בהחלט משמש זה מזכיר לי שהתפוצצנו באוטובוסים אמרו שזה טוב להסברה.שלא תקפנו מתקפת מנע ביום כיפור טענו שאנו נראים טוב.
תופעה כמו המחתרת המוסלמית או האויב הגלוי הגיס החמישי המוסלמי בארץ לא קיימת בעולם ואם קיימת היא או בכלא או בבית קברות.
תרצו או לא - ישראל אולי מביסה את מדינות ערב בשדה הקרב אך נוחלת תבוסה קשה בדעת הקהל העולמי ובאופן שבו היא מוצגת בתקשורת
יצא לי פעמים רבות להתקל באנשים ממדינות זרות בנבכי האינטרנט וכאשר שמעו שאני ישראלי החלו להשמיץ ולציין את היחס לפלסטינים, אחד אפילו שאל אותי על הJewish wall שאנחנו בונים - הכוונה לגדר ההפרדה כן?
כך אנו רואים שגדר ההפרדה שאמורה להיות כלי המגן עלינו מפני טרור מוצג בתקשורת העולמית ונתפס ע"י האנשים בתור "קיר יהודי" - קיר האמור להפריד בין היהודים ללא-יהודים ובעצם נועד רק לשם הפרדה אתנית - זהו גם אחד הטיעונים של השמאל בארץ ושל הארגון הסורר "אנרכיסטים נגד הגדר" - יימח שמם
במדינות ערב פועלת פרופוגנדה תעשייתית להשמצת והכפשת מדינת ישראל המהולה גם באנטישמיות רבה נגד היהודים עצמם, מכיוון שיש כ1.5 מיליארד מוסלמים בעולם (ומדינות ערביות רבות אוחזות בעוצמה רבה עקב הנפט שלהם) - התקשורת שלהם הרבה יותר נשמעת וגם ההשפעה שלהם חזקה יותר
לכן כל צעד שישראל תנקוט כנגד הערבים (במיוחד הפלסטינים, ש"אחיהם" הערבים מרוויחים מהסבל שלהם שמזין את תעשיית ההסטה התקשורתית שלהם) תתרום יותר לעידוד שנאת ישראל בעולם
זה מדוע ההסברה הישראלית היא כה חשובה ויש להשתמש בה הרבה יותר ולהציג הדברים כמו שהם באמת
הבעייה שלישראל יש הרבה פחות כוח בתקשורת ובאו"ם מאשר מהערבים והמוסלמים