שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

תודה לרון חולדאי

<< < (4/7) > >>

רועי דרקון צהוב:
 :Pאז ככה ,דבר ראשון  : מי כמוך באלים ה' זו הקבוצה שלי !!! בית"ר 2 ...
ואת מי בית"ר מעדיפים (אם בית"ר מחוץ לתמונה)????
מכבי,חיפה,הגועל ???
נ.ב כמה עובדות ...
כדורגלן ששמו סלים זה כמו שיקראו לכדורסלן שערים ,במכבי אין ערבים (אפילו בבית"ר יש ערבים , המנקים ...),הקפטן של הגועל הוא ואליד באדיר והכוכב של חיפה הוא עוטמן ,רגע לא זה מוחמד גאדיר ,או אולי ביראם כיאל  ??? ובדיחה קטנה לסיום :
ערבי אחד רוצה להיות דוגמן ומגיע לסוכנות דוגמנים בת"א  ,הוא נכנס ואומר לפקידה "שלום אני רוצה להיות דוגמן" והיא שואלת "עשית BOOK ?? " והוא משיב "לא , למה מסריח ? " :::D

IRON_MAN:
דווקא במכבי ת"א היה ערבי סאלם אבו-סיאם...רק בבית"ר-ירושלים כף רגל של אף ערבי לא תדרוך O0 כי על עקרונות לא מוותרים אומרים אוהדי בית"ר הכהניסטים שהניפו את הדגל של תנועת-כ"ך במשחק מול בני-סכנין באצטדיון דוחא העוין O0.

אוהדי בני-יהודה גם כהניסטים בחלקם נכון?

האם אוהדי מכבי-ת"א גם תומכים ברב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד?

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על מרץ 17, 2010, 18:21:55 ---

--- סוף ציטוט ---

גם אם ישנם אוהדי מכבי שתומכים בכהנא(ורוב רובם, אף אנשי ימין הם, לא) וגם אם יש כמה אוהדי בני יהודה שהם כהניסטים, שני הקבוצות האלו לא מייצגות את הימין.
בדיוק כמו אותם אוהדי הפועל שתומכים בימין הקיצוני ואף בתכניתו של כהנא(ואני מכיר לפחות 1 כזה, ועוד רבים שהם אנשי ימין, ליכודניקים וימנה, כאשר הדעות שלהם גם של בוחרי הליכוד הם ימנה ממה שהוא מייצג).

דבר שני, לדרקון הצהוב,  אני בספק אם משהוא יעדיף אותכם(לא שאני חלילה קורה לאוהדי בית''ר להעדיף אותנו, חס ושלום), במיוחד אחרי הפרסומים של התחננותם של השחקן לחזור ליציע.
ומה שהבנתי הם שוב יצאו למחאה(מעניין שמכבי ניצחה הם חזרו כי הם "הגיעו להבנות עם האולטרס" ושמכבי הפסידו הם שוב במחאה "כי האולטרס מרביצים לנו")
ד''ש לקוסמן, יור''ש מכבי בעתיד.

נ.ב. אבי נימני, אח יקר וחבר טוב, תבקיע גול בטדי

ביתר בדם:
יאלה ביתר 1-0 קטן

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על מרץ 17, 2010, 18:21:55 ---דווקא במכבי ת"א היה ערבי סאלם אבו-סיאם...רק בבית"ר-ירושלים כף רגל של אף ערבי לא תדרוך O0 כי על עקרונות לא מוותרים אומרים אוהדי בית"ר הכהניסטים שהניפו את הדגל של תנועת-כ"ך במשחק מול בני-סכנין באצטדיון דוחא העוין O0.

אוהדי בני-יהודה גם כהניסטים בחלקם נכון?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

אתה צודק בית"ר הקבוצה היחידה שלא דרך בה ולא ידרוך בא שחקן ערבי.
במשפט השני זה גם נכון אוהדיי בני יהודה ידועים כימנים וכתומכי כהנא אבל רק חלקם והם עוד קהל קטן לעומתנו כמובן.
אני חושב שיש קומץ קטן מאוהדיי מכבי תל אביב שתומך בכהנא וגם עם לא יש הרבה אוהדיי מכבי ימנים,ויש גם את השמאלנים הצפונים מתל אביב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה