כתב נושא: "חיים בן פסח מול בינימין נתניהו" - עוד סרטון של אירה עם מוזיקה רוסית  (נקרא 2411 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אירה מרוסיה שהפיקה מעל 30 סרטונים עלינו כבר, ערכה עוד אחד:

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אהבתי את הסרטון,הכל נכון ביבי לא עושה כלום או מתכוון בכלל לעשות ממה שהיה כתוב שם

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נראה כמו אחד התשדירים הפאשיסטים של ליברמן.
דה, בן פסח!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

אהבתי את הסרטון,הכל נכון ביבי לא עושה כלום או מתכוון בכלל לעשות ממה שהיה כתוב שם

במיוחד הקטע שבזכות חיים פורקה ברית המועצות, שחורים גנבו עיתונים והשיא שחיים יותר חתיך מביבי.
לא שהאחרון לא נכון או כן נכון, אבל אני בספק אם הוא מצפה לתמיכה של 3.5 מיליארד נשים ברחבי העולם.

סרט משעשע 

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סרטון מעולה!  O0

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
במיוחד הקטע שבזכות חיים פורקה ברית המועצות, שחורים גנבו עיתונים והשיא שחיים יותר חתיך מביבי.
לא שהאחרון לא נכון או כן נכון, אבל אני בספק אם הוא מצפה לתמיכה של 3.5 מיליארד נשים ברחבי העולם.

סרט משעשע 

בס''ד

כנראה אתה וMrKahane לא כל כך מבינים סטירה (עוקצנות). הטענה שאני הרסתי את ברה''מ היא סטירית.
אך הטענה שאנו הכהניסטים אחראים לשיחרור של מעל מיליון יהודים מרוסיה היא די רצינית.
גם כשאירה אומרת בסרטון שאני חמוד עם גוף חתוך וכתוצאה מזאת 3.5 מיליארד נשים ברחבי העולם תתמוכנה בי - האם אתה לא מבין שזו סטירה?
אולי אתה כן מבין כי הרי אמרת "סרט משעשע". זה כן נועד להיות משעשע, אבל זה גם נותן לנו פרסומת, לכן אנו שמחים לראות סרטים כאלה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

כנראה אתה וMrKahane לא כל כך מבינים סטירה (עוקצנות). הטענה שאני הרסתי את ברה''מ היא סטירית.
אך הטענה שאנו הכהניסטים אחראים לשיחרור של מעל מיליון יהודים מרוסיה היא די רצינית.
גם כשאירה אומרת בסרטון שאני חמוד עם גוף חתוך וכתוצאה מזאת 3.5 מיליארד נשים ברחבי העולם תתמוכנה בי - האם אתה לא מבין שזו סטירה?
אולי אתה כן מבין כי הרי אמרת "סרט משעשע". זה כן נועד להיות משעשע, אבל זה גם נותן לנו פרסומת, לכן אנו שמחים לראות סרטים כאלה.

ברור שאני מבין, מהאמירה הזאת יש 2 אופציות:

1. או שאתה מבצע סטירה עוקצנית.
2. או שאתה נרקסיסט.
אתה קצת נרקסיסט אבל לא עד כדי כך.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ברור שאני מבין, מהאמירה הזאת יש 2 אופציות:

1. או שאתה מבצע סטירה עוקצנית.
2. או שאתה נרקסיסט.
אתה קצת נרקסיסט אבל לא עד כדי כך.

בס''ד

אני לא עשיתי את הסרטון הזה. אירה, אישה מרוסיה, עשתה את הסרטון. אז אני לא מבצע סטירה, אירה מבצעת את הסטירה.