שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סטיקרים יפים
adirx2:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ירוק זה צבע של חמאס אה?
ירוק זה הצבע של המדים של הצבא שמגן לך על התחת ילא מתבייש
ד"א הייתי בטדי אינספור פעמים, אף פעם לא אכלתי כאפה, לא לקחו לי תצעיף ולא נגעו בי.
שמעתי קללה פה ושם אבל זה מזיז לי תביצה
אני אפילו אוהב את האיצטדיון הזה, חולה על המשחקים שלנו בטדי וכל פעם אני נהנה מחדש ללכת לשם כי זה איצטדיון ברמה ואין לי משם שום זיכרון רע אף פעם לא נגעו בי.
אז תבדוק מה אתה אומר לפני שאתה ממשיך לחרטט בשכל
אלון מחיפה:
ושמחת שמוחמד גדיר שם גול ושרת ביחד עם כל היציע המזבל שלכם "ירושלים על הזין?" ואל תספר לי סיפורים שאתה בא לטדי עם צעיף והולך חופשי בקניון ובכל השטח של האצטדיון כי לא נראה לי שאתה באמת מאמין לעצמך אפילו..
נ.ב. "יציע ג' תימצצו לי אתם גברים אחרי גדרות" אחח כמה שהשיר הזה הוא פשוט נכון ומשקף את המציאות וכול פעם שתשירו על ירושלים תשמעו את זה
רועי דרקון צהוב:
--- ציטוט של: adirx2 על אפריל 19, 2010, 11:01:25 ---חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ירוק זה צבע של חמאס אה?
ירוק זה הצבע של המדים של הצבא שמגן לך על התחת ילא מתבייש
ד"א הייתי בטדי אינספור פעמים, אף פעם לא אכלתי כאפה, לא לקחו לי תצעיף ולא נגעו בי.
שמעתי קללה פה ושם אבל זה מזיז לי תביצה
אני אפילו אוהב את האיצטדיון הזה, חולה על המשחקים שלנו בטדי וכל פעם אני נהנה מחדש ללכת לשם כי זה איצטדיון ברמה ואין לי משם שום זיכרון רע אף פעם לא נגעו בי.
אז תבדוק מה אתה אומר לפני שאתה ממשיך לחרטט בשכל
--- סוף ציטוט ---
בואנה , חופר זה לא מילה .. :old_undecided:
תגיד לי ,אתה אמיתי ?! ,אנדריקו תדבר יפה ..
אתה משתלח בחברים וכל אוייב של חבר הוא אוייב שלי .. אז תפסיק לבלבל בביצים ,לקלל ולגדף .. אם אתה באמת ימני ,אז אלון ובנג'ו לא צריכים להיות אוייביך אלה חברך , חג שמח :fireworks: :israel:
F-C-B-J:
על מה הריב...?? אני לא מבין...
ולמה לדבר בצורה כזו שכחתם שמרבית מהפורום הזה דתיים? קצת כבוד...!
adirx2:
--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על אפריל 19, 2010, 11:14:43 ---בואנה , חופר זה לא מילה .. :old_undecided:
תגיד לי ,אתה אמיתי ?! ,אנדריקו תדבר יפה ..
אתה משתלח בחברים וכל אוייב של חבר הוא אוייב שלי .. אז תפסיק לבלבל בביצים ,לקלל ולגדף .. אם אתה באמת ימני ,אז אלון ובנג'ו לא צריכים להיות אוייביך אלה חברך , חג שמח :fireworks: :israel:
--- סוף ציטוט ---
אני לא באתי לריב עם אף אחד.
הם לא אוייבים שלי תהיה בטוח שהם רחוקים מזה, הם יהודים לפני הכל..
הקללות היו בתגובה לדיבור הנגוע שלהם..
וכן אחינו אני מסתובב עם צעיף וחולצה חופשי...לא צריך לפחד מאף אחד..לא קיבלתי עדיין מכות..ואני לא יקבל גם
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה