שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סטיקרים יפים

<< < (10/11) > >>

benjo_k:
בס"ד

מי אוהב אותך?!
אפילו אתה לא אוהב את עצמך... יהודי גלותי, חובב סאדו מאזו (במיוחד מבני מיעוטים) שכמוך.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: benjo_k על אפריל 22, 2010, 08:13:26 ---בס"ד

מי אוהב אותך?!
אפילו אתה לא אוהב את עצמך... יהודי גלותי, חובב סאדו מאזו (במיוחד מבני מיעוטים) שכמוך.

--- סוף ציטוט ---

מרגש עכשיו אני חובב סאדו מאזו?

adirx2:
תגידו לי יחבורת פלצנים למה מי אתם בכלל?
משחקים אותה איזה גברים אוהדי בית"ר מפחידים אחושרמוטה אל תתקרבו אליהם הם חוטפים צעיפים מילדים בני 12 וגם זה שהם 50 על 1
לכו דחפו משו לתחת יחבורת קוקסינלים מסריחים שם על כל אחד מכם 1000 זין ימשתמטים

קודם תעשו שירות צבאי שהוא לא להכין קפה לכושלדודה שלכם אחרי זה תשחקו אותה גברים ימחבקי עצים

אלון מחיפה:
חחחחחחחח אנחנו גברים 50 על 1?! אתם באים כל הזמן הרבה יותר מאיתנו ובורחים כי אתם קהל של מפקירים זה ידוע הפקרתם את חסן שהיו אולי איזה 100 אוהדי בית"ר ואתם הייתם אלפים... אותו דבר שבאנו לאוטו של בירם כיאל כל הכביש היה מלא אוהדי חיפה אנחנו היינו כולה 10 איש וכולם פחדו אף 1 לא יצא לעזור לו אבל מה שבטוח שבפורמים של האינטרנט אתם בהחלט הכי גברים

אלמ:
ירין   אם אתה יהודי טוב אז תנעל באופן מיידי את הדיון באשכול הזה (ורצוי לצחוק גם את הודעותיו), זהו פורום בין היתר דתי ולא ראוי לקלל להשמיץ ולהעליב אני לא מבין אתם אוהבים כ"כ לקרוא קללות וגידופים הדדיים  :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza:
ואל תאמר כבפעם הקודמת(אם יהיה פה עוד קללה אחת -אנעל).    מעניין שרק בו רובצים דיונים כאלה על ימין ועל שמאל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה