שיש לי עכשיו-ב100 מיליון הייתי מקים מפלגה שתחלק מלא פליירים ובפלים והציבור יאהב אותה,יעלה את חיים לארץ וישים אותו כראש ממשלה.
לאחר מכן אני יבנה יחידת קומנדו של כ2000 חיילים מכל יחיודת הקומנדו הטובות בעולם,והולך להרוס את רמאלללה :::D
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
בשביל להרוס את רמאללה לא צריך חיילים מיחידות הקומנדו הטובות בעולם
לוחם בגאולה ובנשמה:
--- ציטוט של: jewlover and arabhater על אוקטובר 17, 2011, 11:52:44 ---בס"ד
בשביל להרוס את רמאללה לא צריך חיילים מיחידות הקומנדו הטובות בעולם
--- סוף ציטוט ---
אבל אני רוצה מיוחדים כדי שגם יהיו ל אבטחה וגם שם יתפסו את כולם ויגררו אותם כמו שקית זבל עד לבסיס העינויים ששם הם
יכירו את הגיוטינה.
רחמים:
שואל רב יהודי כמובן הלכתי .
ואם הוא יתן לי חופש בחירה , אז נראה לי שכמות מאוד גדולה של כסף אני הייתי בלי נדר נותן לבניית עוד תלמודי תורה , אני ממש לא שונא את החרדים התורניים והלאומיים , ואם זה נכון שמדברים בתקשורת על חרדי רע במיוחד כלפי יהודי וגם מבחינה עובדתית זה דבר נכון , אז הוא לא חרדי . כי יש בתורה מצווה של "ואהבת לרעך כמוך" .
מציאותי:
קודם כל במקום ללמוד הנדסת חשמל הייתי הולך ללמוד משהו שבאמת מעניין אותי והייתי לומד תורה ברצינות יותר כי לא יהיו לי דאגות כספיות לעתיד.
דבר שני, רוב הסיכויים שהייתי שם את זה בבנק שיצבור ריבית וחי ממנה.
והייתי עוזר לאנשים במצוקה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה