שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

חיפה או הפועל?

<< < (7/9) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: Rafoe על אוקטובר 04, 2010, 18:59:21 ---אפשר למצוא אוהדים שרופים של כל קבוצה בכל מקום בארץ. זה לא העניין. (יש אפילו ערבים אוהדי בית"ר שרופים שגרים בכפרים).
אני יכול למצוא אוהדי הפועל שרופים בבת-ים או בכל מקום אחר, אבל הגרעין של הפועל ת"א הוא ביפו (בדיוק כמו שהגרעין הקשה של אוהדי בית"ר הוא במחנה יהודה).

--- סוף ציטוט ---

נו מה יהיה, אני מסביר לך שלא רק ביפו.
בראשון ובת ים, תוכל למצוא ריכוז גבוה של אוהדי הפועל. זאת אומרת, כמות אוהדים שבאים לכל משחק, ולא פה ושם איזה אוהד.
חלקם כמו שכתבתי, הם גם מאיזור השפלה והקיבוצים.

F-C-B-J:
לגבי אוהדי הקבוצות בארץ לכל הארבעת הקבוצות הגדולות בארץ (בית"ר הבועל ת"א מכבי ת"א ומכבי חיפה) יש אוהדים בכל רחבי הארץ ...
הקטנות זה יותר מקומי לדוגמא בני יהודה 90 אחוז מהקהל שלהם יושב בשכונה הפועל פ"ת וכ'ו וכ'ו...
לדבי הנושא המרכזי השנאה להבועל באה לא רק בגלל ערבים שיושבים בקהל שלהם יש הרבה מאוד מאוחרי זה והשנאה למכבי חיפה היא גם מאוד גדולה ...

ולגבי האמירה שלאוהדי בית"ר יש אוהדים ערבים שרופים אכן כן יש אוהדים כאלו ערבים לבית"ר והם בורים כי הם לא יודעים מה המועדון הזה מייצג בדיוק...
ועוד דבר מישהו יכול להגיד לי איפה הם אותם אוהדים ערבים של בית"ר ולמה לא רואים אותם ביציעים? אז בסופו של דבר הם לא כל כך שרופים כמו שחשבתם...!

המשך שבוע טוב...

Rafoe:

--- ציטוט של: F-C-B-J על אוקטובר 05, 2010, 18:06:14 ---ולגבי האמירה שלאוהדי בית"ר יש אוהדים ערבים שרופים אכן כן יש אוהדים כאלו ערבים לבית"ר והם בורים כי הם לא יודעים מה המועדון הזה מייצג בדיוק...
ועוד דבר מישהו יכול להגיד לי איפה הם אותם אוהדים ערבים של בית"ר ולמה לא רואים אותם ביציעים? אז בסופו של דבר הם לא כל כך שרופים כמו שחשבתם...!

--- סוף ציטוט ---
יש ערבים אוהדי בית"ר שבאים בעיקר למשחקי החוץ של בית"ר, כמו כאן (אם אני לא טועה זה ב"וינטר"):

לפני כמה שנים היה סרט דוקומנטרי בערוץ הספורט על חבורת אוהדי בית"ר ערבים שהלכו למשחק של בית"ר בטדי (הכי מצחיק היה שהם צעקו יחד עם כולם "מוות לערבים").
גם בעונת האליפות של 2007 הייתה כתבה בערוץ 2 על אוהדים ערבים שהשתתפו בחגיגות האליפות של בית"ר.

F-C-B-J:

--- ציטוט של: Rafoe על אוקטובר 05, 2010, 18:22:21 ---יש ערבים אוהדי בית"ר שבאים בעיקר למשחקי החוץ של בית"ר, כמו כאן (אם אני לא טועה זה ב"וינטר"):

לפני כמה שנים היה סרט דוקומנטרי בערוץ הספורט על חבורת אוהדי בית"ר ערבים שהלכו למשחק של בית"ר בטדי (הכי מצחיק היה שהם צעקו יחד עם כולם "מוות לערבים").
גם בעונת האליפות של 2007 הייתה כתבה בערוץ 2 על אוהדים ערבים שהשתתפו בחגיגות האליפות של בית"ר.

--- סוף ציטוט ---

דיברתי בלשון הווה ולא בלשון עבר הצילום הזה שהראת לי הוא מתוך הסרט "אני אוהב אותך בית"ר" שיצא בעונת 06/07
אותו אוהד הידוע בכינוי "סלמן" היה גר איפה שהו באיזור ירושלים והיה מגיע לכל משחק בית וחוץ וישב במערבי
הוא לא נמצא יותר ביציעים הרבה הודות ללה פמיליה...

Rafoe:

--- ציטוט של: F-C-B-J על אוקטובר 05, 2010, 18:40:50 ---דיברתי בלשון הווה ולא בלשון עבר הצילום הזה שהראת לי הוא מתוך הסרט "אני אוהב אותך בית"ר" שיצא בעונת 06/07
אותו אוהד הידוע בכינוי "סלמן" היה גר איפה שהו באיזור ירושלים והיה מגיע לכל משחק בית וחוץ וישב במערבי
הוא לא נמצא יותר ביציעים הרבה הודות ללה פמיליה...

--- סוף ציטוט ---
אין לי מושג מה קורה בהווה, אבל אני מניח שישנם עדיין כמה הזויים שמגיעים למשחקים (מן הסתם הם לא יתבלטו כערבים).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה