שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מוות להפועללללל!! צלבי קרס וכתובות נאצה בבית וגן
ירין הכהניסט:
בס"ד
גם אני שומר חוק,ואתה בדיוק כמו כל אוהדיי הפועל לא חידשת לי שום דבר,רציתי לבדוק אותך מה תענה,ולך תדפיס את הנושא הזה אני יודע שאתה מדפיס אותו,לא התכוונתי באמת להביא עליך אנשים.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על ינואר 23, 2010, 21:15:49 ---בס"ד
גם אני שומר חוק,ואתה בדיוק כמו כל אוהדיי הפועל לא חידשת לי שום דבר,רציתי לבדוק אותך מה תענה,ולך תדפיס את הנושא הזה אני יודע שאתה מדפיס אותו,לא התכוונתי באמת להביא עליך אנשים.
--- סוף ציטוט ---
הדפסתי כבר אותו
מה קרה פתאום? וברגע שאתה "מאיים" אתה אזרח שעובר על החוק.
אם עד השעה :0020 בערב מחר ה-23 לינואר 2009 לא אקבל התנצלות + התחייבות "שלא תשלח אנשים", אני יאלץ להגיש את התלונה במשטרה ובנוסף לשקול תביעה אזרחית אחרי התייעצות עם עורך הדין של משפחתי ט.ל.ח
אני אישית מאוד מאוד מפחד לחיי כרגע
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 23, 2010, 21:25:19 ---הדפסתי כבר אותו
מה קרה פתאום? וברגע שאתה "מאיים" אתה אזרח שעובר על החוק.
אם עד השעה 20 בערב מחר לא אקבל התנצלות + התחייבות שלא תשלח אנשים, אני יאלץ להגיש את התלונה במשטרה ובנוסף לשקול תביעה אזרחית אחרי התייעצות עם עורך הדין של משפחתי ט.ל.ח
אני אישית מאוד מאוד מפחד לחיי כרגע
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני לא מתבייש לומר אני מתנצל כי אני מתנצל,וזה רק בגלל שלא התכוונתי באמת לשלוח אנשים אלא בגלל שרציתי לבדוק מה תענה.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על ינואר 23, 2010, 21:26:41 ---בס"ד
אני לא מתבייש לומר אני מתנצל כי אני מתנצל,וזה רק בגלל שלא התכוונתי באמת לשלוח אנשים אלא בגלל שרציתי לבדוק מה תענה.
--- סוף ציטוט ---
וואלה איזה תגלית מדהימה, אז אתה לא שולח אלי אנשים ואף מתנצל
פתאום אני לא חרד לחיי...
שיהיה לך המשך יום נעים
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 23, 2010, 21:31:02 ---וואלה איזה תגלית מדהימה, אז אתה לא שולח אלי אנשים ואף מתנצל
פתאום אני לא חרד לחיי...
שיהיה לך המשך יום נעים
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אבל אני כן ידאג שישעו אותך מהפורום כי אתה לועג לאנשים ומשחק אותה "גיבור",וזה בכלל לא איום מה שאני אומר עכשיו זה כולה פורום.
אתה חופר לנו בפורום,רושם תגובות מטומטמות,אתה בכלל יודע מה אתה רושם לפניי שאתה רושם??אתה עושה לעצמך פאדיחות עם התגובות.
מחר אתה תושעה מהפורום,יום נעים גם לך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה