שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
סרטון: אוהד הפועל מבקש סליחה מאוהדי בית''ר.
אלון מחיפה:
לכל אוהדי הפועל וחיפה מה אתם בכלל עושים בפורום של הימין האמיתי? אתם לא מיתביישים? אתם אוהדים קבוצות של ערבים עם חצי מהשחקנים וחצי מהקהל וחצי מהנוער ערבים עוכרי ישראל וגם היהודים שמביינכם שרים "ירושלים על הזין" ולאוהד חיפה שאמר שאנחנו גברים רק הרבה על קצת אז אני רוצה להזכיר לך מה הלך אחרי המשחק לפני 3 שנים בגביע שאוהדים ערבים של חיפה קיבלו דקירות וכול האוהדים היהודים של חיפה הפקירו אותם וברחו כמו זונות אז יאללה עופו עופו מפה ישרמוטותתתת
F-C-B-J:
--- ציטוט של: אלון מחיפה על מרץ 26, 2010, 04:37:26 ---לכל אוהדי הפועל וחיפה מה אתם בכלל עושים בפורום של הימין האמיתי? אתם לא מיתביישים? אתם אוהדים קבוצות של ערבים עם חצי מהשחקנים וחצי מהקהל וחצי מהנוער ערבים עוכרי ישראל וגם היהודים שמביינכם שרים "ירושלים על הזין" ולאוהד חיפה שאמר שאנחנו גברים רק הרבה על קצת אז אני רוצה להזכיר לך מה הלך אחרי המשחק לפני 3 שנים בגביע שאוהדים ערבים של חיפה קיבלו דקירות וכול האוהדים היהודים של חיפה הפקירו אותם וברחו כמו זונות אז יאללה עופו עופו מפה ישרמוטותתתת
--- סוף ציטוט ---
במשפט אחד...
ירוק זה צבע של חמאס...!
דור1992:
--- ציטוט של: אלון מחיפה על מרץ 26, 2010, 04:37:26 ---לכל אוהדי הפועל וחיפה מה אתם בכלל עושים בפורום של הימין האמיתי? אתם לא מיתביישים? אתם אוהדים קבוצות של ערבים עם חצי מהשחקנים וחצי מהקהל וחצי מהנוער ערבים עוכרי ישראל וגם היהודים שמביינכם שרים "ירושלים על הזין" ולאוהד חיפה שאמר שאנחנו גברים רק הרבה על קצת אז אני רוצה להזכיר לך מה הלך אחרי המשחק לפני 3 שנים בגביע שאוהדים ערבים של חיפה קיבלו דקירות וכול האוהדים היהודים של חיפה הפקירו אותם וברחו כמו זונות אז יאללה עופו עופו מפה ישרמוטותתתת
--- סוף ציטוט ---
פחח עוד הודעה מבית היוצר של אוהד חיפה לשעבר
תספר תספר שגם אוהדי ביתר לקחו תוף כי אחד מאוהדים שלכם קיבל אותו בראש והייתם חייבים להרגיש גברים כדי לקחת את התוף השבור
חסן אכל דקירות? אוהדים של ביתר קיבלו את שלהם אם אתה לא יודע מה קרה שם אל תזיין תמוח מחברים טובים שהיו במקום אוהדים של ביתר קיבלו פצצות זה שהם היו עם סכינים ובקבוקים לא עושה אותם גברים.
אתה לא מתבייש לעבור קבוצה יא בן זונה??? לך למזרחי למצוך ללה פמיליה ולהגיד להם שאתה אוהד ביתר מגיל 0 בזמן שהיית אוהד חיפה
אוהד הפועל:
במשחק האחרון אחד מחבריי הטובים שבמקרה היה בקללה(אוהד הפועל) סיפר שהוא חזר למכונית אחרי קצת חגיגות והתחיל לנסוע זרקו על המכונית שלו אבן.
שהוא עצר ויצא+עוד 3 אנשים שהיו ברכב הוא הבחין במשהוא כמו 5-6 נערים בורחים מהמקום.
ככה שלא הייתי ממהר לתת לקהל שלכם ציוני גבורה.
דור1992:
מה זה קשור עכשיו ואני לא בעד מכות או משהו כזה
אני דיברתי על אלון מחיפה הזה שמשחק אותה גיבור ומכניס את הלשון שלו עמוק בתוך התחת של ביתר
שיגיד את האמת ושלא יזיין תמוח וואלה עוד אנשים יאמינו לחרטות שהוא כתב
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה