חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

כלא רימונים, אסיר מ"ס 1065155 יגאל עמיר-מאמר שלי

<< < (11/15) > >>

alon cohen:
כל מילה בסלע יצחק רבין היה פושע ורוצח טוב מה שיגאל עמיר עשה בתורה היו הרבה מעשים כמו של יגאל כדי להציל את בני ישראל גם אם זה כולל לעבור על עשרת הדיברות בטקס יום הזיכרון ליצחק רבין לא עמדתי אני לומד בתיכון חילוני שרוב המורים הם שמאלנים אז בגלל שלא עמדתי ניקראתי לשיחה אצל המנהלת והיא שאלה אותי למה אתה לא מכבד אמרתי לה שאני לא מכבד אדם שהרג יהודים {אלטלנה} ומכר את עמו לטובת הערבים ונתן להם נשק ורצה ללכת ביד קשה כנגד המתנחלים ואמר את זה גם וגם אמרתי לה שאם כבר תעשו יום זיכרון לרב מאיר כהנא גם הוא היה חבר כנסת או רחבעם זאבי אז לא היה לה מה לענות לי והיא אמרה לי שאני חוצפן והשעתה אותי
מוות לערבים! כהנא צדק!

Bravo, Dr. Karadzic:
"עם כל הדברים שרשמת פה ועם כל זה לא מצדיק אפילו לרגע את הרצח  הזה !! ואני מדגישה רצחח !!! איזה רצח? לא הבנתי.. איזה רצח? מי רצח ?"
OK, I have decided that I should bother commenting on this: Rabin was a good prime minister, despite making peace with the PLO. And he might have deliberately (or not) committed an act of murdering those on board the Altelena-maybe it was or maybe it wasn't deliberately. It just proves that, who knows? Maybe one day Yigal Amir will be a good prime minister too

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Bravo, Dr. Karadzic על יוני 16, 2009, 18:42:55 ---"עם כל הדברים שרשמת פה ועם כל זה לא מצדיק אפילו לרגע את הרצח  הזה !! ואני מדגישה רצחח !!! איזה רצח? לא הבנתי.. איזה רצח? מי רצח ?"
OK, I have decided that I should bother commenting on this: Rabin was a good prime minister, despite making peace with the PLO. And he might have deliberately (or not) committed an act of murdering those on board the Altelena-maybe it was or maybe it wasn't deliberately. It just proves that, who knows? Maybe one day Yigal Amir will be a good prime minister too

--- סוף ציטוט ---
רבין רה"מ טוב?
טוב, נו, אתה נציג הקרמלין פה, אני לא מופתע מתשובתך החבר רבינוביץ', רק מסור נא בבקשה לחברים ב-KGB וה-GRU שהסוכן שלהם נחשף וחוסל על ידי הסוכנות הישראלית לריגול נגדי (השב"כ), סה טו.
אה, ושלא ישכחו לשלוח סוכן חדש במקומו שימלא את החסר.

הפנתר השחור:
אני מסכים אם כל מילה שכתבת !!

יכאל עמיר יהודי אמיתי !! שבוטח בהקדוש ברוך הוא!

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: הפנתר השחור על אוגוסט 06, 2009, 14:40:17 ---אני מסכים אם כל מילה שכתבת !!

יכאל עמיר יהודי אמיתי !! שבוטח בהקדוש ברוך הוא!

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
הוא לא רק יהודי אמיתי,הוא גם צדיק שהציל את עם ישראל מאסון
אני מתכוון לאסון הסכמי אוסלו של יצחק רבין ימח שמו וזכרו

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה