חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

כלא רימונים, אסיר מ"ס 1065155 יגאל עמיר-מאמר שלי

<< < (14/15) > >>

הנץ שבניצים:

--- ציטוט של: אלמ על אוקטובר 05, 2009, 10:47:42 ---הייתי רוצח אותו בעצמי

היזהר בלשונך אחי.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

אחרת מה יקרה לי?!

--- ציטוט של: Neo על אוקטובר 05, 2009, 11:16:51 ---אז אל תדבר בלשון רבים בבקשה.

--- סוף ציטוט ---
אם אני ארצה לדבר בלשון רבים אני אדבר בלשון רבים  ואל תגיד לי מה לאמר או לא, בסדר?

Neo:
אני אומר לך מה לעשות כיוון שאתה מכליל גם אותי ואחרים.

אלמ:

--- ציטוט של: הנץ שבניצים על אוקטובר 05, 2009, 14:54:42 ---בס"ד

אחרת מה יקרה לי?!
אם אני ארצה לדבר בלשון רבים אני אדבר בלשון רבים  ואל תגיד לי מה לאמר או לא, בסדר?

--- סוף ציטוט ---
מה זה הדיבור הזה?!

אני אומר זאת רק לטובתך ואין ברצוני לתקוף אותך(מילולית) וגם לא לNEO אני מאמין, דע לך שמאז הירצחו של רבין ישנה הקפדה חמורה בכל דיבור חריג ובוטה לגבי קריאות לרצח של אדם חי.
על אף שלא קראת לרצח של אדם חי אך תדע זאת, ואל תחשוב שאף אחד לא משגיח וצופה בעקביות במה הולך בפורום זה.

הנץ שבניצים:

--- ציטוט של: Neo על אוקטובר 05, 2009, 15:49:48 ---אני אומר לך מה לעשות כיוון שאתה מכליל גם אותי ואחרים.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

לא הכללתי אף אחד, זאת הייתה הדעה שלי. לא אמרתי שכולם מסכימים עלזה, ואל תתערב במה שלא קשור אליך.

לגבי הבחור מהודעה אחת למעלה - תודה רבה, אדע לנצל מידע זה בהמשך.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: הנץ שבניצים על אוקטובר 05, 2009, 22:24:16 ---בס"ד

לא הכללתי אף אחד, זאת הייתה הדעה שלי. לא אמרתי שכולם מסכימים עלזה, ואל תתערב במה שלא קשור אליך.

לגבי הבחור מהודעה אחת למעלה - תודה רבה, אדע לנצל מידע זה בהמשך.

--- סוף ציטוט ---
הבה נבהיר נקודה חשובה, אנחנו לא תומכים ברצח ובפעולות פרטיות, וכן, אף אחד לא מינה אותך בתור דובר פה, לא מחנה הימין ולא אף קבוצה מתוכו.
דבר בשם עצמך ובשם עצמך בלבד!!
כפי שכבר הוכחתי בעבר בפורום בכמה וכמה מאמרים- אין דמוקרטיה אמיתית בישראל ואין "חופש דיבור" אמיתי.
לכן, אנחנו לא נוטלים חלק בתפיסה הזו שלך ולא מגנים עליה.
דבר שלא הופך אותך ל-נץ שבניצים (אני ה-נץ המקורי ואין בלתו) אלא למסוכן שבמסוכנים ומשוגע שבמשוגעים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה