נץ,
אני חושב שבשלב זה של הדיון מוטב יהיה לכולנו אם פשוט תודה שהטיעון שלך "הומו לא תורם ליישוב העולם לכן הומוסקסואליות איננה מוסרית" עף לפח האשפה. זאת משני טעמים:
- אתה מוסיף ומתעלם מן השאלה שלי שמפילה לך את כל הטיעון. אני אטען שוב: לא אמרתי שאמרת שלהיות עקר זה לא מוסרי. לא הבנת אותי. מה שאמרתי הוא שלגבי אדם עקר מוחלט מבחינה פיזיולוגית, לפי הטיעון שלך אין בעיה שיהיה הומוסקסואל! הוא גם ככה לא יתרום לישוב העולם, אז מה אכפת לך שיהיה הומו? שיפגין את זה איפה שהוא רוצה ויעשה מה שהוא רוצה. לא? אתה מסתבך בשטויות של עצמך, לדידך הפתרון עבור הומו שלא מסוגל להשתנות הוא למעשה התנזרות, כלומר גם כך הוא לא יתרום ליישוב העולם! אז אם חוסר היכולת להתרבות היא הטיעון שלך מה בעצם עשית בכך שגרמת לאדם להתנזר? איזו בעיה מוסרית פתרת? על זה אתה מגיב באמצעות טיעון המחץ "זו סטייה, זו תועבה וזה לא מוסרי." כלומר בלי קשר לשטות של "פיתוח העולם". לפני שנזרוק לפח גם את הטיעון הזה, בוא נראה האם סיימנו למחוץ את הטיעון הקודם. מה דעתך?
- כפי ש 500SW הראה לך הטיעון שלך מעבר לזה שהוא לא מחזיק מים מבחינה מוסרית, פשוט אינו נכון. הומואים
כן תורמים לפיתוח העולם, זו עובדה בשטח, כמו שאמרת זה דיון אחר שעוסק בהשלכות של גידול ילד על ידי זוג כזה ו"אשה שתסכים היא חולת נפש" ועוד בלה בלה מן הסוג הזה, כל זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי הוא שטיעון "פיתוח העולם" עף לפח הזבל של הלוגיקה ועלינו להמשיך ולהתמודד עם שאר הטיעונים משם.
"כך שאם אני מציע טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי (במקרים מסויימים וכל מקרה נדון לגופו),"
תפסיק בבקשה לגמגם ולתרץ ותענה על שאלה פשוטה אחת ולתמיד. מה אתה מציע לעשות לאנשים כמו ראש פתוח שלא חושבים שיש להם מחלה, שחושבים שמה לעשות טוב להם ככה, ולא ירוצו בהמוניהם לקבל את הטיפול הפסיכיאטרי שאתה מציע להם בנדיבות לב כה רבה?
"אני לא מתכוון לחטוף הומואים באמצע הרחוב עם שני אחים גברתנים בחלוקים לבנים ומזרק הרדמה אם לכך אתה מתכוון." אז מה כן? כתבת בפירוש שאתה בעד טיפול כפוי, אז לא לחטוף אותם מהרחוב אלא מהבית? או ששני הגברתנים ילבשו חלוקים שחורים במקום לבנים?
"נדב, לא מעניין אותי מה חצי מהפורום חושב, הבעתי כאן רק את דעתי."
אלא שאנחנו לא עוסקים בשאלה "מה היה אילו נץ וגאה בזה היה עומד בשלטון" אלא אנו עוסקים בשאלה "מה היה אילו ארגון
הימין האמיתי היה בשלטון", אתה מבין את ההבדל, ולכן תסכים איתי שמה שחצי מהפורום חושב בהחלט רלוונטי. מה שהתכוונתי להוכיח הוא שראש פתוח צריך לפחד גם מהימין האמיתי.
"כך שבסופו של יום, האסלאם הוא איום הרבה הרבה יותר מוחשי מאשר הימין בכל קונסטלציה אפשרית."
אני לא יודע. כל עוד לא קיבלתי כאן תשובה רשמית לשאלה "איך ינהג הימין האמיתי בהומוסקסואלים שלא מעוניינים להשתנות על אף מאמצי השכנוע", אני לא יכול לשפוט מי יותר מסוכן. ושוב אנחנו מדברים כאן על ארגון הימין האמיתי ולא על המשתמש נץ וגאה בזה.
"ואם לומר את האמת נדב, ואם באמת טרחת לקרוא את דבריו של ראש פתוח הוא קרא לזה "איסלמופוביה" אז כנראה שהוא לא פוחד מהאסלאם, אלא רק מפחד מאתנו!! אז כנראה שגם הבנת הנקרא גם קצת חסר אצלך."
תחזור אחורה ותקרא, אני טענתי שראש פתוח
צריך לפחד מהאסלאם, אם הוא מפחד או לא בפועל זה עניינו הפרטי. מה שמעלה את השאלה למי מבין שנינו באמת חסרה הבנת הנקרא? נראה לי שכולם מצביעים עליך.
- אין לי בעיה עם מדינות שמעודדות ילודה (עד גבול מסויים ולא נכנס לזה), יש לי בעיה עם אדם שטוען שזוג שמחליט לא להוליד ילדים הוא זוג אנשים בלתי מוסריים. המקרה הראשון סביר, השני זו כבר טענה שהיא תמצית הפשיזם.
"אגב, להלן ציטוט של איין ראנד על הומוסקסואליות ולמה זה לא מוסרי:
She said that homosexuality is a manifestation of psychological "flaws, corruptions, errors, [and] unfortunate premises" and that it is both "immoral" and "disgusting""
ואו!!! שברת לי את כל הטיעון עם הציטוט הזה. מה שהיא אומרת כאן זה "הומוסקסואליות היא תצוגה של שחיתות, טעות וסדקים שהם גם בלתי מוסריים וגם מגעילים" איזה הסבר מאלף, איזו יכולת רטורית, אם זה לא היה כ"כ מבדר הייתי נאלץ לפרוש בבושת פנים מהדיון הזה.