חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי
המנדט השמאלני-האמריקני - או "מי שלא לומד מההיסטוריה, עתיד לחוות אותה שוב"
El Blanco:
בס"ד
דווקא לא הגזמתי, דיברתי על מה שקורה בשטח ולא הסיבות (המשניות, עליי
לציין) לכך.
בקשר לציטוט -
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%92%D7%94#.D7.94.D7.AA.D7.A0.D7.92.D7.93.D7.95.D7.AA_.D7.9C.D7.9E.D7.93.D7.99.D7.A0.D7.99.D7.95.D7.AA_.D7.94.D7.94.D7.91.D7.9C.D7.92.D7.94_.D7.95.D7.94.D7.A4.D7.A8.D7.AA.D7.94_.D7.91.D7.99.D7.93.D7.99_.D7.90.D7.A6.22.D7.9C
דוקא_כך:
מאמר מעולה! אהבתי. ישר כח. O0
יהודי וגאה בזה:
כל הכבוד ! O0
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: דניאל בן יהושע על ינואר 23, 2010, 16:19:13 ---מאמר מעולה, קצת הגזמת על הקטע עם צה"ל - הצבא מסורס מבפנים ומבחוץ, אבל הוא עדיין צבא, אתה צריך להסתכל על הדרגים הנמוכים של הקצונה הזוטרה והנגדות הנמוכה - כל הרס"רים והרס"בים, הסג"מים עד לסרנים דווקא נשמעים מאוד כריזמטיים ברגע שהם מקבלים פלאפל או עוד סיטוראן... הכל משתנה.
אני גם לא יודע עד כמה אתה תומך בתיאוריה של ד"ר מילשטיין בעניין היותו של צה"ל צבא מיליטנטי - אני אישית לא עברתי ובהחלט לא אעבור קורס פו"ם או מב"ל - איני יודע למה הקצינים מוכשרים שם, עם אילו תנאים הם מתמודדים, אילו אסטרטגיות וטקטיקות לומדים שם, רק דבר אחד אני יודע - שהמשמעת בצה"ל מאוד נמוכה ביחס לשאר צבאות העולם, כל העניין של "שבירת דיסטנס" והפיכת יחסי מפקד-פקוד ליחסי "אח שלי", "אחלה גבר" ו"מוטי, בא שנייה לעזור פה לטל" מראים על זלזול באחד מערכי היסוד הכי חשובים בצבא כלשהו בעולם, אני אישית הייתי מעדיף לקרוא למפקד שלי "המפקד" ולא לקרוא לו בשמו הפרטי, אבל כדי לא לצאת "שוקיסט" או סתם "צעיר פעור" אני לא אעשה זאת... מקווה שאני לא אגלה עוד תקלות בצה"ל חוץ ממשמעת לקויה וטרטורים אינסופיים.
הכל באמת נראה מצויין - חבל שיש מזרחים שחושבים שיש דו-קיום עם הערבים כל כך עצוב שצריך להזכיר להם את הפרהוד(FARHOUD) בבגדד של 1941 ואת פרעות משהד ושיראז בפרס, וכמובן את הלאמת רכושם בארצות האסלאם בלי שהם יראו שקל, ריאל או לירה מרכושם הרב(והיה להם הרבה רכוש...).
מאיפה ציטטת את דוד רזיאל ז"ל הי"ד?
--- סוף ציטוט ---
לצערי ד"ר מילשטיין צודק בהחלט, ולא רק מילשטיין טוען את זה, אלא גם אחרים כולל כאלה שטיפסו גבוה בתוך המערכת, לא רק המשמעת לקויה בצבא, אלא עוד ברבה דברים, מן המסד ועד הטפחות, אני יודע את זה גם מספורים של חברים, מנסיוני שלי בתחום המודיעין והשריון, מסיפורים של אחי הקטן שעכשיו הוא מט"ק, מאבא שלי שהגיע לדרגת סגן אלוף בתור רע"ן נפגעים מקחצ"ר וכו' וכו' וכו', וזה עוד מעבר לניתוחי המומחים כמו מילשטיין ושות'.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה