שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

סטיקרים יפים

<< < (3/11) > >>

חחחח:
 .

adirx2:
אתה הורדת לי את יד שמאל??
תגיד מה אתה חושב שאתה תגיד לי מי אני??
אם לא הייתי ימני לא הייתי נכנס לפורום הזה ולא הייתי מגיב בו.
אני עשיתי הרבה יותר ממה שהרבה אנשים פה מתיימרים להגיד שיעשו או שעושים או שעשו.
מזיינים את השכל ב"סטיקרים" עאלק עלובים שלא עוזרים בשיט...שנאת ערבים זה לא דבר רע אבל צריך לעשות את זה בדרך מועילה ולא הורסת.

חבורת ילדים קטנים שלא מבינה מה הם עושים.
עוד תתבגרו יטפטים.
וד"א - אתה זה שמדבר כמו ילד כאפות ימסמסכן אף בחורה לא מסתכלת עליי ימחוצ'קן אתה מעליב את עצמך בעצם העובדה שבאמצע ריב אתה מנסה להיכנס למקומות כמו "ילד כאפות" שאתה מנסה להדחיק.
קח פסיכולוג

adirx2:
בגלל אנשים כמוך הימנים בארץ נתפסים ע"י השמאלנים בתור אנשים חסרי השכלה.
וחבל, בגלל שהיום מה שהימין צריך יותר מהכל זה הסברה נאותה שתציג באופן הכי טוב את העמדות המבוססות ואת המשמעות של הדעות של הימנים.
אתה יכול לקרוא לי שמאלני אתה רק תצא יותר קטן.

בסופו של דבר מה שאני ייתן למדינה ומה שקרובים שלי נתנו כבר למדינה זה הרבה יותר ממה שאתה תעשה עם כל הדיבורים שלך.
לדבר ככה לימנים אחרים? לדבר איך? להגיד מפגרים? למה מה אמרתי להם את זה בגלל שהם ימנים? לא! אמרתי להם את זה כי הם משיגים תוצאה הפוכה.

זה כמו ילד שרוצה ללכת לחבר..ההורים לא מסכימים אומרים לו שמחר, אז הוא שובר איזה משהו..והם אומרים לו שכל השבוע הוא לא יילך אליו. המטרה היא בסופו של דבר אותה מטרה.  התוצאה שהשיג הפוכה.
מקווה שהבנת והפנמת, שמאלני אני לא..ימני סביר להניח שאני יותר  ממך.

יש הבדל בין שמאלני לבין אחד שמציג את הדעות שלו בשפה טיפה יותר גבוהה ולא ממהר לפרסם איזה תמונה  של משתין על הקוראן. כי עשיתי דברים יותר משמעותיים מלפרסם תמונה כזאת. אם אתה רוצה  אני יכול לתת לך דוגמא  - אם תחליט שבאלך להמשיך לנהל תויכוח / דיון הזה כמו שצריך ולא להכניס פה כל מיני קללות ואיומים כי ראית שגם אני יודע ואני לא ממש מפחד מאף אחד מכם פה.
אם אתה רוצה בשמחה, גם בפרטי אתה מוזמן לפנות.
כמו שאמרתי בסופו  של דבר לכולנו יש אותה מטרה לא?

חחחח:
נכון, אבל תן לנו לצחוק קצת,

ותמחק את המילים שלך, זה ממש לא מכובד מה שרשמת

adirx2:
זה לא מכובד איך שהגיבו לי.
לאנשים פה יש עוד הרבה מה ללמוד.
בגלל אנשים כמו שהגיבו לי פה הימין נהפך לסמל של קלות דעת וחוסר שיכול דעת, זה מה שאתם רוצים? סבבה.
ד"א לחמוד שאמר שאת אבא שלי הוציא על 21..
אבא שלי שירת בנח"ל שירות קרבי מלא, דוד שלי לוחם שייטת לשעבר.

אני נפלתי במיונים לטייס בשלב הירפא ב' (שלב אחד לפני הגיבוש), עברתי גיבוש צנחנים בהצטיינות וקיבלתי מאותר דובדבן. כרגע אני מתגייס לדובדבן וכנראה יעשה גיבוש יחטיות כדי לנסות להתקבל למגלן (יחידה סודית של צנחנים),  זה אחרי שאני יעשה גיבוש מטכ"ל שאם אני יעבור אותו אני יוותר על דובדבן ויילך לשלדג (קומנדו של חייל האויר). כל זה בתמיכה ועידוד מלא של ההורים..שמאלני  אמרת? תחשוב עוד פעם..נראה מה ישלך להגיד על זה חוצפן

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה