חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

כלא רימונים, אסיר מ"ס 1065155 יגאל עמיר-מאמר שלי

<< < (6/15) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: tomsalts על יולי 16, 2007, 11:10:25 ---סליחה שאני עומד להישמע שמאלני אבל:
יגאל עמיר עבר על פשע של לא תרצח, בתנ"ך אין יהודי ויהודון, זה שרבין היה יהודון לא משנה כלום מבחינת התנ"ך.
פשעי רבין לא ייסלחו, וגם תוצאות פשעי אוסלו לא ייעלמו בקרוב, אבל ברצח אין את העניין של "הגנב מגונב פטור",
רצח זה רצח, בין אם אני רוצח צדיק ובין אם אני רוצח אנס סדרתי. לא רצינו רעבין קיבלנו פיפי, ברעק, שרון, ואולמרט..
המנהיגים הללו הם פשעי מהשם על כל טעויותינו וחטאינו. יגאל עמיר צריך לרצות את עונשו, אין מנוס מעונש של רצח..
רעבין לא קיבל את עונשו אבל הוא יקבל בעולם הבא..

--- סוף ציטוט ---
אני דורש צדק,מידה כנגד מידה.כמו שמחררים מחבלים נאצים אז מגיע ליהודי כמו יגאל עמיר להיות חופשי.יגאל עמיר הוסת ע"י סוכן השב"כ אבישי רביב.

tomsalts:

--- ציטוט של: איתן על יולי 16, 2007, 12:03:10 ---
--- ציטוט של: tomsalts על יולי 16, 2007, 11:10:25 ---סליחה שאני עומד להישמע שמאלני אבל:
יגאל עמיר עבר על פשע של לא תרצח, בתנ"ך אין יהודי ויהודון, זה שרבין היה יהודון לא משנה כלום מבחינת התנ"ך.
פשעי רבין לא ייסלחו, וגם תוצאות פשעי אוסלו לא ייעלמו בקרוב, אבל ברצח אין את העניין של "הגנב מגונב פטור",
רצח זה רצח, בין אם אני רוצח צדיק ובין אם אני רוצח אנס סדרתי. לא רצינו רעבין קיבלנו פיפי, ברעק, שרון, ואולמרט..
המנהיגים הללו הם פשעי מהשם על כל טעויותינו וחטאינו. יגאל עמיר צריך לרצות את עונשו, אין מנוס מעונש של רצח..
רעבין לא קיבל את עונשו אבל הוא יקבל בעולם הבא..

--- סוף ציטוט ---
אני דורש צדק,מידה כנגד מידה.כמו שמחררים מחבלים נאצים אז מגיע ליהודי כמו יגאל עמיר להיות חופשי.יגאל עמיר הוסת ע"י סוכן השב"כ אבישי רביב.

--- סוף ציטוט ---

את הערבים הנאצים צריך להוציא להורג, לא אמרתי שלא.. אבל יגאל עמיר לא צריך להיות משוחרר גם כן..

משה_77:

--- ציטוט של: איתן על יולי 16, 2007, 08:07:56 ---
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 16, 2007, 06:43:54 ---
--- ציטוט של: איתן על יולי 15, 2007, 07:23:20 ---
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 15, 2007, 06:51:52 ---שום דבר לדעתי לא מצדיק רצח של ראש ממשלה...! :idiot2:

--- סוף ציטוט ---
שום דבר גם לא מצדיק רצח של 16 גיבורים מהאצ"ל שהיו ניצולי שואה באלטלנה,ועוד אחריזה להיות גאה בכך.
מעל  1500 הי"ד יהודים נרצחו כתוצאה מהסכמי האסלה.

--- סוף ציטוט ---

נכון שרבין לא צדק ועשה דבר חמור ביותר..! אם היו שואלים אותו אם היה עושה את הסכמי אוסלו אם זה היו התוצאות הוא היה אומר לא!

יש מרחק גדול בין לרצוח בזדון להסכמי אוסלו

--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב מה שיגאל עמיר עשה נתן משהו,אבל אני תומך בו,כי הוא הקריב את עצמו למען עם ישראל וארץ ישראל ואני רוצה שהוא ישוחרר מבית כלא.
רבין רצח הרבה יותר יהודים מאשר יגאל עמיר למרות מה שיגאל עשה לא נקרא רצח.משחררים מחבלים נאצים,אבל את יגאל עמיר לא????

--- סוף ציטוט ---

אז מזה נקרא אם לא רצח?

ואמרתי לך בקשר למה שרבין עשה..הוא לא רצח בזדון אלה עשה משהו שגרם בהמשך להרוגים בצד שלנו.

אני מעדיף שהמחבלים יוצאו להורג אבל שיגאל עמיר לא ישוחרר.

האם חיים ישחרר את יגאל אמיר מהכלא?

אֵיתָן:

--- ציטוט של: moshe77 על יולי 17, 2007, 18:33:05 ---
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 15, 2007, 06:51:52 ---שום דבר לדעתי לא מצדיק רצח של ראש ממשלה...! :idiot2:

--- סוף ציטוט ---
שום דבר גם לא מצדיק רצח של 16 גיבורים מהאצ"ל שהיו ניצולי שואה באלטלנה,ועוד אחריזה להיות גאה בכך.

--- סוף ציטוט ---

נכון שרבין לא צדק ועשה דבר חמור ביותר..! אם היו שואלים אותו אם היה עושה את הסכמי אוסלו אם זה היו התוצאות הוא היה אומר לא!

--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב מה שיגאל עמיר עשה נתן משהו,אבל אני תומך בו,כי הוא הקריב את עצמו למען עם ישראל וארץ ישראל ואני רוצה שהוא ישוחרר מבית כלא.
רבין רצח הרבה יותר יהודים מאשר יגאל עמיר למרות מה שיגאל עשה לא נקרא רצח.משחררים מחבלים נאצים,אבל את יגאל עמיר לא????

--- סוף ציטוט ---

אז מזה נקרא אם לא רצח?

ואמרתי לך בקשר למה שרבין עשה..הוא לא רצח בזדון אלה עשה משהו שגרם בהמשך להרוגים בצד שלנו.

--- סוף ציטוט ---
רבין אחראי לרצח של 16 גיבורים מהאצ"ל שהיו ניצולי שואה.הוא בעצמו היה באותו אירוע ולקח חלק.

משה_77:

--- ציטוט של: איתן על יולי 17, 2007, 22:38:21 ---
--- ציטוט של: moshe77 על יולי 17, 2007, 18:33:05 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

אז מזה נקרא אם לא רצח?

--- סוף ציטוט ---
רבין אחראי לרצח של 16 גיבורים מהאצ"ל שהיו ניצולי שואה.הוא בעצמו היה באותו אירוע ולקח חלק.

--- סוף ציטוט ---

מז"א לקח חלק?

זה יכול להיות רצח בעצמו,הסתכל על הנעשה..? תבהיר את עצמך ואל תגיד "לקח חלק" זה קל מאוד להגיד דבר כזה..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה