0 משתמשים ו- 5 אורחים נמצאים בנושא זה.
בס"דגולני. אגוז או מטכ"ל?
בס"דאגוז.מטכ"ל או שייטת 13?
בס"דמטכ"ל.קלאצ'ניקוב או עוזי?
בס"דעוזי(אני לא יקנה/יקח משהו רוסי).רובה סהר או m16?
בס"דM-16 זה רובה סער (Assault Rifle), זה סוג כללי של נשק קל. מבין רובי הסער, אני מעדיף את הגליל והתבור. F-16 או J-10?
בס"דf-16.אגב שם המשתמש הראשון שלך בפורום היה f35lighit משהו כזה?אפאצ'י או קוברה?
בס"דהראשון היה IDFLover, אח"כ F-35 Lightning. אפאצ'י, F-22 או Su-27?
בס"דsu-27.שקדים או בוטנים?
בס"דשקדים.גלידה או ביסקוויטים?
בס"דגלידה.אגוזי המלך או גרעינים?
בס"דגרעינים.פיסטוק או מטבעות שוקולד?
בס"דפיסטוק.נס קפה או שוקו?
בס"דנס קפה. קפה שחור או אקטימל?
בס"דנראלי ששאלת כבר...לא יודע מה עניתי אז אני חושב אקטימל אבל כרגע באלי על קפה שחור.לחסל את חמאס או את חיזבאללה ראשונים?
בס"דאת "ערביי ישראל" קודם. עכשיו נעבור למה יותר גרוע. למות ערירי ובודד או להיות הומו?
בס"דלהיות הומו.להיות גוי או להיות פדופיל?
בס"דלהיות פדופיל, לפחות גוי יכול להיות צדיק ויכול להיות לו מקום בעולם הבא (7 מצוות בני נח). להתחתן עם ערבייה או להיחטף ע"י הרוסים?
בס"דלהתחתן עם ערבייה.להתחבק עם שמאלנית או להתחתן עם אתיופית?זכור מה יותר גרוע לא מה יותר טוב כי אני באתי לרשום משהו אחר ואז נזכרתי שזה מה יותר גרוע ולא מה יותר טוב.
בס"דלא ברצינות מה הבעיה בלהתחתן עם יהודייה עם צבע עור שחום-שחור (=אתיופית)? להתחתן עם ערבייה. שמאלנית, בוגדנית ומרשעת ככל שתהיה, היא עדיין יהודייה.
בס"דאין בזה בעיה למה אמרתי שיש?יש דווקא אתיופיות יפות אבל יש כאלה שבגלל צבע העור לא היו רוצים להתחתן איתם.מה יותר גרוע להכות ילד או נער בן 18+?
בס"דיענו זה מה יותר גרוע.. אז זה כאילו להגיד שזה גרוע להתחתן עם אתיופית. יותר גרוע שילד מכה אותך