שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל

<< < (8/21) > >>

nofar16:
בקיצור, יש לי רק דבר אחד להגיד לך "אוהד הגועל", שבע"ה בל"ג בעומר הבא נשמע שמועדון "הגועל ת"א" נשרף מטעמי כפירה, וכל ההנהלה, האוהדים, השחקנים וכל דבר שקשור במעט לדבר המזעזע הזה שנקרא הגועל, הוגלו מארץ הקודש ומחוסר נאמנותם למדינה, ועצם היותם עמלק בני ישמעאל!

מגעילים, להקיא ממכם! אתם אלו שבאו עם עציצים שכתוב עליהם "מני לוי" אחרי שהוא הפך לצמח. אתם אלו שעשו בובה של תינוק והעיפו אותה מיציע ליציע בגלל שאישה של שחקן מקבוצה אחרת, רצתה להרוג את הבן שלהם. אתם אלו שרשמתם "סדאם חוסיין תמיד נזכור אותך".
אתם אלו שאחת מהסיסמאות שלכם היא: "אנחנו מייצגים את הגועל לא את ישראל".

טפי על הפרצוף שלכם, יא ישמעאלים! הלוואי אלוהים יקח את כולכם, וינחית את הקסאמים מכל המדינה עליכם ועל "מדינת ת"א."

benjo_k:

--- ציטוט של: nofar16 על מאי 04, 2010, 08:52:16 ---בקיצור, יש לי רק דבר אחד להגיד לך "אוהד הגועל", שבע"ה בל"ג בעומר הבא נשמע שמועדון "הגועל ת"א" נשרף מטעמי כפירה, וכל ההנהלה, האוהדים, השחקנים וכל דבר שקשור במעט לדבר המזעזע הזה שנקרא הגועל, הוגלו מארץ הקודש ומחוסר נאמנותם למדינה, ועצם היותם עמלק בני ישמעאל!

מגעילים, להקיא ממכם! אתם אלו שבאו עם עציצים שכתוב עליהם "מני לוי" אחרי שהוא הפך לצמח. אתם אלו שעשו בובה של תינוק והעיפו אותה מיציע ליציע בגלל שאישה של שחקן מקבוצה אחרת, רצתה להרוג את הבן שלהם. אתם אלו שרשמתם "סדאם חוסיין תמיד נזכור אותך".

טפי על הפרצוף שלכם, יא ישמעאלים! הלוואי אלוהים יקח את כולכם, וינחית את הקסאמים מכל המדינה עליכם ועל "מדינת ת"א."

--- סוף ציטוט ---

:old_afro:

Rafoe:

--- ציטוט של: nofar16 על מאי 04, 2010, 08:52:16 ---בקיצור, יש לי רק דבר אחד להגיד לך "אוהד הגועל", שבע"ה בל"ג בעומר הבא נשמע שמועדון "הגועל ת"א" נשרף מטעמי כפירה, וכל ההנהלה, האוהדים, השחקנים וכל דבר שקשור במעט לדבר המזעזע הזה שנקרא הגועל, הוגלו מארץ הקודש ומחוסר נאמנותם למדינה, ועצם היותם עמלק בני ישמעאל!

--- סוף ציטוט ---
גם אם תוכיחי לו שהם אנטישמיים עוכרי ישראל (יש תמונות ושירים. הכל מתועד) הוא עדיין יגיד שזה הכל עניין של דעה ושהכל לגיטימי (רק במדינה שלנו קריאה בגלוי לחיסול המדינה היא דעה לגיטימית).
ברוך ה' כל המדינה יודעת מי הם והם הקבוצה השנואה ביותר בארץ (אפילו יותר מהערביות).

רועי דרקון צהוב:

--- ציטוט של: nofar16 על מאי 04, 2010, 08:52:16 ---

--- סוף ציטוט ---

הלו ,, תרגיעי ,, את מאחלת לי טילים ?! :o
ממתי אוהדי הפועל מייצגים את ת"א ?!
בקושי את יפו הם מייצגים..

ת"א צהובה וכל הקנאים ב "מדינת ת"א" , תאכלו ת'כובע ! , יש לכם עוד הרבה מה ללמוד .. מאחלת טילים , חוצפנית ..

benjo_k:
בס"ד

גם ערביי ישראל והיינריך צריכים קבוצה לאהוד לא?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה